Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Leti, leti... DRULOVIĆ!

Ljubinko Drulović ipak neće voditi Srbiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. ...

  • Galileo Vreme: 02.06.2014 13:54h

    Dokle god se pozivaju igraci poput Mrdje u reprezentaciju, ili Lazovicev slucaj, jer je i on ne zasluzeno pozvan, od nas nema nista sve i da nas vodi Anceloti !!! Mrjda je boze moj golegeter JSL-a, kakva referenca, samo me zanima odakle mu mesto u timu pored Mitrovica, Djordjevica, Markovica, Djurica...... Lazovic nije igrao vise od pola sezone lige bez brgia, lai neko ocigledno misli da je zasluzio da igra. Elem, htedoh reci, dokle god nam menadzeri sastavljaju reprezentaciju, a ne selektor i menadzeri koji nisu u sluzbi prodaje vec reprezentacije, nema od nas nista. Da budem jos precizniji, dokle god se tipovi poput Terzica, Covica, Karadzica setaju po FSS i na slobodi nema od nas nista !!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • NBGD Vreme: 02.06.2014 11:56h

    Srbi, izgleda, više vole one koji im deru kožu i uzimaju milione evra ni za šta, nego nekog ko to što radi, radi srcem za svoj narod. Izgleda da je problem što ne pristaje da se uklopu u "družinu", koja svi znamo kakva je. Sva podrška Druloviću!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • braja Vreme: 02.06.2014 11:54h

    Steta, bas je Drule bio u pocetku gotiva.Pogresio je sto nije nastavio gde je Miha stao.Sinisa je sklopio kockice tri zadnje utakmice i tim putem je trebalo nastaviti.Razumem da je Ljubinko hteo da ubaci malo svog stofa a i da su Subotic, Fejsa i Nastasic povredjeni, ali dve zadnje utakmice nismo imali vezni red a imamo mozda najboljeg zadnjeg veznog na svetu.Sta je problem? Nadam se da ce Piksi vise forsirati Mihinih jedanest...

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Novosadista Vreme: 02.06.2014 11:50h

    Pa vi novinari bi ubili svakog sem sebe, da bi napravili Vest. Toliko o vasem znanju sporta. Mora da se nas novinar bavio sportom iz fotelje uz pivo i krekere. SRamotno sto mnogi novinari nemaju pojma o cemu pisu. samo jedno ja sam bio novinar i bavio se sportom.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Svedska Vreme: 02.06.2014 10:58h

    Kako vas bre, nije sramota da napravite ovakvu karikaturu coveku koji je ovoj propaloj, korupmiranoj drzavi doneo zlato sa orlicima??!! Ja bih vas tuzila da sam na njegovom mestu! Hajde sad dokazite da vredite vise i da nisam u pravu, da vam ego nije veci od planete, da u ovoj zemlji postujete demokratiju i pravo svakog pojedinca da iznese misljenje, pa objavite moj komentar!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Milan Vreme: 02.06.2014 10:37h

    Ne krivite Drulovića. Žalosna je istina da mi imamo fudbalere koji nisu i nikad neće imati muda kad treba. Sve to nije ni za seosku ligu.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>