Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Eminin mlađi sin već razume srpski

Emina Jahović, iako živi i vaspitava decu u Turskoj, odlučila je da ih nauči i svom maternjem jeziku.

  • MAČIĆ Vreme: 09.06.2015 21:07h

    OSABA KOJA PIŠE "MRSH" svakako nije SPSKOG POREKLA , pa nema pravo da se meša u naše SRPSKE POSLOVE. NA SRPSKOM SE "MRSH" KAŽE "MARŠ" PA VAM JA TO TOPLO PREPORUČUJEM JER DA STE Srbin ili Srpkinja pisali bi kako govorite i govorili kako pišete. S'toga MANITE SE ČORAVA POSLA I NE PRAVITE SVAĐU IZMEĐU EMINE I NAS.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Ana Vreme: 09.06.2015 17:27h

    Prvo, Emina je uvek govorila da je srpski njen maternji jezik. Drugo, ako je htela ikada da menja ime ili prezime, ili oboje, njena lična stvar. Treće, šta vam smeta tuđi uspeh? Ona ima pravo, kao sav noramalan svet, da traži svoje mesto pod nebom, a blago joj se kada može da bira gde će da živi, što uvek može da dođe u Srbiju gde i jeste njen dom, tu je rođena.A vi koji patite od kompleksa nacionalnosti i promašenih života, bolje gledajte svoja posla. Jeste stanje u Srbiji katastrofalno, ali zaista ne vidim razlog da vam smeta nečiji čist uspeh. Bez skandala, golotinje, umereno, žena je prijatna... Od tolikog polusveta, vi tražite mane i kome treba i kome ne treba.. TO ŠTOI JE NEKO JAVNA LIČNOST, NE ZNAČI DA TREBA DA SE MEŠATE U NJIHOVE LIČNE ODLUKE, TO JE NJEN ŽIVOT I NEKA MENJA I IME, I PREZIME, I ADRESU, LIČNI OPIS... Jeste ovo zemlja lopovluka i Granduša, polusveta, gde normalan svet više ne može da opstane...ali bar budite realni. Emini SVAKA ČAST. Toliko.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Bob Vreme: 09.06.2015 16:09h

  • OD-MENE-MRSH Vreme: 09.06.2015 13:14h

    varate javnost ...emina pod "maternji" podrzaumeva bosnjacki jezik a vi Srbiji podmecete kukavicje jaje tvrdeci da ona decu uci srpski jezik..kao sto godinamavarate javnost Srbije da se ona preziva Jahovic a ona i cela porodica su promenili prezime 90tih u TURKDZAN-TURCHIN.naravno njoj ne smeta da kao ljajicevka dobija platu od nasih para iako ovde niti zivi niti je zaposlena..moze to sve da prisedne jednog dana..prljav i ukraden novac uvek presedne. moja poruka? MRRRRRRRRRRRRRRRRRSH

    Preporuka čitalaca: +0 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>