Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Jelena Golubović prljavom krpom mlatila Tijanu Ajfon

Učesnice rijalitija “Parovi” posvađale su se tokom čišćenja kuće. Jelena Golubović i Tijana ...

  • Tanja Vreme: 14.05.2015 12:03h

    Jelena je jedina svetla tacka u ovom bizzare rijalitijumOna ne deluje prljavo i normalmo je nasmikana za razliku od ostalih.Ne bi me nista cudilo da Mimi Oro udje u finale zajedno sa Tijanom, Jovanom, Gastozom, Marcelom a da Jelena ispadne .To je i sustina ovog soa - sto gore to bolje.

    Preporuka čitalaca: +8 - 7

  • mm2 Vreme: 14.05.2015 11:22h

    Znam sigurno, bar pedeset ljudi, koji su prestali da gledaju "Parove" zbog maltretiranja Jelene Golubović. Takve uvrede koje ona dobija od polupismenih curica i dečkića su strašne. Da li se neko zapita dokle. Šta kad neko od labilnih umisli da može da je bije, ubije ili šta već, hoće li i onda nju kazniti i poslati u izolaciju. Mene konkretno nerviraju Gastozove buljave oči, kao njega njene nedepilirane ruke, pa što ih ne zameni.

    Preporuka čitalaca: +9 - 4

  • Kaya Vreme: 14.05.2015 10:25h

    Nina,u pravu si 100%,jer u 90% slucajeva voditelji samo opominju Jelenu,a svi ostali mogu nju da vredjaju dok se ne isprazne. Medjutim,ima nas koji to odlicno vidimo i shvatamo igrice produkcije.Hteli su da je ubace u rialiti da podigne malo atmosferu zbog stare slave,ali kad su videli da ce i ovde da pobedi,pokusavaju uz pomoc produkcije da je slome,ne bi li njihovi ljubimci odneli prvo mesto. Ima ona uspona i padova,ali da je najobrazovanija,najprefiganija i ujedno najbolja,to niko ne moze da ospori. Pozdrav,Kraljevo.

    Preporuka čitalaca: +9 - 4

  • Zoran Vreme: 14.05.2015 09:16h

    Zapravo, incident je započela Tijana, tako što je prljavim džogerom prešla preko Jeleninih cipela i nogu, dok je ova brisala nameštaj krpom. Trebalo je da produkcija kazni Tijanu.

    Preporuka čitalaca: +7 - 4

  • Aca Vreme: 14.05.2015 03:26h

    @nina - Čak se i Toma smejao u ispovedaonici i ispričao kako Jelena ne izvršava zadatak, već ide za drugim ljudima i namerno zamazuje sve ono što su oni prethodno oribali, a ako to nije za kaznu, onda je teško reći šta jeste... Inače, do sukoba Jelene i Tijane je došlo kada je Tijani prekipelo zbog toga što ju je Jelena namerno ometala u ribanju poda, pa joj je iz revolta prešla džogerom preko nogu nekoliko puta, nakon čega ju je Jelena udarila krpom, pri čemu zbog navedenog sukoba nijedna nije kažnjena.

    Preporuka čitalaca: +9 - 3

  • Prostitutke, nego sta Vreme: 14.05.2015 01:41h

  • petra Vreme: 13.05.2015 23:04h

    jelenin scebnario sa farme je isti,,ona je zlobna i neznam kako joj produkcija oprostila sto je nazvala one zene prostitukmama i da su zarazene polnim bolestima,,a znamo svi koliko je bila cista na farmi,,,spavala i vlajala se u prljavom vesu i cebad joj bila po zemlji,,,tako da ona to namerno radi tijani ,,isto prpvocira ostale farmer enamerno,,jedna propala dusa nista vise,,a za prstotuke i zarazene zene treba da se javno izvini pred kamerama,,,

    Preporuka čitalaca: +12 - 16

  • nina Vreme: 13.05.2015 22:31h

    Obadve krive,a najveca fora da je Jelena zadatak bojkotovala i zato je produkcija kazni sa 500e,novinari,kako ste a?Cutite....namestaljka

    Preporuka čitalaca: +16 - 6

  • Istina Vreme: 13.05.2015 21:53h

    Tijana joj je nekoliko presla prljavim dzogerom preko nogu i cipela.

    Preporuka čitalaca: +18 - 9

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>