Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Srbija mi ništa ne duguje!

Dan nakon što je preko 50.000 ljudi ispred čuvenog balkona pozdravilo omladinske reprezentativce Srbije, ...

  • mix Vreme: 25.06.2015 20:19h

    Mogu samo da kazem da sam iskreno ganut i impresioniran Veljkom! A kao partizanovac , imam mnoooogo godina, zapamtio sam igre njegovog oca Blagoja, naseg Packa, Secam se njegovog prvog nastupa za tim Jugoslavije, mislim da je to bilo protiv Albanije, kad je tim bio potpuno podmladjen, cime se krenulo u novi ciklus kvalifikacija za EP. A njegove igre u Partizanu su posebna prica! Takvu gracioznost jos video nisam , umetnik na terenu, a igra centarhalfa! Veljka ne znam u najboljem izdanju kao igraca, znam da je imao sjajnu karijeru u Atletiku, ali barem je nasledio njegovo vizionarsko delo, rad sa mladima. Bio je izuzetno voljen i citiran kao jedan od najomiljenijih legendi koja je radila gotovo ceo radni vek u svom klubu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dr Iggyy Vreme: 24.06.2015 18:54h

    Који сте честит и скроман човек, господине Вељко Пауновићу свака ти част, све честитке теби и фудбалерима што сте ме обрадовали ПРВИМ МЕСТОМ, честитам вам и желим сваку професионалну, здравствену и фамилијарну срећу. Око препуцавања за вашег дочека, срамотно је причати, то заборавите и идите даље. Ваш покојни отац, слава му, вероватно слично би рекао..ИДЕМО ДАЉЕ. Ми ће мо вашег успеха, многи заборавити, ја и мојих камарата нењћемо, НАПРЕД ДРАГА ДЕЦО: Испунили сте ми бар недељу дана радошћу. Живи и срећни били као што сте мене усрећили и дали вољу за живот!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • nikola Vreme: 24.06.2015 18:42h

    iver nepada daleko od klade.svaka cast majstore.blagoje za nas koji smo ga gledali kao fudbalera i trenera bio je ljudina.covecnost,cast,postenje....to se vidi i po tebi.hvala ti nastavi dalje i nadmasi ucitelja, jer je to njegova zelja i bila.svako dobro tebi i tvojoj porodici.srecno!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>