Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNIK "X FAKTORA" POVREĐEN U UDESU

Amel Ćurić pukom srećom izbegao tragediju

Autor: Avaz.ba | 28.07.2015 - 18:04:00h | Komentara: 0

Amel Ćurić, pobednik ovogodišnjeg muzičkog takmičenja “X Factor Adria”, zadobio je lakše povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu uveče desila u mestu Bjeliš kod Olova.

Amel Ćurić

Amel Ćurić | Foto: Vesna Lalić

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je i potpredsednik RS Ramiz Salkić, tačnije, vozač Č. P., koji je bio u pratnji Salkića.
U MUP-u ZDK potvrdili su saznanja o udesu. Kako je "Avazu" rekao dežurni policajac, Ćurić je upravljao vozilom BMW, a osim njega, povrede je zadobila i njegova saputnica P. M.
Međutim, njene povrede su bile teže te je, nakon pregleda u Domu zdravlja Olovo, prebačena u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu (UKCS).
Kako "Avaz" saznaje, policija trenutno utvrđuje činjenice koje upućuju na to da je vozač u Salkićevoj pratnji na ovoj lokaciji vozilom Pasat pokušao preteći kolonu vozila te je tako udario direktno u prednji levi deo Ćurićevog BMW-a. Sam Salkić nalazio se u drugom vozilu, koje se kretalo ispred Pasata. Potpredsednik RS je u prvom trenutku posle udesa izašao iz vozila, pogledao šta se dogodilo, nakon čega se vratio i nastavio put.
Na BMW-u je nastala velika materijalna šteta, a Ćurić je izbegao veću tragediju, budući da, uprkos strahovitom udarcu, nije izgubio kontrolu nad vozilom.
U trenutku udesa s Ćurićem su u vozilu bili njegova devojka Jelena Čabarkapa, te njena sestra, koja je prebačena u UKCS radi detaljnijeg pregleda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP