Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Sin poznatog estradnog para više nije debeljuca! (FOTO)

Članovi grupe „Trik FX“, Natalija i Sani Ibraimov, poznati su kao estradni par koji pored uspešne ...

  • Anoynmous Vreme: 17.06.2015 23:26h

    Za vasu informaciju ovaj decko je smrsao za godinu dana a ne 2 kao sto pise na slici.Ovaj decko pored njega je napredovao toliko kao sto se vidi za 2 godine u teretani koristeci suplemente kao sto je Whey protein.Ovaj decko desno je smrsao za godinu dana koristeci zdravu ishranu kuci kao sto je pirinac belo meso i tunjevina...ne uzima nikakve suplemente niti bilo sta slicno tome.Ne ide u teretanu i podize samo svoju tezinu(street workout calisthenics) dosta vas to ne veruje jer nikada niste ni pokusali niti ce te uspeti u tome.Znam ga ceo zivot i jedan mi je od najboljih drugara iz kraja,svaki dan od prosle godine trci,ubija se od treninga preskace vijacu i sta jos vodi racuna strogo o svojoj ishrani.To samo govori koliko je trud bitan da bi se rezultat dobio. njegov instagram je instagram.com/willpower159 gde motivise ljude kako bi smrsali i krenuli zdraviji zivot.Samo cu toliko reci za ljude koji su ljubomorni!

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Lola Vreme: 17.06.2015 16:44h

    Nemoguce je ovako se razviti za samo dve godine bez upotrebe hemije koja kao sto prethodni komentator pise, skodi zdravlju i potenciji. Jadni momci, koja je poenta misicavog tela ako najvazniji misic ne moze vise da se podigne? Neka im neko pomogne da stanu s hemijom dok (ako) nije kasno da imaju normalan seksualan zivot i decu!

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • BAJO Vreme: 17.06.2015 14:03h

  • mima Vreme: 17.06.2015 03:56h

  • mima Vreme: 17.06.2015 01:50h

    Razgovarala sam sa bilderom koji se ovim bavi vec 20 godina. Uz profesionalni trening, specijalni rezim ishrane i zdrave zivotne navike, najbolji rezultat sto jedan sportista moze da ostvari jeste da dobije 3 cm misica u obimu i to za godinu dana. Mislim da je ovde vise nego jasno da je u pitanju hemija i to ona od koje propadaju srce i krvni sudovi pre svega, a lose se odrazava i na potenciju. Meni su prepumpani muskarci podjednako odbojni kao zene koje preteraju sa silikonima.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • goxy Vreme: 16.06.2015 14:37h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>