Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Adil traži od Ane da mu se vrati!

Nakon što je udario svoju suprugu Anu Ramadanovski, Maksutović se na sve načine trudi da vrati svoju ...

  • bebana Vreme: 15.12.2013 18:56h

    ja ipak mislim, a mislim da ce se i videti da covek uopste nije kriv...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Biljana Vreme: 15.12.2013 13:56h

    Kako neko može da žali ovog? Ovaj čovek je tukao svoju ženu, majku njihovog tek rođenog deteta. Naravno da sada kleči i moli da mu Ana oprosti i da on nastavi gde je stao sa svojom karijerom. Ovaj čovek je imao interes kada je oženio Džejevu ćerku, jer se nadao pevačkoj karijeri. I dobio je. Sada mu je potreban njen oproštaj kako bi nastavio tamo gde je stao u pevačkoj karijeri. Iskreno se nadam da mu Ana. Džej, javnost neće oprostititi i da ćemo zaboraviti da postoji.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • pozarevljanin Vreme: 15.12.2013 13:43h

  • Marija Vreme: 15.12.2013 10:38h

    Adil je konacno pokazao, ko je on ? Svw ovw godine dok nije postigao neki cilj / uz pomoc Dzeja . glumio jr vaspitanog i finog momka, ali se preko noci uzvezdio i pokazao, da je ne samo siuledzija vec lazov i kukavica, koji se uz nepriomerene izjave njegove majke krije, Pitam se, kakna je to zena, koja je posmatrala, da joj sin tuce zenu, koja joj je tek rodila unuce, pa zar se cudimo onda , kakav je Adil. O njemu se vec odavno lose govori, alo me tako bicno, da se odao porocima, usao u neki Snadzacki klan, sta je od toga yacno, ko zna ? Jedno je sigurno, da je uradio jednu monstruoznu stvar, da svako normalan to neradi i zato ga treba bojkotovati, zabrazniti nastupe sve i kazniti zatvorom, a neko ce ga propustiti kroz sake , da vidi kako je Ana se osecala i sad oseca, odvratni , ljigavi skot

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Драгомир Vreme: 15.12.2013 09:20h

    АНА,ВРАТИ МУ СЕ И ДА ЗНАШ ДА ЋЕ ИЗ РУКЕ ДА ТИ ЈЕДЕ?На твој миг има да скаче и спрема ручак!Усисава!Гледа дете!Простире веш!А ти по зидовима укачи све новине које су изузетно лоше о њему писале!Онда ти мало чешће изјављуј ,,да не мож' да га препознаш,,!ЛУЧЕ,БРЕ,ОД ЧОВЕКА!И ту и тамо рекни му да једина мож' да га на'ваташ на спавању,,!Па ако те само мрко погледне онда су туј новинеееее!И крај причеееее! ПС.Дете моје,ја газим четврту деценију брака где ми је моја Радојка на почетку рекла ,,да ће се уда против мене АЛИ ДА СЕ СА ЊУ НИКАДА НЕ ЗАКАЋИЊЕМ,,!Изрогачила оволике окице па још имам трауму када се тога сетим!Ди,бре,смем да на њу подигнем руку!НЕ ПРОВЕРАВАМ ЈЕР ПРЕ ПЕСНИЦЕ РАДИ МИ МОЗАК!Кочнице,бато!

    Preporuka čitalaca: +7 - 3

  • Keti Vreme: 15.12.2013 08:58h

    A zasto bi mi bilo zao nasilnika? Ljudi koji su deo nase estrade su pravili i prave greske -- cinjenica .... najrazlicitijih priroda, u najrazlicitijim situacijama, ciljano, slucajno itd. i sve to mogu da razumem, jer iako se bave javnim poslom ipak su to samo ljudi, ali ovo sto je Adil uradio i bas zato sto je to uradio onima koji treba su mu najblizi - zena i dete, je neoprostivo - tuce do krvi , maltretira, laze, optuzuje, preti... Vise ga ne smatram delom estrade, ne smatram ni delom ljudskog roda.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • sasa stankovic Vreme: 15.12.2013 04:58h

    Nasilje u srpskim porodicama je trdicionalno prisutno, postoji ustaljeno mišljenje kako postupati sa ženom i šta je potrebno uraditi da bi bila svesna svoga supruga. Pošto je to posledica patrijahalnog vaspitanja, veoma teško menjamo navike. Nema opravdanja za Adilov postupak, uvod je poslužio da bih pokazao kako Ana nije jedina koja se susrela sa nasiljem u porodici. Vinovnici nasilja trebaju doživeti osudu kao Adil, a ne da se uopšte ne sazna za batine koje žena trpi u porodici. Osuditi i distancirat se od vinovnika, onda će shvatiti pravu suštinu tolerancije i razumevanja u zajedničkom životu. Javnost je najbolji parametar po kojem se može oceniti koliko je Adilov postupak utjeco na njihovo razmišljanje.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • biserka Vreme: 14.12.2013 23:58h

    ja bih njega malo protresla da vidim kako bi mu bilo .I koji je to muskarac da udari na slabiji pol,a karijeru je izgradio zahvaljujuci Djeju koji ga je gurao i upoznao sa svima pa i sa publikom a on mu ovako vraca.

    Preporuka čitalaca: +19 - 2

  • anonimni Vreme: 14.12.2013 22:54h

    Isprebijati zenu samo zbog toga sto nije napravila pasulj kao njegova mama...Bio je previse corbast ma hajde molim te udariti zenu samarom i izsutirati je nogama po stomaku samo zato sto ne kuva kao njegova mama....Pitam se onda zasto jednostavno nije ozenio mamu!

    Preporuka čitalaca: +18 - 2

  • Siki Vreme: 14.12.2013 22:23h

    Od kada se dobiti nogu zove otkazati?

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Weteran Vreme: 14.12.2013 22:22h

    Zao mi je zbog svega sto se desilo!Adil nije trebalo ni da pomisli to da uradi,ali zao mi je i njega.Mnogo je pogresio ali mlad je nek se iskreno pokaje, ne zbog karijere vec zbog svega sto je uradio.Sine znam da ti nije lako ali bez obzira na sve do kraja zivota budi nezan i pazljiv prema Ani koja ti je rodila dete.Iskreno se pokaj i Bog ce ti pomoci.Djeki oduvek si bio velik budi i sad, i meni se nesto slicno desilo ali gutao sam ,gutao i oprostio, Ana sine budi jaka kao i svaka zena ioprosti mu ,ne moras se vracati ili nek vreme uradi svoje.

    Preporuka čitalaca: +3 - 15

  • XP Vreme: 14.12.2013 20:21h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>