Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Karadžić: Podrška Mihajloviću!

Siniša Mihajlović ostaje selektor Srbije.

  • robert Vreme: 24.03.2013 12:46h

    srbijanska reprezentacija ima ogroman potencijal i Mihajlovic je dobro postavio igru u Maksimiru ali Hrvatska repka je trenutno jaca reprezentacija sto i FIFA rejting potvrdjuje. Nema straha da ce i Srbijanska reprezentacija biti vrlo jaka za otprilike dvije godine kad se posloze neke stvari koje Mihajlovic sada provodi. Treba stvoriti kult reprezentacije koji mi Hrvati imamo. Treba cestitati srbijanskoj reprezentaciji na fer i sportskom ponasanju te se nadam da ce i uzvrat u Beogradu proci kako dolikuje i tu Srbijanska reprezentacija ima veliku sansu za uzvrat Hrvatskoj reprezentaciji pa neka pobjedi sport i nogomet.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Slavko Vreme: 19.10.2012 12:31h

    Malo realno da gledamo tu Situaciju sada.Mozda je za sada Miha,dobar Trener koji za sad mi imamo,ali kad tad ce i on Otici. Zato Podrsku nebi nikome dao, Po hitno nam treba jedan bolji sastav Tima,oni koji mogu zajedno neka igraju,oni koji nemogu neka sedu Na Klupi. Sramota je da su ovi svi drugi bolji od nas.STA SE DESAVA SA SRPSKIM FUDBALOM....

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • andrija kalezic Vreme: 19.10.2012 07:40h

    Zasto ljude u Srbiji cudi podrska Mihi ? ovako stoje stvari....da li mislite da je neodlazak na svetsko prvenstvo bruka ? NIJE !!!! Sramota je otici na svetsko prvenstvo i izgubiti 6:0 kao sto je to bilo 2006...sramota je otici na svetsko prvenstvo i ne uzeti ni jedan bod....da li je moguce da smo mi takav narod da za igrace od kojih 80% nema 22 godine govorimo da nas brukaju,a evrope salje milionske ponude za njih ? "poznavaoci" fudbala,jedno pitanje za vas....u stvari ne pitanje....cinjenica....barem 15 igraca (od 23) u timu belgije je isto kao na spisku 2008 godine za svetsko prvenstvo u africi...a sada uzmite i pogledajte rezultate istog tima iste te godine... rezultati su ocajni...samo sto oni tada nisu "brukali" svoju zemlju,nego stvarali tim...zato je belgije tim koji trenutno moze da parira svakoj evropskoj zemlji....a nas brukaju po svetu....e srbi,srbi....UZ MIHU DO KRAJA !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • miso Vreme: 19.10.2012 00:27h

    kakva podrska obojicu treba oteratisto pre unistili nas do kraja

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>