Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Napuštam „Pink“ zbog višegodišnjih neizmirenih plata!

Voditeljka Televizije „Pink” Jelena Bačić Alimpić posle više od deset godina rada napustila je ...

  • koleginica Jelena Vreme: 12.12.2013 16:05h

    Steta zaista ! Pink je ostao bez prvog profesionalca, zene koja je mola da se snadje u svakoj formi emisije. Njoj to zaista nije bio problem. Novinar sam i znam koliko rada i odricanja zahteva autorska emisija, jer sam i sama autor jedne emisije. Draga Jelena, Vi ste veliki profesionalac u svom poslu i vrsna spisateljica, tako da za vas nece biti zime. Puno uspeha u daljem radu, sta god to bilo !!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Vitez Vreme: 11.12.2013 13:51h

    Muž ti je advokat, pa previj tabak i tuži ga.

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • Драгомир Vreme: 11.12.2013 10:51h

    Еееее,дете моје,адвокати да му бране сина па сто педесет тв канала и сав онај гламур ...Све то коштааааа!И сада ти,бре,ош плату па плату?А Митровић има лепе очи па мисли да му зато радиш?Уз то,дете моје,да ти вели стари Драгомир,прво да нађеш другу телевизију И ДА ИЗМЕНИШ ОНАЈ СМЕХ?Када се онако насмејеш ја добијем трауму!Остарело се па се закера?Као,ће да ми опадне круна са главе.Али,срећом ништа код мен' није ништа опало!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • maya Vreme: 11.12.2013 10:36h

    pa kad su pinku bitne samo pare i sponzori, onda valjda treba i da plati onoga ko mu to donosi, jel?? stara je prica da pink ne placa radnike i meni nije jasno gde idu sve te pare od sponzora i reklama i sms-ova ako plate ne idu radnicima?? pa ne znam da li bi ti 'tolerisao' neprimanje plate u svojoj firmi, koja god ona bila, ili bi trazio novi posao??

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Ceca Vreme: 11.12.2013 09:32h

    Kakva televizija, takva i emisija i voditeljka. Nikada mi se nije sviđalo ono voditeljkino laskanje gostima (vi ste lepi,pametni,najnajnaj), a tek prepoznatljivo jedinstveno smejanje za vreme vođenja emisije, bez komentara!

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • tika Vreme: 11.12.2013 09:13h

    Hvala Bogu da je otisla i vratila se u Novi Sad odakle je dosla. Rejting njenih emisija jeste bio veliki jer su bile u udarnim terminima a sud publike Pinka - o tome nemam komentar. Samo profesionalci novinarari ili bar malo bolje obrazovani su videli njeno neprofesionalno vodjenje emisija od uvlacenja gostima do kikotanja, nervoznog ponasanja i drugih neprofesionalnih poteza.Sve je to TV Pink tolerisao jer je nabavljala sponzore koji su donosili pare.Za TV Pink nije bitan kvalitet nego pare. A sto se tice njenih knjiga to i vrapci znaju da to pise i sredjuje gospodin Coban.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • zorica Vreme: 11.12.2013 08:02h

    O HVALA BOGU DA SI OSTAVILA PINK.TO TEBI NEPRILICI.DOVOLJNO SI OBRAZOVANA I NIJE TI POTREBNO DA SE TAMO KEZIS SA MA KAKVIM "ZVEZDAMA".CEKAMO SLEDECI ROMAN.SAMO NAPRED.

    Preporuka čitalaca: +2 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>