Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Za Rozgu tender nije ni bio raspisan?!

Uprkos tvrdnjama Upravnog odbora Turističke organizacije Sokobanja da su hrvatsku pevačicu Jelenu Rozgu, ...

  • mitke Vreme: 17.08.2013 16:42h

    Ha ha -stvarno su smesni ti iz Upravnog odbora . Toliko se upetljase u lazi da vise ne znaju koga i kako i zasto lazu. Ne li je isto gospodo dal ste naumili da iz budzeta platite pevaljku ili njen bend koji ce da sviri . .jer i pevaljka i bend pevase i svirise na nedavnoj proslavi OLUJE u Hrvatskoj a vi ste naumili da ih platite iz budzeta Srbije tj. od para gradjana Srbije - poreskih obveznika ! To je gospodo SKANDAL , BRUKA I SRAMOTA ! Znaci pokrite se sas usi i cutite si i sve otkazujte - jer nam upravo potvrdiste da ste prvo sas tender koga kobajagi raspisaste u aprilu hteli od pare iz budzet da platite pevaljku koja pevase na proslavi OLUJE a posle vam to bese malo pa raspisaste u avgust jos jednu javnu nabavku da opet iz budzet tj, od narodne pare platite i bend od tu pevaljku koji je takodje sas nju naravno svirio na nedavnoj proslavi OLUJE u Hrvatskoj . E Sokobanjo Sokobanjo - metlu u ruke i pocistite si avliju!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Ja sam za Vreme: 17.08.2013 00:54h

    To što je ona pevala u Kninu je najmanje važno. Ona je pevačica, nije vojnik, nikada to nije ni bila. A ovi zlonamerni politikanti, koji od svega što ne nosi predznak "Srpsko" stvaraju dojam kataklizme u galopu. I idi bre više s tom pričom o hiljadama i hiljadama, ja sam bio u koloni i sad mi je žao što sam uopšte bežao. Nisam trebao da bežim. Bežali jesmo, ali nismo svi bežali zbog istog razloga. Neke su terali naši, neke su poterali njihovi, neke je bilo strah od osvete, a većina je pobegla prosto od straha - od rata, koji ne bira žrtvu. "Jer rat je rat...", lepo je otpevao Balašević. I da... prvo smo mi poterali njih, pa su se oni vratili i poterali nas.

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • Ja sam protiv ... Vreme: 16.08.2013 13:52h

    Ja mislim da Jelena ne zaslužuje da više ikada dobije bilo kakvu "tezgu" bilo gde u Srbiji! Trebao bi da se uvede "tihi bojkot" svih hrvatskih pevača (Olivera, Jelene, Nine,...) -svih koji su učestvovali na ovakvim i sličnim proslavama ili su nekada imali drastične izjave prema bilo čemu srpskom - poput Olivera Dragojevića. Menadžeri neka ugovaraju njima tezge, ali svaki samosvesni srbin nebi trebao da ide na njihove koncerte i da im pokloni svojih 10-20 evra. Svako u Srbiji svojim odlaskom na takve koncerte direktno se ruga i smeje u lice svim žrtvama raznih "Oluja", "Bljeskova" i svih drugih akcija hrvatske vojske u bilo koje vreme. Neki će ovaj komentar da proglase ekstremističim, nacionalističkim ili kako već, ali da se ja veselim uz pesme jedne Jelene koja je slavila pogibiju hiljade i hiljade srba i da joj još platim za sve to, ne pada mi na pamet! Dok mi sami sebe ne počnemo da više volimo, cenimo i poštujemo neće to učiniti ni ostali oko nas, siguran sam u to!!!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • octavius127 Vreme: 16.08.2013 08:59h

    Šta umišljaju te skupine iz uo i dokle? Da li će se već jednom ukinuti u ovakvom sastavu i obliku?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>