Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Razvodi se Dado Polumenta?!

Posle svega pet i po meseci braka, pevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa ...

  • belma mekic Vreme: 28.07.2013 14:13h

    dado,vrati selmu. Idite daleko negdje i zivite zajedno. Budite sretni! A dorijana vrati ana mariji. Jel istin da si pjesmu "ti ti samo ti"

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mima Vreme: 04.06.2013 08:13h

    Nacitala sam se ja slicnih gluposti, mnogo. Nema nista od razvoda, to je najobicniji marketinski trik, opada mu popularnost zbog zenidbe i to je to! Ako sam pogresila u proceni, izvinjavam se.

    Preporuka čitalaca: +3 - 4

  • chatnik Vreme: 04.06.2013 00:36h

    vjerouciteljica nebih trebala da provodi mnogo vremena na raznim internet stranicama bar meni je tako receno, a posto sam u sHemi sa jednom divnom devojkom, bas iz N.P. - ubjedjen sam u to ;) ljep provod uz tracanje

    Preporuka čitalaca: +6 - 3

  • ana Vreme: 04.06.2013 00:30h

    Razmisljam kako da doticnoj posaljem kvalitetan make up remover,njoj treba pola boce da skine ovu stage sminku.Da li se ovo uklapa u njenu ideologiju?

    Preporuka čitalaca: +11 - 2

  • ana Vreme: 03.06.2013 22:59h

    Od ove vijesti nemogu da spavam,mi se vratismo u vremena feredza i zamotavanja.A ja kontam Novi Pazar je u Srbiji,a treba u EU.Ovakve vole Ameri na aerodromima i granicnim prelazima.

    Preporuka čitalaca: +13 - 2

  • Poznanik Vreme: 03.06.2013 18:19h

    Konacno , ovo je bio samo teret za njega samog i kocnica u karijeri, a sam razlog sklapanja je njegov licni , ali to nije klasican brak , a ni ljubav nema veze sa tim , jer nikada nebi Dado Polumenta pogledao zenu poput Selme Mekic .

    Preporuka čitalaca: +14 - 4

  • Petar Vreme: 03.06.2013 17:37h

  • pazarka Vreme: 03.06.2013 12:57h

    slusajte, poznajem selmu odlicno. te "bljuvotine" nije pisala selma vec neko sa laznog profila. taj profil je kasnije prijavljen. kasnije se na svom fb profilu ogradila od svega toga. selma nije vaspitavana da vredja nikoga, nasa vera ne dozvoljava to. ona je zlatna devojka. ako se i razvode ili ako imaju neke problema to je moguce jer nisu jedno za drugo ili imaju krizu. niko tu nije los. samo su mozda razliciti. ne pricajte ono sto ne znate

    Preporuka čitalaca: +11 - 12

  • danny Vreme: 03.06.2013 12:39h

    Verovatno je klovn skinuo masku pa se Dado uplašio i utek'o :-) Pa previše se krečila što jest jest

    Preporuka čitalaca: +11 - 5

  • Cana Vreme: 03.06.2013 11:17h

    Ne znam , sto nisam iznenadjena, to se u startu znalo, kakva mlada , takav brak

    Preporuka čitalaca: +16 - 5

  • Milan Vreme: 03.06.2013 10:58h

    Ni kraceg braka , a ni vece ' HALABUKE' oko njena, koji to nije ni bio, jer Dado se nije ozenio kao nepoznanica , a doticna Selma je previse lajala po FB stranicama, po raznoraznim casopisima i sama znaju ci , da je kupljena , da to nije brak iz nikakve ljubavi, a samo oni znaju razlog. Sto se Dade tice , on se malo pogubio na samom pocetku, pa je previse priklanjao se Alahu, a sve ostale ponizavajuci i podrzavajuci sve one ' BLJUVOTINE' koje je kupljena roba pod imenom " Selma" pisala o nama i nasim devojkama. Bas me zanima ova verouciteljica, kako kaci po profilu onako neprimerene slike, pise onako losim recnikom, psuje , jer to htela sprati ljagu uz Dadu Polumentu? Ni smesnije mlade, a ni kraceg braka, a gde je tu ljubav ?

    Preporuka čitalaca: +17 - 7

  • VERA Vreme: 03.06.2013 10:34h

    NIKADA TU NIJE BILO BRAKA, DA SE NELAZEMO STA GOD I KAKO GOD BIO RAZLOG OVOG UGOVORENOG BRAKA KRAJ JE BIO NEMINOVAN. DADO NIJE TIP KOJU BI TAKVA DEVOJKA KOJA POZNAJE TRI ULICE U PAZARU I NESKIDA SE SA FB STRANICE PO 24 H CAK I U TOKU TOG NEKOG BRAKA PA I U DANIMA FAMOZNOG MEDENOG MESECA JASNO GOVORI SVE. DADO PRAVIO GLUPOSTI KAO UVEK I NISTA NIJE BILO OD BRAKA

    Preporuka čitalaca: +14 - 3

  • Kico Vreme: 03.06.2013 10:20h

    Verujem, da sada danima necete ouniti portale o ovo dvoje, koji nisu zasluzni ni imena da im se pojave u nasoj javnosti. Ova " verouciteljica" je sve samo ne to na FB na njenom profilu vredjala je i Srbe i nase devojke nazivajuci najpogrdnijim imenima, jer je svesna da su znatno lepse, emancipovanije, obrazovanije i sve ono o cemu ona moze , da sanja. Uz to u taj brak niko nije ni verovao normalan, samo oni znaju zastio je taj ugovoreni brak se desio, jer ona je jako nemoralna za verouciteljicu, slike ponasanje, recnik daleko od fine devojke, vise " splavarka" , a Dado nije u nju bio zaljubljen garant, najkraci brak koji nije ni trajao, jer on sa izlascina i devojkama nikada nije ni prestajao

    Preporuka čitalaca: +16 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>