Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Seka zaratila s odbojkašem! (FOTO)

Seka Aleksić nikome ne ostaje dužna, posebno ne kada je neko javno proziva. Tako je putem Fejsbuka ...

  • bordzija Vreme: 27.07.2015 20:43h

    Pre svega momak je kao uzgred dao primer, a zbog čega se Seka Aleksić našla uvređenom i prozvanom. Zašto bi momka bilo sramota, zar zbog istine ? Da bi se došlo do bronzane medalje potrebno je litre i litre znoja iscediti iz dresa. Očito da Seka ide linijom manjeg otpora i da nastpji uvredit odbojkaša. Za vaša dobra dela zna i 29 novembar, seti se svoga švajcarskog perioda i nemoj da gledaš ostalu raju sa viseine jer si još uvek ruralno čeljade.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Holden Vreme: 27.07.2015 15:00h

  • nemanja Vreme: 27.07.2015 14:41h

  • bane znalac Vreme: 27.07.2015 14:28h

    Decko nije rekao da nju docekuje vise ljudi na koncertu nego sa nekog gostovanja, sto znaci kad se vraca. I to nije prozivka za nju, nego za ljude koji to rade. Uostalom, cime je ona zaduzila zemlju? Seko ispalila si se, jbg

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • blučanka Vreme: 27.07.2015 14:27h

    Čuj "nekom bronzanom medaljom". Draga g-đo mnogo je truda uloženo i u tu "neku bronzanu medalju", odricanja na svakom polju, izgubljeno djetinjstvo, propuštena druženja, izlasci, lumpovanja, uživanja sa porodicom... Lako je nabaciti silikone i otvarati usta, ali za ovu "neku bronzanu medalju" treba mnogo, mnogo, mnogo više. Ima ona narodna "Bolje pamentno šutiti, nego blesavo govoriti", a pogotovo ne miješati se u ono u šta se ne razumiješ. Po meni naši sportaši su najsvijetlija tačka i radost za ovaj napaćeni narod i najveći ambasadori svoje zemlje, pa i nas preko Drine.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • goran Vreme: 27.07.2015 14:22h

    E moj Atanasijevicu. To sto si ti najbolji igrac italije u poslednje dve godine i najbolji u svetskoj ligi i sto si nas bezbroj puta obradovao, sve to nije nista u poredjenju sa ovim VIP licnostima. Zavrsili osnovnu skolu, propevali i zgrcu ogromne pare a doktori, inzinjeri, pravnici i mnogi drugi uspesni moraju da beze iz ove zemlje kako bi opstali. Neznam kako je nije sramota da komentarise istinu koju si izneo. No kod nas je sve moguce. Nema niceg goreg kad su vrednosti poremecene i kad se prave ne prepoznaju. Pozdrav za Atanasijevica i odbojkase.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Čukandžijev Vreme: 27.07.2015 14:06h

    Interesuje me kolko je ova "pevačka gromada" platila porez za prošlu godinu kad živi onako kao živi i to je jedino važno! A odbojkašu svaka čast na komentaru!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • 999 Vreme: 27.07.2015 12:26h

    Atanasijevic najbolji igrac italijanske lige za ovu i proslu god, a i najbolji u svestkoj ligi,u idealnoj postavi koju cine 6 igraca na SVETU..toliko

    Preporuka čitalaca: +21 - 0

  • avuni Vreme: 27.07.2015 12:10h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>