Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Bjeković sprema udar: Đurića smenjuju 25. februara?!

Dragan Đurić, predsednik Partizana, mogao bi da bude smenjen na sednici Skupštine crno-belih, koja ...

  • jadbg Vreme: 19.02.2013 08:25h

    Više nije 12 sati već je 12 i 5 min.Trebalo je to da se dogodi puno ranije ,ovako FK Partizan je pao na najniže grane.Publika je oterana sa stadiona igrom bez koncepcije,prodajom svega što je dobro.Nije ni trebalo smenjivati Bjekovića koji je dobar deo svog života posvetio Partizanu ,i pomagao finansijski da bi klub nešto postao u evropskim razmerama.Kada je to uradio oterali su ga i od tada Partizan samo propada na lestvici.Sport treba da vode sportisti i sportski radnici a biznismeni mogu samo da daju pare i navijaju.Tako će i fudbal odnosno sport uopšte napredovati.Promenu izvršite još sutra u ime fudbala i dece koja će sutra početi da treniraju.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • mix Vreme: 18.02.2013 17:46h

    Dovoljan razlog je sto su prodali markeca za mizernu sumu od 7 mil. evra. Primer: Markec je na TM-u vredan 6 mil. evra a Kovacic 3 mil. evra dakle duplo vise. S obzirom da je Kovacic prodat Interu za 15 mil. evra , cifra od 7 za Markca izgleda kao uvreda. Nije to uvreda ali jeste teska kradja i uzasna steta pricinjena Klubu. Drugi, nista manje bitan razlog za smenu je da Partizan vec nekoliko godina nema sponzora! Sampion zemlje fudbala nema sponzora a neki koji se raspadaju imaju u svom spisku sponzora sve najvece firme! Pozitivno poslovanje koji se busaju je rezultat rada domacina i strucnjaka iz Teleoptika a ne ove kamarile uz i sa Djurom.Lako je prodati supertalente pa se busati u grudi. Zato, Bjeko, kakav si da si, ali ako uspes ovu lopurdu oterati-sve ti je oprosteno a Grobari ce to znati da cene! Djuric i komunjatre, "biznismeni" koji zive o grbaci naseg Partizana bez i jednog evra da su dali klubu-svi napolje!

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>