Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Sud u Lozani Albancima dodelio pobedu u Beogradu!

Sud za sportsku arbitražu u Lozani dodelio je pobedu fudbalskoj selekciji Albanije na meču u Beogradu ...

  • WBA Vreme: 11.07.2015 19:02h

    Mica@, Zaista si za zaljenje. Da te samo podsetim da Kosovo, nikada nije bilo srpsko. Kako su OTELI Kosovo i pripojili Srbiju, to je javna tajna./ Berlinski Kongres i Londonski sporazum itd/ ali o tom potom. Sada. kako ti mislis da bi presli gore albanski igraci? Zar ti nije bilo dovoljno da upadaju najmanje 2010 divljih navijaca, uz pomoc obezbedjenja, policajca i sl. da ih prebiju, sa stolicama, pa na ulasku u svlacionice, pa u tunel, udarci nogama. Evropa, a niko ne zaboravlja, ispade Srpskih huligana ubistvo Tatona, tucu u Krusevac, itd. Nemoj biti subjektivan. Sada:Tvom narodu na Kosovo, nikad ama nikad nista im nije ni dlaka sa glave hvalila, u to se uverili se 90% Srba, nakon rata/.Sve je bila politika,koja je pocela od takozvane jogurt revoluvcije.Naprotiv srpska vlast neprekidno vsila teror nad albancima, hapsila, pa i ubila civile. Sada se otvaralo sasvim novo poglavlje u svetskom politickom, vojnom pa i SPORTSKOM planu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • milan Vreme: 11.07.2015 09:53h

    Ja mislim da nas vecinu koji citamo ovaj tekst zanima ko stiti Ivana Bogdanova. Neka sluzba ili mozda vrh drzave. Ako je tacno to da smo izgubili utakmicu zbog upada navijaca u teren. A sad nesto sto nije vezano za fudbal. Jedan moj prijatelj rece jednom prilikom posle odigranog basketa dok smo pijuckali pivo: - " Balkan je najlepse mesto na svetu ! Pa gde to jos imate 4 godisnja doba ? Na Balkanu je najotrovnija zmija medved, kojih ima ukupno 3. Gde jos u svetu ima toliko lepih i cistih reka ? Okruzeni smo sa 4 mora. A celu Evropu zezaju narodi kao sto su Srbi, Hrvati, Albanci itd... Prema se teren kad ce na Balkanu ziveti neki drugi narodi koji ce postovati ovu prirodu i iskoristiti je bez da je ostete.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Ricardo Vreme: 11.07.2015 09:03h

    To nam je za Ruski Veto za Srebrenicu. Nema slučajnosti. Neko te provocira u tvom dvorištu, pa se naljuti i ode a na kraju ga nagrade.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Mica Vreme: 11.07.2015 05:42h

    WBA@ ABBA@ Ljudima kao sto ste vi, uopste ne bih dozvolio da komentarisete Srpske novine i bilo sta nase... Vi ste provokatori, i to ste u Beogradu sa dronom i pokazali.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Mica Vreme: 11.07.2015 05:41h

    WBA@ ABBA@ Ljudima kao sto ste vi, ja uopste ne bih dozvolio komentare na nasim stranicama Vi ste klasicni provokatori, i to ste pokusali na toj utakmici... Da nas isprovocirate i posle da nam se smejete

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Mica Vreme: 11.07.2015 05:39h

    WBA@ Pa verujem da si i ti jedan od onih, koji se bore za tu drzavu Ilira koja je divlja tvorevina, a Kosovo nasu svetu zemlju ne zelim da pominjem... Da ti kazem jednu bitnu stvar Jako mi je zao sto ste mogli tako da postupite u sred Beograda i da ne prodjete mnogo gore. Nas narod terorisete, na samo vama svojstven nacin. Kada ste u grupi ili iz neke sacekuse. Zemlju ste nam oteli, ali to nije dosta, pa treba da se zatre sve sto je Srpsko?! Jako mi je zao jer ne mozemo da vam stanemo na put, zbog nekog treceg faktora. A koji je faktor dobro vam je poznato, i mnogi se Albanci predstavljaju kao Ameri

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • ABBA Vreme: 10.07.2015 21:26h

    istina@. Nemoj majke ti. Pa zasto tako. Sta ce onda zapad bez Srbije? Ma ajde, dosta je taj "fasisticki" zapad titrao jajca Srbiji. Nema vise. Za sve isto. Bez racizma, bez ikavih uvreda. Kada budete ucili da navijate posteno, tek tada moci cete da igrate fudbal u savremenom svetu. Ali izgleda, da je to teska skola za Srbe.

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • deian Vreme: 10.07.2015 17:26h

  • istina Vreme: 10.07.2015 17:08h

    A kako bi bilo da se Srbijo prestaneš malo brukati i ilizivati fašistićkom zapadu,naravno ovo se ne smije objaviti.

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • WBA Vreme: 10.07.2015 15:38h

    MICA@ Svo sto ne ide u prilog Srbiji i Srbima, smatrate nepravdom. Odluka je 100% pravedna, i 100% bazirana na cinjenice. Niko vas ne tovari, tovarite sebe, kada imate navijace poput onog zveri zvanog Golubov, a i drugih milion i slicnih, Zaboravio si Krusevac, onda samo sreca spasla Srbiju da ne bude kaznjena, i ovom prilikom sreca vas je spasla, da niste kaznjeni isteranjem iz svi takmicenja UEFA, najmanje za 5 godina. Zaborivio si isteranje Srbije iz EP, zaboravio si ono, pa ono, pa ono. Srpski gledaoci su konfliktuozni, priznaj Mico.

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

  • Mica Vreme: 10.07.2015 14:08h

    Jel moguce da nas samo tovare, a mi cutimo... ccc

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>