Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Pregrizla bih jezik samoj sebi jer volim Danijela! (VIDEO)

Starleta Stanije Dobrojević osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Farma". Ona je nakon proglašenja ...

  • marlen Vreme: 09.07.2013 15:43h

    AKO TE PINK NE TUZI ZBOG KLEVETANJA U VEZI GLASANJA......ZNACI DA TI OPET GLEDAJU KROZ PRSTE.... GLEDANOST FINALA JE BILA 68% CELE POPULACIJE KOJA JE GLEDALA TO VECE, A MEMIN PROCENAT GLASANJA 61,80%,STO ZNACI SKORO CELA NACIJA JE GLASALA ZA NJEGA..JER NISU SE SAMO IZ BOSNE UZIMALI GLASOVI U OBZIR,,KAKO SI TI NAVELA..NEGO CELE EX JUGE...TOLIKO O TVOJOJ POPULARNOSTI...

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • marlen Vreme: 09.07.2013 15:39h

    eto..slagala i decka..nije spavala sa njim..pobegla kod mame..hahahahah laze mala pa rastura...na cemu je dobila titulu akademskog gradjanina i u kom gradu..hahahaha....sama je govorila kako je ovo igra..jbg.nije ucila pa pala na ispitu..sta da se radi..Onda je izjavila u rijalitiju...:"Ako hoces nekoga da ubijes,cutis i radis"...Vidis draga igraci su cutali i ubijali,ali muve...i tako osvoji prvo mesto pravi igrac...jbg...sada mozes da ,,,jer si zarko zelela ljubav..uzivas to je tvoja nagrada...i niko se zamisli ne zali...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Nebitno skroz Vreme: 09.07.2013 12:25h

  • goga Vreme: 09.07.2013 11:56h

    svašta si radila u rijalitiju kvarno,i tračala sa tvojim izabranikom,ali i to su trač partije,a tu titulu ti nisu dodelili.sve si kvarne taktike sprovodila u delo,kao ti si zabrinuta ,kao ti neznaš,kao bože ja samo hoću da je sve čisto.,a gde je tu tvoja ljudska čistota?To si ti,ali to ne prolazi među ovim ljudima ,jer tvoj način opstanka podseća na neke druge slojeve društva gde si se ti borila za svoje ciljeve i postala takva.nisi ti borac,ti samo nebiraš sredstva da ostvariš svoj cilj a to je opasno i odlika je samo ipak loših karaktera.Takva nikada nećeš biti akademski građanin,jer zvanje nije i odlikovanje.Nemaš kulturu ponašanja i mnogo si nesigurna u sebe ,zato potenciraš,,ja i samo ja,, a to je baš i jedna od terapija u psihologiji baš za takve osobe ,blagi poremećaj vrednosti stručno.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • joca Vreme: 09.07.2013 11:41h

    Sta bi sa seksom,rekla je ono vece kada je izasla pa slagala mozda kada Filip dobije na lutriji ili kada ustavni sud donese odluku da je ipak Stana pobedila i da ce dobiti...

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • GALE-ZEMUN Vreme: 09.07.2013 11:13h

    Kako zine ona slaze tako da bi sebi odgrizla jezik.to niko normalan nebi poverovao.Naj novija laz da je na koncertu u Kaknju 40000 ljudi nagovoreno da glasju za Mema cista laz. Sad je i press sluzba Pinka dala saopstenje da na koncertu niko ni jednom recju nije farmu ni spomenuo a kamoli da su nagovarali jlude da glasaju za Mema.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • gavrilovic Vreme: 09.07.2013 10:00h

  • Sima Vreme: 09.07.2013 09:25h

    Iskrena i otvorena od prvog dana a to ju je i kostalo . Ali ona je takva i zato nikoga i ne ostavlja ravnodusnim. Nije najlepsa ni najzgodnija ni najpametnija jednostavno takva kakva je sa svim vrlinama i manama.

    Preporuka čitalaca: +2 - 6

  • elena Vreme: 09.07.2013 08:58h

  • ljubica Vreme: 09.07.2013 07:40h

    Ova je operisana od istine,kako je nije sramota ,bila bi srećna da je dobri Danijel pogledao kao ženu vrednu pažnje.Kada se pogledaju njene "umetničke"fotografije donjeg dela tela bez veša,nezna se koje jo je pravo lice.Odgovara i njoj i muti nadimak Fifi i Fufi.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Jovan Vreme: 09.07.2013 00:27h

  • ogi Vreme: 08.07.2013 17:47h

    Blago Filipu, njemu superpremija.

    Preporuka čitalaca: +8 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>