Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Filip: Vesnina kuća više nije bezbedna!

Maneken Filip Panajotović od kada se vratio na imanje u Lisoviću previše se opustio i samouvereno ...

  • LALA Vreme: 30.06.2013 11:15h

    Ma ta Stanija i taj Filip su plod ovog izopacenog drustva. Sve smeju i sve mogu a kada im se neko suprotstavi oni onda potezu za prebijanjem, napadom na kucu pa cak i ubistvom. Znaci dodirnuli smo dno. Ali mudra produkcija ih stiti i pored more prekrsaja koje prave svakodnevno.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • Laza Vreme: 29.06.2013 14:08h

    Cija kuca nije bezbedna videce se uskoro, ali ja mislim da zbog silnih dugova i prevarenih kuca panajotovica je bas nesigurna, stanija manipulise filipom sve je u njenoj reziji, pa cak ga nagovara i na ubistvo, kaze ako hoces da je ubijes cuti, zasto niko ne reaguje, zato produkcija stiti staniju i filipa i favorizuje ih, dotakli su dno

    Preporuka čitalaca: +23 - 4

  • MARIJANA Vreme: 29.06.2013 11:35h

    JASNA , VAŠ KOENTAR JE GENIJALAN...... RAZUME SE I KO GLASA ! IZA GOCE, LJUBE I STANIJE STOJE "ŽESTOKI MOMCI " ( isti " poznanici ")......OTUDA PRILIČNO KOREKTNI IZVEŠTAČENI ODNOSI IZMEĐU NJIH TOKOM FARME....GOCA I LJUBA SE OPASNO SUZDRŽAVAJU DA KAŽU STANIJI NEŠTO VIŠE !!! Navijam , ako može da pobedi neko NORMALAN , Srbijo glasaj po savesti!

    Preporuka čitalaca: +43 - 2

  • Marija Vreme: 29.06.2013 10:34h

    Svaka pretnje je krivicno delo.Filip ne kontrolise sta prica kada mu se ne svidja ono sta drugi kazu i zaista je ovo slucaj za tuzilastvo jer ne sme niko nikome da preti.Ovoliko prostakluka i nekulturnog ponasanja nisam do sada videla.Zalosno je da se kompletnom kolektivu farme daje ovolika prilika da nam demonstriraju neznanje,nekulturu,netoleranciju, nepostovanje nikoga i nicega,busanje u prsa, samoproglasavanje "institucijama" i svetskim zvezdama, pa i pljuvanja po zemlji Srbiji i njenim gradjanima,itd,itd.Dno dna! Neka se stidi i produkcija i tv Pink!

    Preporuka čitalaca: +39 - 2

  • Milojko Vreme: 29.06.2013 10:08h

    Ne znam zašto niste pomenuli do sada najskandalozniju izjavu od svih farmi do danas? Kada je Stanija pokušala da ućuti Filipa u svađi sa Rivasovom rekla mu je i ovo: "Ako hoćeš nekoga i da ubiješ ćuti i radi." Zaista čudno da o ovome niko ne piše.

    Preporuka čitalaca: +40 - 4

  • Sima Vreme: 29.06.2013 09:10h

    Da se Filip osilio jeste ali njegovo je pravo da voli veverice ako hoce to uopste nije Vesnin problem i ne vidim zasto mora to javno da kaze. Vesna ima sina pa neka ga cuva i vaspitava a tek njoj se smese mnoge tuzbe za gnusobe koje je izvaljivala . Svi se oni nadaju da kad prodje Farma niko nema volje ni zivaca da se tuzaka pa nikom nista ali ja bih voleo da jednom zaista isteraju istinu pa makar i preko suda pa trajalo i 5 godina!

    Preporuka čitalaca: +24 - 12

  • ggg Vreme: 29.06.2013 08:36h

    A ona se , macka, udavala i 3 puta verila. Nije to neposteno, ali cemu hvaljenje kaoliko je imala verenika. Zar se devojka toliko puta veri?

    Preporuka čitalaca: +31 - 1

  • biljana Vreme: 29.06.2013 07:48h

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 29.06.2013 04:13h

    Ponašanje starlete i manekena amoralno što je podnošljivo kao ulični seks. Pretnje od strane "manekena" kriminalca da nečija kuća nije bezbedna posle farme baca senku na našu policiju i tužilaštva koja ne reaguju,.Po svoj prilici neće da se zamere PINKU privilegovanoj politizovanoj medijskoj kući koja sve ovo pokriva i štiti. Koreni svega ovoga su u slučaju ubistva ona dva mlada vojnoka za koje niko nije odgovarao a što je pokrilo društvo iz režima u kome se je PINK ispilio da bi danas ovako zagadjivao Srbiju.

    Preporuka čitalaca: +19 - 31

  • prica Vreme: 29.06.2013 03:05h

    To je ona prica da se ne zna ko je otac njenog deteta!!!!!!I slicne budalastine koje su joj izgovorili..Vesna je genijalac..Stanija i Filip dno dna...

    Preporuka čitalaca: +28 - 6

  • Jasna Vreme: 29.06.2013 02:03h

    Stanija je izjavila da su "pravi" muškarci sa kojima je bila sa one strane zakona a jedan od njih je još na robiji.Takvima se divi a u razgovoru sa Ljubom je izjavila da su joj takvi kao Bogovi bez obzira što su kriminalci. Ljubin bivši je još na robiji, za sudbinu Gocinog znamo, Filip preti Vesni nekim mutnim likovima, a Vesna mu kaže da li ti znaš ko sam ja ima da te dočeka ceo kordon mojih i propusti kroz šake. Šta je ovo ljudi moji da li je moguće da su organizatori Farme pokupili ljubavnice i ljubavnike iz svih mafijaških klanova u Srbiji. Izgleda da će na kraju ovog serijala početi rat između mafijaških klanova da brane čast i ugled propalih pevaljki, golišavih starleta i lepog manekena svakom muškarcu. Još samo da Ekrem zapreti zadrugi da će porodica Soprano iz New Yorka krenuti na zadrugu jer mu ne daju brašno za hleb i dovoljnu količinu rakije pa da svih sto dana ne zna ni gde je bio kad se otrezni. Sve nam je nažalost jasno samo nam nije jasno koja mafija stoji iza Radojke.

    Preporuka čitalaca: +53 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>