Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Vesti

Kredit

Autor: Alo! | 23.09.2014 - 16:05:00h | Komentara: 7

Svoj Alo! mobilni kredit možeš proveriti besplatnim pozivom koda *144# ili pozivom korisničkog servisa na 068 4444 i izborom opcije 2 govornog automata.

Kredit

Svoj Alo! mobilni kredit možeš proveriti besplatnim pozivom koda *144# ili pozivom korisničkog servisa na 068 4444 i izborom opcije 2 govornog automata.

Svoj kredit možeš dopuniti na bilo kom kiosku koji ima mogućnost elektronske dopune. Jednostavno reci prodavcu svoj broj telefona i iznos koji želiš da uplatiš. Za nekoliko trenutaka tvoj račun biće dopunjen. Kredit možeš dopuniti u iznosu od 100 do 5 000 dinara.
 

Važenje kredita

Standardni kredit na kartici traje šest meseci od datuma kada je dopunjen. Svaki put kada dopuniš kredit, važenje kredita se produžava za novih 6 meseci. Rok važenja kredita možeš proveriti besplatnim pozivanjem koda *144#.
 

Važenje SIM kartice

Tvoja SIM kartica važi 13 meseci od datuma kada je aktivirana. Svaki put kada dopuniš kredit, važenje SIM kartice se produžava za novih 13 meseci.
Ako ne uplatiš dopunu više od 6 meseci, sav kredit i bonusi koje imaš ističu i u narednih mesec dana omogućen ti je samo dolazni saobraćaj (u okviru nacionalnog saobraćaja), ne i odlazni (dakle, možeš da primaš pozive, ali su odlazni pozivi onemogućeni, možeš da primiš SMS, ali ne i da šalješ). U ovom periodu možeš pozivati samo hitne službe i Korisnički servis (bez mogućnosti razgovora sa agentom). Ako nakon isteka mesec dana od kada ti je onemogućen odlazni saobraćaj ne uplatiš kredit, odnosno sedam meseci od uplate poslednje dopune, SIM kartica prelazi u status mirovanja - ne postoji mogućnost ni dolaznog ni odlaznog saobraćaja, kao ni poziva ka Korisničkom servisu. Ako hoćeš da reaktiviraš SIM karticu iz statusa mirovanja, potrebno je samo da sa drugog broja pozoveš Korisnički servis. Nakon reaktivacije biće ti omogućen dolazni saobraćaj, a po dopuni kredita i sve ostale Alo! mobilni usluge.

Sve što je potrebno da uradiš je da uplatiš dopunu i ponovo ćeš moći da uživaš u Alo! mobilni uslugama.

Ako je prošlo više od 13 meseci od poslednje dopune, zaključićemo da ne koristiš SIM karticu. Ona će isteći i nećeš više moći da koristiš taj broj.

“Važenje SIM kartice”

Ukoliko izgubite ili se nešto desi vašoj ALO! mobilni SIM kartici u periodu njenog važenja, možete besplatno preuzeti zamensku SIM karticu u svim prodajnim objektima sa spiska.

Uslugu pruža Vip mobile d.o.o. Novi Beograd

Poslednji komentari
  • RR Vreme: 25.10.2014 21:48h

    Nije mi jasno, šta je tačno,koliko traje dugo dobijenih 50 dinara, gratis,dali 7.dana,kao što stoji na internet ili kako obaveštava korisnićki servis mesec dana.Molim Vas promenite tj.usaglasite se. Hvala

  • V.Dj. Vreme: 26.10.2014 19:06h

    Kako da uplatimo kredit, kada nema nigde za ovaj broj?

  • Boba Vreme: 04.11.2014 17:25h

    Ja sam danas kupio i aktivirao karticu, a potom sam kredit dopunio sa 300 dinara. Dopuna se moze izvrsiti svuda gde postoje aparati za elektronsku dopunu. 062, 063, 069, - Telenor numeracija 064, 065, 066 - MTS numeracija 060, 061, 068 - VIP numeracija. Dobijenih 50 dinara inicijalnog kredita vazi 7 dana od trenutka aktivacije kartice Lepo je receno da je pruzalac usluge Alo! mobilni - VIP Mobile Srbija.

  • milica Vreme: 13.11.2014 17:04h

    Moji prijatelhi su kupili karticu, i ne mogu je nikako aktivirati, ima li neko odgovor.

  • Zoran dipl.ing Telekomunikacija Vreme: 12.12.2014 04:20h

    Posto mi je ovo struka, Ne Podnosim nove Smart telefone. Islkljucivo koristim stare Nokie S40 i S 60. modele aparata. Iz toga proizilazi da me ne interesuje Internet, vec samo pozivi i sms. Postoji li mogicnost bilo kog Vaseg Paketa Narocito Pripaid, jer i malo trosim), da se intrnet usluga, koju pruzate, u okviru istog, konvertuje u vreme za pozive ili sms, jer ja nikada necu koristiti cak ni GPRS. ni Wapi td... Mobilni telefon mi sluzi kaoi Fixni, ISJLJUCIVO ZA POZIVE I SMS !!! Akonemate takvu mogucnost,molim Vas Najlepse da mi preporucite neku opciju najblizu mojim, predhodno navedenim navikama i potrebama. Unapred sam Vam zahvalan. Srecan Vam rad i predstojrci ptaznici.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP