Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Stanija: Ljuba u meni vidi najveću konkurenciju!

Starleta Stanija Dobrojević rekla je u intervjuu na „Farmi“ da je očigledno da se Ljuba Pantović ...

  • FANĐO Vreme: 05.07.2013 10:34h

    Stanija sve si u prav,Svi vide da ideš ka vrhu i uhvatila ih panika.Da nije tako nebi ubacili stare farmere da lobiraju i iznose vesti iz spolja gde prednjače mali pikinizer FIĆO i iskusni maser MEĆAVA!!!FiĆO se grli sa AKI-em, a Mećava bogami dobro izmasira "naivnu" GOCU a kasnije je na sunčanju zavrnu gaćice te je izudara po guzi...kao ono mama malu bebu iz milosti!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nina Vreme: 05.07.2013 08:48h

    Ljuba se ne bavi prostitucijom! Žena sportista, vredna, radna! To što joj odobir muškaraca jako loš ona će da ispašta! Ne znam šta joj trebao ovaj ološ od čoveka!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Lajla Vreme: 04.07.2013 16:56h

    Bože, još uvijek mi nije jasno kako djevojka od 28 godina može da priča samo o svojoj guzi, grudima, ljepoti, inteligenciji i da joj je samo to važno u životu? Pa kad je već diplomirala na Ekonomiji (a znamo da nije, nego to ona kaže) zašto se ne dokaže kao uspješna poslovna žena, menadžer i sl. Pa sve na njoj je umjetno - od kose, šiški, grudi, dupeta, trepavica...

    Preporuka čitalaca: +6 - 5

  • Maya Vreme: 04.07.2013 14:13h

    Prvo kako udata još nerazvedena žena Stanija uopšte sebi dozvoljava da ima dečka ako je toliko časna i poštena,Drugo kako Danijel može biti gej i istovremeno biti zaljubljen u dotičnu.Treće imaju video zapisi koga je pozdravljala,šta je pričala,toliko se zapetljala u svoje neistine da više ni sama ne zna.Četvrto rekla je da nikada nije čula za Danijela,pre Farme a zna za njegovu priču sa Slavicom.Peto rekla je da nikada nije gledala farmu a njen brat reče da je sve farme odgledala.Ima tu i 5.6,7 itd da ne nabrajam, sve ja jasno da jasnije ne može biti.

    Preporuka čitalaca: +12 - 6

  • Maja Vreme: 04.07.2013 13:36h

    Jadnice i njih dve i svi koji "iz inata" glasaju za starletu jer Grand masinerija je toliko jaka da sva omladina koja glasa za Zvezde Granda glasa za Akija i treba. Pored ove dve krimi budale treba da pobedi kulturan decko kao sto je Aki. Ne glasajte dzaba jer Aki je pobednik!!!!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 9

  • Laza Vreme: 04.07.2013 13:31h

    kome ti da budes konkurencija, spala si na mnogo niske grane, ogolili su te farmeri sa pitanjima, i razotkrili, a to sta si sve progutala i sta ces da progutas, o tome necemo

    Preporuka čitalaca: +13 - 7

  • hmm Vreme: 04.07.2013 13:20h

    Nije Stana cvecka, ali Ljuba je najvece zlo. Prica o postenju i moralu, a pozdravlja ozenjenog decka koji ceka cetvrto dete sa suprugom. Ljuba najveci folirant..

    Preporuka čitalaca: +6 - 7

  • nada Vreme: 04.07.2013 13:06h

    Jadnica,misli da se sve oko nje vrti.Svi zivi su ljubomorni na nju,zele biti kao ona i trebaju na nju da se ugledaju.Sto je najzalosnije ona ce i da pobedi jer kako smo krenuli,niko vredan i radan ne moze tamo ni da opstane.

    Preporuka čitalaca: +9 - 4

  • Slajko Vreme: 04.07.2013 12:14h

  • mirko !!! Vreme: 04.07.2013 10:48h

    Ti si bez konkurencije, hahhahahah NAJBOLjA recenica na farmi ,naravno autor Stanija-sta sam sve progutala i preko cega sam sve presla ....sinoc izjavila

    Preporuka čitalaca: +8 - 5

  • zeljasko Vreme: 04.07.2013 09:52h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>