Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Isidora: Evo dokaza da imam rak!

Nakon što se na farmi komentarisalo da je Jelena Golubović ispričala da Isidora Bjelica laže da ima ...

  • anna Vreme: 10.09.2013 22:32h

    draga isidora zelim ti da nastavis putem kojim si krenula zdrave ishrane drago mi je takodje sto je i tvoja porodica sasvim uz tebe prihvatajuci promene jelenu bi bilo dobro da tuzis bez ikakvih vise dodatnih prica njeno izvinjenje ti nije potrebno, potrebno je da joj se skrati pogani jezik udaranjem po dzepu, to je uvek najbolja lekcija

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Jasna Vreme: 10.09.2013 22:02h

    Ne mogu da shvatim da neko, poput ovog NN, zeli da bude pametan svuda pa i tamo gde mesto tome nije, te samo iz tog razloga, protivno etici i svojoj profesiji, daje ovakav komentar. Isidora svakko nije ni glupa ni nepismena zena da ne zna vrstu svoje bolesti. Njeni lekari svakako to nisu i sigurno su joj objasnili. Ono sto lekari znaju je da je svaki slucaj za sebe jedinstven i da nema ohrabrujucih i neohrabrujucih nalaza kod ove vrste bolesti. Nadam se da isidora ne cita ove gluposti, ali ako cita zelim joj reci da je bolej obeshrabrujuci nalaz saizlecenjem nego ohrabrujuci bez izlecenja. Samo napred.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Ana Vreme: 10.09.2013 13:08h

    Au nedaj boze.Pa zeni je rak metastazirao.Lepo meni moja Majka govori,idi Ana redovno kod ginekologa Papa itd...Nazalost vecina zena pregled shvata u fazonu lako cemo...kad ono...

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Драгомир Vreme: 10.09.2013 10:12h

    Ајд да пишете како ја Драгомир са охохо деценија живота читам баш најситнија слова без наочара?А на глави су ми локне до локне!А да заиграм коло,бре,сваког момка би победио на поене!А да заиграм фудбал,е,бато од пет пенала браним четири!Тако ми бога ако не верујете не видео ону бандеру у Париз чак са Авале.А шо сам тако виталан?Прво,бато,добро сам се оженио!Друго,бато,користим деценијама троструки систем заштите живеца!О томе ћемо други пут!

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • dt Vreme: 10.09.2013 09:27h

    I mene je operiosa dr Pazin, i znam da kod njega idu ne bas laki slucajevi. Jelena je bolesna zena, a ako nije, onda je vrlo los covek, covek bez duse.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • jaca Vreme: 10.09.2013 08:31h

    Draga Isidora, ne nasedaj na ove gluposti, zar ti je nestalo samopouzdanja da se na ovaj nacin pravdas, i to kome? Zelim ti da nadjes snage i budes onako jaka kao sto si uvek bila. Zelim ti brz oporavak a moj jedini savet tebi jeste da svoje otpusne liste ne prikazujes ni po komsiluku a kamo li po novinama. Presavij tabak i tuzi ovu vasku ali se ne pravdaj nikome.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • NN Vreme: 10.09.2013 00:22h

    FIGO IIIB? Zao mi je Isidore, to nikako nije ohrabrujuci nalaz. :(

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • olja Vreme: 10.09.2013 00:01h

    Pored svih problema koje ima žena dodatno mora da se nervira zbog bolesnika koji hoće da budu u prvom planu izmišljotinama koje normalnoj osobi ne bi ni u snu pale na pamet.Isidori želim brz oporavak a,ovu spodobu neka obavezno tuži.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • gavrilovic Vreme: 09.09.2013 20:26h

    Bljutavo i pateticno.UZAS!

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>