Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Lukas i Bosanac se zamalo potukli!

Iako je su svađe i prepirke u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ nekako bile rezervisane za Zoricu ...

  • ds73 Vreme: 14.02.2015 23:11h

    Šta traži ovaj Bosanac u ovom žiriju,neku popularnost,šta? Popularan je onaj ko ima iole šlifa,ko ima iole obrazovanja i ko se ponaša u skladu sa svojom profesijom.On je daleko od toga,rečnik mu je oskudan i prost,a dozvolio je sebi da kritikuje momka iz Kruševca za dikciju.On,koji svuda sa sobom nosi bosanski dijalekat,pa i u centru Beograda.Sram ga bilo! Ne kažem ni da je Lukas doktor nauka,ali,raspitajte se o njegovom obrazovanju pa ćete videti da je imao razloga da ovako "oduva" jednog bosanca. Neka i ostalim "bosancima " primer budu Zorica i Šaban,neka oslušnu kakav im je rečnik,i neka nešto nauče od njih. A ja predlažem da dovedu umesto ovog bosanca finog,kulturnog i obrazovanog čoveka kakav je Ljubiša Pavković,da se ne brukamo više,nego da pokažemo kakve mi ljude imamo ovde u Srbiji,i na koga smo ponosni.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • mile Vreme: 07.10.2014 20:22h

    Hih dvojica izgledaju ko razvaljeno indijansko pleme.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • mirjana Vreme: 07.10.2014 17:29h

    sto Bosanac nije svoju kćerku ĐŽiđžu naučio da pijeva .Umisljen tip .Lukas je za njega institucija !!! Koji je hit od Bosanca ? Možda bi imali da je Miki iz Kupinova zet pa u duetu da zapijevaju .

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • sima Vreme: 07.10.2014 00:19h

  • Ivan Vreme: 06.10.2014 21:41h

    Nasa nesreca Pink a od skoro i Prva tv.... promoteri Srpskog blata, taloga, sljama i olosa... Tamo negde su Dive Vitni Hjuston, Areta Frenklin, Liza Mineli, Eros Ramazzoti, Elvis Prisli, Enrike Iglesijas... A ovde, uz dva kaljava tv244 kanala Ceca, Fahreta, Brunclik, cakana, Dara buba, Operska diva Aca Lukac...sa svojim fizickim predispozicijama, a oborio bih ga na prvu dangu... Vi sto gledate te dve tv kanalizacije i skrnavite Arenu, unistavate omladinu...docekacete vreme kada ce vam moje reci ZVUCATI POZNATO.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Mislilac Vreme: 06.10.2014 20:07h

    Udario junak na junaka. Velika bi to bitka bila.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • pera Vreme: 06.10.2014 19:04h

    ja neznam zasto lukas u opste i sedi ovde mu nije mesto ovde se peva narodna muzika a on nije narodnjak a prvi skace na kandidate

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • DS22 Vreme: 06.10.2014 18:39h

    Izvinte a ko je taj "Bosanac" ,nikad ga cuo nisam ni da je oTPEVAO DVE RECI . A kompozitor ,pa jel za to treba glas ili muzikalnost ili da budes "bosanac" . I nikakva ovo uvreda nije jer ga doslovce CUH "ovo je MOJ Bosanac" ,kad je pevao jedan ods kandidata !Slusaj "Bosanac" Lukas je IME i to ti nesmes pljuvati .njega slusam kako peva a tebe sad tek videh na TZV Pink i neznam sta tu trazis sem mozda "novu mladu zrtvu" kojoj ces KAO "pisati pesme" .A Zorica Brunclik je 100% u pravu sto vads KLAN totalno ignorise jer ti i "DRUGI GLAS " te "Mrkona" pratilja ste bivsi i niko vas nigde ne slusa sem ako nije dzabe! Produkcijo ovakvi UMISLJENI tipovi nikom ne trebaju !I sad ce te valda objaviti ovaj komentar ,jer dosta je "nedodirljivih a neznalica" !

    Preporuka čitalaca: +3 - 18

  • bb Vreme: 06.10.2014 17:25h

    Veruvam vo zirito .... dosega sekogash sum bila blisku so glasovite na publikata-potochno pobednicite , shto znachi deka glasanjeto ne e namesteno,no ne mi se dopadjaat ovie prepirki pomedju chlenovite na ziri ,So sila me teraat da razmisluvam obratno od ona deka pobeduva praviot...pozdrav

    Preporuka čitalaca: +0 - 7

  • jelena Vreme: 06.10.2014 16:20h

  • mina Vreme: 06.10.2014 15:02h

  • Драгомир Vreme: 06.10.2014 12:02h

    Ономад сам код рођака гледао ПИНК ревију и оцењивање певача и,бато мој,оно на ПРВОЈ ТВ није ни принети!На ПИНКУ је зезанција почевши од Милана Калинића и ДОБРОНАМЕРНИХ чланова жирија.Међусобно се пецкају и изводе зезанције.Међутим гледајући те ТВ емисије постану досадне.За мене су као аматери солидни певачи.Али да је ред песме,хумора па фолклора,бато мој било би право уживање.Понављам ... ПЕСМА,СКЕЧ ПА ФОЛКЛОР!Па опет тако редом!

    Preporuka čitalaca: +2 - 5

  • Nadja Vreme: 06.10.2014 10:44h

    Lukas bolje da se pokrije usima i da cuti jer falsira i kad prica.

    Preporuka čitalaca: +20 - 9

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>