Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Zanimljivosti

Vujošević: Dinamitom ću braniti stadion Partizana!

Duško Vujošević, predsednik JSD Partizan, i juče je reagovao na mogućnost da stadion u Humskoj nakon ...

  • dejan Vreme: 05.10.2013 07:26h

    DULE JE STARI INŽINJERAC, DA NE KAŽEM MINER.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Miki Vreme: 05.10.2013 04:04h

    Ovaj Crnogorac(inace Milov kadar) je odavno presao sve dozvoljene norme ponasanja koje vaze u jednom drustvu. Za njega kao da ne vaze pravila ponasanja koja vaze za sve ostale i absolutno je neprihvtaljivp tolerisanje njegovih ekscesa(kojih ima na pretek) Trebalo bi ga upozoriti da je ovo Srbija a ne Crna Gora i da ne moze da vise cini ekscese za koje bi svako drugi odavno odgovarao. Inace sto se stadiona tice svakome iole objektivnom je jasno da je stadion vlasnistvo vojske koja ga je i sagradila, davne 1954 godine. Partizan je koristio "svercovao se" i uzurpirao je stadion dok je bio miljenik partije i drzave i ali posto je to vreme ( na njegovu zalost)odavno proslo morace stvarii da se postave na svoje mesto a jedno od tih je da se stadion da vojsci kojoj i pripada.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • mix Vreme: 04.10.2013 18:18h

    Uopste gledano, sve je ovo jedna gluporija! Zasto? Pa i Vojska i Partizan su drzavni, zar ne?! Isad dve drzavne institucije se bore za otpisani po vrednosti stadion. Ne shvatam stvari, ne misli li Vojska da ce njoj pripasti onaj deo privatizovanog kapitala za stadion? Ne, generalisimusi, to je vlasnistvo Partizana a Partizan je drzavni, pa onda to je drzavno. U budzet Srbije a ne na racun Vojske i za krcmenje za vile i petosobne stancine po Topcideru! Vlada Srbije bi morala ovu sramotu da zaustavi. Vojska se ponasa kao samostalna zanatska radnja a ne kao deo drzave. A bivsi ministar vojni je pokazao da je bio potpuno nekompetentan za tu funkciju a uz to pokazao je da je bedno navijacki ostrascen! Uradio je tu tuzbu samo da bi klub koji je bolji od njegovog raskucio. Sutanovac mozda nije zavrsio svoju vilu pa mu treba dodatni fond! Sramota! Grobari zapamtite i nikad ne glasajte za njegovu stranku! A za njega samo u ludilu!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • ntt Vreme: 04.10.2013 18:14h

    To Dule!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>