Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Povelja Udruženja dramskih pisaca Radošu Bajiću

Predsedništvo Udruženja dramskih pisaca Srbije donelo je jednoglasnu odluku da dramskom piscu i reditelju ...

  • Knez Svevlad Vreme: 06.01.2014 15:54h

    @mikim Ko to kaze? Tvoja uciteljica SKOJ-evka? Kakva je paralela izmedju Cetnika i ustasa majke ti? Drazu jele buve i tifus po sumama a pavelic ziveo u vili iznad Zg-a.Drazi ucenjena glava bila na 100.000 Rajhsmaraka..Draza vam laz od svake istine.I jos se za nju borite iako hiljade dokaza o komunistickoj lazi,zlocinima pa i zaveri protiv Srbije postoje.Cak su planirali da hrvatskoj ostave NDH granice posle rata..A imali 5% boraca u partizanima..Btw kad su Amerikanci davali ordenje marionetama i kolaboracionistima Svaba? De Gaul Titu nikad dosao u posetu zbog Draze.TO zna ceo svet osim tebe i hrvata koji ne zele da znaju..Znas li da je Kostu Pecanca Draza ubio(ne licno) zbog njegove zelje da saradjuje sa Nemcima.Tvrdio je da su po Srbiju manje zlo od komunista..Sad kad razmislim..Hmm..Da li je bio u pravu?Samo zahvaljujuci komunistima i Titu nemamo KiM zbog njihove torije o "prevelikoj" Srbiji koja se mora podeliti na pokrajine i centralnu Srbiju.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Moje misljenje Vreme: 06.01.2014 14:26h

    Zasto se odricemo Drazinog antifasizma i mesamo ustase koji su izvrsili strasan genocid nad Srbima,Jevrejima i Romima sa cetnicima koji su bili srpska vojska koja ni delic zlocina nije ucinila kao NDH a bogami i revolucionari kada su usetali u Srbiju. Bravo za Bajica koji je prvi poceo da otkriva Titovu filmsku propagandu,na kojoj su mnogi lezilebovici zaradili i lepo ziveli.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Budjoni Vreme: 06.01.2014 12:54h

    Za se kako to rade "Profesionalci" a vidi se kako to rade "Diletanti" ! Dramaturgija=0, scenska postavka +0, dijalozi+0, serisko zilavljene = 5+, smiso u besmislu = -0, ... Ravna gora = ravna serija. Drzi se "Babe", Morave , ostavi se "Trilogije" suvise je veliki zalogaj ! Glumcima i dokumentarcima: Svaka cast !

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Fenomen Vreme: 06.01.2014 11:50h

    Nista cudno...ovde nagrade jedino i mogu dobiti razni kvazi-pisci, kvazi-umetnici i kvazi-kulturni radnici. Uslov je da pljujes po srbiji i Srbima...a nagrade dodeljuju sami sebi. Rados Bajic je obican falsifikator istorije i to danas ima prodju...srecom postoje i zivi su mnogi koji su tu istoriju zaista stvarali.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • ZIKA Vreme: 06.01.2014 11:19h

    0x0=0

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • mikim Vreme: 06.01.2014 10:59h

    Srbija je prokleta zemlja. Svi koji veličaju srpske neprijatelje budu nagrađivani. Četnici i Ustaše su bili marionete Nemačke, zna ceo svet a Radoš nešto mulja.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • sofronije Vreme: 06.01.2014 10:02h

    Posle svega smatram da ministar kulture netreba da da ni dinara za istu.Losa serija sa skaradnim tumacenjem istorije,losim dijalozima,ma kakav je on dramski pisac,smejurija.Pod hitno smanjiti dotacije kojekakvim udruzenjima,grupama gradjana i samozvanim kulturnim institucijama.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • nedjo Vreme: 06.01.2014 05:40h

    tresla se gora...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Vuk Vreme: 05.01.2014 21:21h

    Cisto informativno fotografija Lazara Ristovskog nije iz serije ovog tumaca novije srpske istorije,vec iz filma "Sveti Georgije ubiva aždahu" koji je nastao po delu Dusana Kovačevića

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • pera Vreme: 05.01.2014 21:14h

    nazalost serija je jako losa.Cekao sam da prodje prvih 6.7 epizoda ali rezultat je porazavajuci.Ni gluma ,ni izbor glumaca a tek radnja ,diajlozi ...O.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>