Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Tenis

Evo kako su se teniserke "obračunale" sa novinarima (VIDEO)

Teško da je neko mogao da zamisli da će se konferencija za novinare srpskih teniserki nakon meča sa ...

  • Jovana Vreme: 11.11.2012 23:47h

    Ana plačnim glasom žali poraz, a u sledećem trenutku, dok njen selektor govori, ona puca od smeha. Glumica. jelena nije ništa bolja. Izađite iz reprezentacije, niste nikom potrebne.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • jovan CG Vreme: 06.11.2012 09:10h

    Nenade, ne znam odakle ti ideja da komentarises selektora i da se pravis pametan. Covjek je gospodin i hteo je da zastiti reprezentativke. Vjerovatno nemas pametnija posla pa svoju zlobu i zavist sto je jedan pravi sportista i strucnjak selektor. Svako postovanje za selektora i citav tim!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Miroslav Vreme: 05.11.2012 17:55h

    Da li treba da se povuku iz reprezentacije,Jelena i Ana,treba ako je to njihova licna odluka i to treba postovati,jer su mnogo dale Srpskom tenisu i reprezentaciji.Ako je Jelena povrdjena zasto je bila u timu,zasto mesto nje nije igrala druga teniserka,bilo bi manje bola i za reprezentaciju i za Jelenu.Ovako se sav teret svalio na njih dve.Drugo,ako se zeli biti vrhunski teniser,a nekazem da one to nisu,mora se vise raditi,trenirti,manje modne piste,kreatori,moda i modni stilovi oblacenja i dr. Treba ih i tu razumeti mlade devojke zele da se posvete i svom zivotu,ali ne moze sve,tu mora odluka da se donese jesam li za vrhunski tenis ili nisam.Takvi asovi kao njih dve ne smeju da se zadovoljavaju sa postignutim,vec uvek treba teziti ka jos vecem cilju.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Nenad Vreme: 05.11.2012 17:00h

    Na stranu sport i sve oko toga ali ovaj nas selektor je polupismen covjek. ON nije u stanju vezati jednu za drugom proste recenice. Bruka ovih ostalih novinara sto ga gledaju...

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Nenad T. Vreme: 05.11.2012 13:59h

    Nasoj zutoj stampi nisu interesantne nase vrhunske svetske teniserke, posto se one profesionalno odnose prema svojim obavezama, a posebno im smeta sto su pristojne i lepo vaspitane devojke. kada imaju na raspolaganju siguran izvor prihoda pisuci, o maloj od skandala JK i tranzdi Bokiju 13. Nisu se one obracunavale sa novinarima, vec sa primitivizmom i sistemom vrednosti u novivarskoj struci. Ne treba uopstavati stvari, jer vecina novinara profesionalno i mukotrpno zaradjuje svoj hleb.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>