Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Ceci prete filmom u kojem je označena kao ratni zločinac!

Posle brojnih pritisaka da se ne održi koncert Svetlane Cece Ražnatović 30. avgusta na stadionu Slavija ...

  • ex-Bjeljinac Vreme: 26.08.2014 11:28h

    Naravno da je ratna profiterka,ako nista drugo davala je moralnu podrsku Arkanu.ja sam iz Bjeljine i licno moja familija su zrtve Arkana kome su morali u jedan nocu sve da predaju i novac i nakit i da za 5 min.odu i jos da mu se zahvale sto ih nije ubio.A u Bjeljini su nam pra pra ocevi rodjeni.S kojim pravom je Arkonja dosao iz C.Gore da nas istjera?Koga je on branio?Jos da napomenem ako je od vaznosti da mi je majka uz to i Srpkinja.Svetlana ne zasluzuje tretman koji ima.

    Preporuka čitalaca: +0 - 6

  • SvetlanaP Vreme: 26.08.2014 11:19h

    Nisam fan doticne, ali sta je taj cekao do sada? Sto ranije nije objavio taj film ako je ona radila sta ne treba? Nego svi bi da se malo eksponiraju, jedni preko drugog za "sve pare"!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • ana Vreme: 26.08.2014 10:14h

    bolje i to nego filmom u kom si izdajnik i ludak na slobodi.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Dejan Vreme: 26.08.2014 08:40h

    Ako ako , kad ne umeju ovi naši svaki dan da pustaju njihove zločine i lažnu Srebrenicu. Ali baš svaki dan. I sad će oni kao nešto. Tako nam i treba . Ma dnevnik mora da ima špicu kako muslimani i hrvati prave zločine a isto tako i rušenje avalskog tornja. E tako se sa njima treba ophoditi.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Vuk1989 Vreme: 26.08.2014 08:25h

    Turcima bas dosadno? Jedna Hanka P., podstrekivac na ratne zlocine i jalov dizaca morala svojim nemastovitim pesmama tokom agresije tzv. "abih" na R.S, dodje u Beograd i napuni Sava Centar Beogradjanima, bez da je iko ikada u Srbiji i rec rekao. Kao, nije bitno cime se doticna bavila tokom rata...Drugo, nikakve "opsade" nije bilo od strane VRS. Laz koja se jos uvek eksploatise u medijima...Opsada je postojala, ali iznutra, od strane ovih koji se danas sluze prljavom kampanjom protiv Cece: ko je hteo da izadje iz grada, morao je da spremi 10 do 15 000 DM i da ima debele veze medju sarajevskim olosem i kriminalcima na obroncima grada ili periferiji. Trece, nije Ceca predvodila Tigrove nego Arkan. Cetvrto, ne postoji dokumentarni film a jos manje nekakvi svedoci.Tacka.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • bordzija Vreme: 26.08.2014 05:52h

    Mnogo je onih koji u Bosni ne vole Cecu, jedino mi nije jasno zašto njeno pevanje izjednačavaju sa ratnim dejstvima njenog supruga na tim prostorima ? Ona sa tim ima veze isto onoliko koliko Anđelina Đoli, a ona si je dozvolila da snimi film koji od srba pravi ratne zločince, a Ceca samo peva. Netko iz Bosne ima veliki problem sa Cecinom popularnosti. Mislim da ova hajka na Cecu nije potekla iz Bosne, ona je kuhana negde u Vojvodini i po istom scenariju koji je viđen na festivalu tamburice. Podržavam Cecin nastup u Sarajevo, ona neće pevati onima koji je nevole, već suprotnom taboru !

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Mustafa Vreme: 26.08.2014 05:06h

    Samo u nenormalnoj zemlji kao Srbija kriminalci mogu da budu na prestolu, a vidi se kako ide Srbiji zbog toga.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Miro Vreme: 26.08.2014 00:47h

    Pa valjda i srpski reditelji znaju da naprave po neki dokumentarac o Hanki Paldum, Dini Merlinu, Serifu Konjevicu, itd..........I za njih postoji po neki svedok!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>