Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

CECA O SVOJOJ MLADOSTI: Zbog nastupa sam u školi spavala na času!

U ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ folk diva Svetlana Ceca Ražnatović (39) otkriva najlepše i ...

  • Djina Vreme: 16.04.2014 08:47h

    @Jojo Poštovani, niste razumeli da se desio konsenzus komentara na gore naveden napis. Slobodna sam da vas obavestim da se to dogodilo iz mnoštva navedenih razloga a kao cilj i savet mladoj generaciji kojim putem ne treba ići . Napis je spojler i sve se unapred zna čak mnogo više od izjava dotične jer je tu javno mnjenje koje se ne može prevariti. O daljem, govore komentari bez izraza osećanja na napisano već kao prezrenje na doživljeno i proživljeno (ex- Bjeljinac). Želim vam da nadjete svetlo u tunelu i izadjete ......................... Dj.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • maja Vreme: 15.04.2014 18:37h

    Ne znam da li ste primetili,ali ona uopste ne peva vec recituje.poslusajte neku njenu pesmu,recitovamje

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • pds Vreme: 15.04.2014 15:39h

    a ti si kao isla u skolu?Ali smatram da si najbolja pevacica na Balkanu!

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • AH,PILECA MEMORIJA Vreme: 15.04.2014 14:16h

    EVO JOS JEDNE IZREKE: KAD NEMAS NISTA PAMETNO ILI ISTINITO DA KAZES, CUTI, BOLJE JE. A JE LI DECI POKAZALA SVE SLIKE IZ DEVEDESETIH DA VIDE NA STA SU IM LICILI OTAC I MAJKA, STA SU RADILI, SA KIM SU SE DRUZILI ETC. ETC. A JE LI IM ISPIRCALA KO JE I STA JE NJIHOV OTAC, STA JE SVE RADIO???? CISTO SUMNJAM!!!! A JE LI O SEBI TOJ DECI MNOGO TOGA ISPRICALA, OSIM STO IM PRICA KAKO JE ONA NEKAKVA DIVA, ISUSE HRISTE!!!!! PA ONA NE ZNA NI STA TA REC ZNACI!!!! JEL ZNAJU DECA DA IM JE OTAC UBICA, PLJACKAS, BANDIT, KOLJAC ITD. A MAJKA JE BILA PREDVODNICA NAJRAZUZDANIJIH PEVALJKI U SVAKOM POGLEDU, I JOS UVEK JE. CEMU TA SARENA LAZA??? JEL ZNAJU DA ODRASTAJU U KUCI I OD NOVCA TUDJEG, OD TUDJE KRVI I ZNOJA???? CISTO SUMNJAM. NE VALJA TO , NE SLUTI NA DOBRO....

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • zvorničanka Vreme: 15.04.2014 14:01h

    kakva blam na ovoj fotografiji u kojima stoje kao ovaj kralj Aleksandar sa svojom Dragom Mašin. Kakav stajling? Kakva moć. Mora da im stoji iznad kamina u prostoriji okićenoj rekvizitima iz ratova. Ćuti pokrij se zajedno sa djecom Ceco. A fotografiju tvog muža (koja ono bi mu žena po redu) zavij u crnu foliju i šutni negdje.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • milos Vreme: 15.04.2014 13:12h

    A zavrsila poljoprivrednu skolu. Obicna seljanka (ali ne onaj ko zivi na selu, jer ja zivim na selu i ponosan sam na to sto sam seljak), ali je ona od onih kojima praziluk viri iz odredjenog mesta...

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • Jojo Vreme: 15.04.2014 12:09h

    Imam samno jedno pitanje gore navedenim komentatorima clanka. Pa kad je toliko mrzite zasto citate o njoj i sta je ona vama lose ucinila?.Koliko je vas spavalo na casovima pa masete obrazovanjem .Odgovorite mi da li znate kako se zlo moze pobediti u coveku. Mozda ste taj cas preskocili.

    Preporuka čitalaca: +2 - 8

  • yks Vreme: 15.04.2014 10:41h

    Sklanjajte ovu zenu ratnog profitera i zlocinca,cime nam to mazete oci,sta nam predstavljate?

    Preporuka čitalaca: +19 - 5

  • daadaaa Vreme: 15.04.2014 10:34h

    to je kao dobro sto je spavala na casovima

    Preporuka čitalaca: +16 - 3

  • Djina Vreme: 15.04.2014 10:02h

    Verovanje u bajke je kraj poštovanja sebe i života. Činjenice su nepobitne i zašto ih ulepšavati i praviti pred javnošću priču koja je nestvarna. Infaltilna priroda dotične dovodi javno mnjenje mladjeg uzrasta u zamku stvarajući velikom , korisnom stvari biti pevaljka. Progovoriti o obrazovanju, o odrastanju u svetu koji je želela na ovaj ili onaj način je prava stvar sve dok se ne dotakne hodanja po ivici života uz sve prateće detalja koji mogu biti pogubni. Malo iskrenosti opasna je stvar a mnogo je sasvim kobno. Stoga, poštovana kako je rekao Gandi '' Ćutanje je zlato''. Pozz ............. Dj.

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • ljiljana berlin Vreme: 15.04.2014 09:24h

    pa i sama si kriva za sve jel si se previse esponirala u javnost dok je tvoj muz bio ziv , a joj kakvu sta biografiju stekli ,zasto deca moraju da se toliko slikaju ,jel sami zele to .onda trpe slavu majke . , sto se ne esponira COLA A; koji je najveca zvezda ne ni deca naravno - profesionalac . a vi posle jao zalite se ..

    Preporuka čitalaca: +13 - 2

  • ex-Bjeljinac Vreme: 15.04.2014 08:42h

  • ex-Bjeljinac Vreme: 15.04.2014 00:58h

    Tesko ti je a?E pa i meni je mnogo tesko bilo kad nas Arkanovi tigrovi izbacili iz kuce za 5 minuta i sve nam uzeli,novac i zlato ko je imao i rekli nam da budemo srecni jer smo zivi.A i pseto nam ubili ti neljudi i sad ti mene ubedjujes koliko je on bio dobar covek?Bas ga zalim jadnog sto mu se nije dalo da uziva sa mladom zenom a taman se fino obogatio...

    Preporuka čitalaca: +19 - 3

  • Marko Vreme: 14.04.2014 20:00h

    Isto kao Zvezdana Andjelkovic iz sela Bogutovac,opstina Kraljevo,serija Folk... :-)

    Preporuka čitalaca: +15 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>