Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Tenis

Novak ove godine zaradio više od osam miliona dolara!

Novak Đoković je najviše zaradio ove sezone.

  • boki Vreme: 23.10.2012 09:33h

    lepo, jos kad bi uplatio i neki porez ovoj drzavi ciji pasos jos uvek "s ponosom" nosi" . Ovde je u skolu isao, ovde su ga nase uciteljuice ucile kosa tanka (zar one ne treeba da prime plate ili penzije), ovde je zaigrao tenis, nasi ljudi si ga odabrali i usmerili....kaze niko mu nije pomogao, sta su trebali, pare da mu daju....pa to nigde ne daju a opet kolko se secam Stefi Graft je od Nemacke drzave bila ganjana za porez...hvala brate sto nas predstavljas (narocito na olimpijskim igrama gde nema love)hahaha, patriota...boli k. i njega a i ove belosvetske koji ga gledju odakle je on , vecina to i ne zna, misle da je hrvat ili iz sibira (serbija ,sibirija..) Brate, kad je onaj bogati francuz hteo da uzme drzavljanstvo monaka da bi izbegao porez cela se Francuska digla...a i on se nije obogatio tako sto mu je drzava nesto pomogla, kao sto ti kazes "nista mi drzava nije pomogla" Dosta mi je te demagogije i ovakvog nacionalnog heroja koji se pominje i u Dulic aferi ..ma ajte molim vas..

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ANA Vreme: 23.10.2012 09:05h

    Posteno zaradiooooooooooo!!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • milka Vreme: 22.10.2012 23:52h

    svaka cast i zasluzio je, trebalo je i vise da zaradi, jer je on jedini covek u nasoj zemlji koji je reketom i lopticom posteno zaradio taj novac,bilo bi lepo kad bi ste objavili i njegove humanitarne donacije svojoj zemlji mislim da bi i tu bio na prvom mestu u svetu sporta, kao i mecevima koje je igrao za humanitarne svrhe,njegov doprinos za razvoj sporta uopste je veliki...Najdraze mi je sto ce Nole vec 05.11.2012 biti na atp listi broj 1 u svetu tenisa. Sve cestitke Noletu, dobro zdravlje njemu i njegovoj porodici koja mu je bila velika podrska u svakom momentu...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>