Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Rođen je da bude novi „genije”

Zvezda je protiv Javora na velikoj sceni predstavila Vukana Savićevića (18), koji je golom debitovao ...

  • mixpfc Vreme: 02.03.2013 03:19h

    Gledao sam mec sa Javorom i mali je pokazao da poseduje raskosan talenat. Zaista je dobar igrac i bice bas veliki igrac. Ne bih ga precenjivao, ali dobro je da nas fudbal ima ovakvih mladica koji ce zariti i paliti evropskim fudbalom.Uh , kad razmislim i zamislim nas nacionalni tim za cetiri-pet godina ! ma , ni sam vrh Evropskog fudbala nam nece biti nedostizan. Racunam na golmana Aleksica i sjajne mlade bekove Partizana i Zvezde te Ostojica, Nastasica,odlicne mlade igrace sredine terena , posebno Dzigija i evo Vukana, Lazara , Mitra, Ivkovica i Stojanovica, pa ovog decka sto je otisao u Bazel.... FSS bi morao da se malo vise pozabavi usmeravanjem njihovih karijera a ne da se sve prepusti menadzerskim marifetlucima....

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • @gopran Holand Vreme: 01.03.2013 13:42h

    Nije bitno ko za koga navija! Bitna je istina.A kad se vec dotices Markovica tvoj vukan je stariji malo, a za Lazara su culi mnogi.Lazar vec ime i u Evropi. A mislim da se najvise forsiraju zvezdini igraci jer je sav lobi na strani zvezde.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • goran Holand Vreme: 01.03.2013 12:17h

    Milan@brate ja sma Zvezdas,mali jeste talenat ali dalkeo od genija...mozda i bude ali treba vremena i rada sa ovim deckom.Sa druge strane mislim da si navijac Partizana pa te najiskrenije pitam kako je Markovic dospeo na sve novine ove nase Srbije i svaki dan je,proglsen za Messija iz Srbije itd...itd a da decko za celu polusezonu ima prosek igara na nivou 6,40 (od 5-10)?!Da se ne lazemo niti Markovic zasluzuje paznju koju ima a neznamo sto sem sto je sprinter u kopackama a Pauljevic jos brzi pa niko nista nepise,niti je mali Savicevic uradio nesto sto bi sad pricali kao neverovatno.Po meni akcija Javora kao da je bila za spice i da gledam Barcelonu kada su dali onaj gol.Pricamo objektivno a ne navijacki...zar ne?!

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Milan Vreme: 01.03.2013 09:57h

    Kao prvo rodjen je 29.01.1994god, pa koliko se razumem u matematiku ima punih 19, gazi u 20 god. Kaso drugo u Srbiji se svi proglasavaju genijem, a pogotovu u zvezdi cim obuce dres, a jos pa dao gol Javoru! Pa zato nam fudbal tako ide. Nemam nista protiv decka! Pozdrav!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>