Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Severina pljuje po Srbiji!

Medijski rat između Severine Vučković i Milana Popovića ponovo se zahuhtao kada je pevačica optužila ...

  • Rade Vreme: 07.10.2013 20:39h

    Pa njemu je bilo jeftinije da je gleda na CD-u nego uzivo a pritom nista ne kosta...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • dragan Vreme: 07.10.2013 17:08h

    Vučkovići su uglavnom srbi pravoslavne veroispovesti, ono malo katolika hrvata je nasilno pokršteno na obalama Jadrana ,otocima i primaorju. Tako nam i Severina ima kompleks srpstva, a to što novine pišu o njihovom privatnom životu nije u redu. Hiljadu druge djece je u istoj situaciji i niko o njima ne piše.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ho ho ho Vreme: 07.10.2013 09:57h

    NIJE ODAVNO ISLA NA KRSTARENJE

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • MIMI Vreme: 07.10.2013 08:17h

    Samo kod nas u SRBIJI svi HTVATSKI pevači mogu DA ZARAĐUJU SILNE PARE...NAŠ NAROD JE LUD...NAŠIH TAMO NEMA, NE DA HRVAT SRPSKOM PEVAČU NI JEDNU KUNU...I nemam ništa protiv nikoga, ljude delim po DOBRIM i LOŠIM ali BAR NEMOJ PLJUVATI NA ONE OD KOJIH HLEB KUPUJEŠ a I SINA SI SA SRBINOM RODILA...NARODE, UPAMET SE ...!!!!???? Upravu je Saša Stanković!!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • bakicaaa Vreme: 07.10.2013 05:07h

    ...dragi moj Nebojša...bit će da su ti podaci još iz arhaika...evo ti pravih podataka... "Od zemalja regije najbolje kotira slovenska putovnica. Oni mogu putovati bez vize u 155 zemalja svijeta. Hrvatska putovnica je na 26. mjestu po vrijednosti odmah iza vatikanske, a ispred venecuelanske sa 129 zemalja u koje možemo putovati bez potrebe za vađenjem viza. Srbi mogu posjetiti 104, Makedonci 103, Crnogorci 98 zemalja bez viza. S putovnicom Bosne i Hercegovine može se ući bez vize u 91 zemlju, a s albanskom u 88 zemalja." ...lijep pozdrav

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Lune Vreme: 07.10.2013 01:14h

    A, Sevin "baja ostao bez jaja", pa se spusta na nivo muza Goce Trzan,koja nije pljuvala na Srbiju,ali ko Seve po muzu...?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nebojsa Vreme: 06.10.2013 17:14h

    Draga bakiceeee...sa hrvatskom putovnicom moze se bez vize uci u 62 drzave a sa srpskim pasosem u 87...pa vidi sada...bakiceeeeeeeeee

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • bakicaaa Vreme: 06.10.2013 15:17h

    ...a ne znam koliko daleko bi sa srpskom putovnicom dijete daleko i otputovalo...pa bolje da ima hrvatsku... ...a ti Seve daj Milanu dite...ćaća mu je i ima pravo na njeg...sve u svemu dite je lipo...

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • milovan Vreme: 06.10.2013 14:38h

  • gavrilovic Vreme: 06.10.2013 13:29h

    E,moja Seve,bas si nasla sa kim ces da pravis decu...

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • Autohton Vreme: 06.10.2013 12:31h

    Neka pljuje tetka...Ima i koga.Srbija nikad nije oskudevala u ... koji bi cak pare dali za njen,sta vec..komcert. :"Narode,stoko" - Milos Obrenovic.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • sasa stankovic Vreme: 06.10.2013 09:18h

    Severina pljuje po Srbiji i u isto vreme zakazuje kod primitivaca i u "Crnoj rupi" 4 koncerta u mesec dana. Neću da komentarišem njen spor sa Milanom Popovičem, on je toliko smešan u njenim namerama da je suvišna svaka ači iz diskusija. Njene namere su da proradi prirodni animozitet hrvata prema srbima, a to očekuje i od sudija. Tu je uradila prvu pogrešku, sudije bilo u Hrvatskoj ili Srbiji moraju biti nezavisne, njihov integritet se nesme dovoditi u sumnju, a to Severina radi tvrdeći da će Popović oteti njihovo dete i da sudski organi u Srbiji neće uraditi ništa jer je to "Banana država" Inkasirati novac od koncerata zna i nepogrešivo pronalazi blagajnu u kojoj je red i zakon. Mnogi pevači iz Hrvatske su se ogrešili o Srbiju, nikada nismo od niti jednoga čuli reči izvinjenja, Severina je otišla najdalje, ona kao i JElena Karleuša tvrdi kako je Srbija Balkansko beznađe iz koga treba bežati ?! Sada vi zemljaci pohrlite na njihove koncerte.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>