Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HVALI SE NOVOM DEVOJKOM

Kralj uglja smuvao starletu! (FOTO)

Autor: Sanja Arsić | 07.03.2015 - 18:50:00h | Komentara: 14

Radoslav Savatijević, poznatiji kao Kene, očigledno je slab na mlade i poznate dame, što pokazuje novom devojkom Kristinom Spremo, sa kojom je odnedavno u vezi. Iako su kratko zajedno, biznismen ne krije koliko je zaljubljen u straletu, pa svakodnevno po društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima se ljube, drže za ruke i razmenjuju nežnosti.

Lumpovali u Beču: Kene i Kristina

Lumpovali u Beču: Kene i Kristina

Kako saznajemo od izvora bliskog Savatijeviću, on i njegova draga su pre nekoliko dana boravili u Beču, gde su izlazili i provodili se s prijateljima, ali je pao i ozbiljan šoping.


- Kene i Kristina su skoro mesec dana zajedno i on je baš zaljubljen u nju. To i ne krije, svakodnevno na Fejsbuku kači zajedničke slike, pesme posvećene njoj, mnogo im je lepo. Njih dvoje uživaju, poput tinejdžera su. Kristina je devojka koja voli starije i zrelije muškarce, a Kene joj poklanja svu pažnju ovog sveta - priča nam izvor.

Skoro mesec dana uživaju u ljubavi

Skoro mesec dana uživaju u ljubavi


Kako bismo čuli starletin komentar, pozvali smo je i iznenadila nas je njena reakcija kada smo joj zatražili izjavu o novom dečku.

Ljubav cveta

Ljubav cveta


- Mogu li da vas zamolim da ni slučajno to ne spominjete! Znam ja sve šta ima na društvenim mrežama, ali nikako ne bih volela da se to objavi. Postoje mnoge stvari koje su posredi i koje mogu da se upropaste ako se ta priča pusti, to bi bukvalno bilo upropašćavanje života. Ja zaista ne želim da to komentarišem. Društvena mreža je u okviru njegovih prijatelja, a ne u okviru cele Srbije koja će to da čita.

Kene Kristini poklanja svu pažnju...

Kene Kristini poklanja svu pažnju...

Ako i pišete nešto, stavite izjavu da smo mi samo prijatelji i da između nas nema ničega - izjavila je Spremo za naš list. Pokušali smo da dođemo i do Kenetovog komentara, ali do zaključenja broja nismo uspeli.
On se pak tokom jučerašnjeg dana oglasio na svom profilu na Fejsbuku, gde je napisao:

- Sve je laž... Mi smo zajedno! - prokomentarisao je Radoslav.
Podsećanja radi, starletin otac Spasoje Spremo zvani Paja, odbornik Srpske napredne stranke u opštini Savski venac, pre dve godine pronađen je mrtav sa nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović u iznajmljenom stanu. Na medijske spekulacije da je pored tela njenog oca i njegove životne saputnice pronađena i manja količina droge, Kristina kategorički tvrdi da njen otac nikad nije koristio narkotike i sumnja da ih je neko ubio, iako je veštačenje pokazalo da nasilne smrti nije bilo.

Blondi se slikala pored njegovih automobila

Blondi se slikala pored njegovih automobila

Kene bio i sa Blondi!


Da je Radoslav Savatijević Kene dobar domaćin i da svaki gost u njegovom domu može da se oseća kao da je u svojoj kući, najbolje govore fotografije starlete Nade Đukić Blondi koje je “Alo!” objavio pre dve godine. Blondi se slikala u njegovim odajama, pozirala u dvorištu pored automobila, i to oskudno obučena. Međutim, tada je straleta priznala da su slike nastale u domu biznismena, ali da su njih dvoje samo prijatelji.

Kristina je bila i  sa Dejanom  Popovićem Tigrom

Kristina je bila i sa Dejanom Popovićem Tigrom

Voli bogataše!


Kristina Spremo se pre godinu dana našla na naslovnoj strani zahvaljujući tuči koja se dogodila između nje i Anastasije Buđić, a povod za skandal bio je Dejan Popović Tigar. Naime, Kristina je bila sa Tigrom u vezi, zatim su raskinuli i on je utehu pronašao u modelsici. Kako je i sam Dejan tada rekao, sa Kristinom je bilo lepo dok je trajalo, ali da ne opravdava njihovu tuču. Inače, Tigar je vlasnik kockarnica i bavi se biznisom, baš kao i novi Spremin izabranik.

Poslednji komentari
  • box Vreme: 07.03.2015 19:16h

    Zasto nije na robiji zbog malverzacije u Kolubari??

  • ana Vreme: 07.03.2015 19:20h

    ko da ih je poplava izbacila

  • Luka Laban Vreme: 08.03.2015 00:01h

    Zar ovaj nije u bajbokani ! Strašno i tužno ! Vučiću raspusti sve sudove u ovoj zemlji ! Sramota treba svi da se stidite !

  • ser Vreme: 08.03.2015 00:02h

    Bravo uspela je u životu..

  • ajs Vreme: 08.03.2015 00:46h

    sve mufljuz do mufljuza i poneka sponzorusa bez mozga ....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP