Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Paparazzo

Nina Badrić seksipilnija nego ikad! (FOTO)

Hrvatska pevačica Nina Badrić bujnim dekolteom promoviše novi singl, koji će uskoro “ugledati svetlost ...

  • Gile! Vreme: 06.04.2014 13:00h

    Iako postujem prethodne komentare ne bih se slozio sa njima.Naime nije problem bar meni ,sto je ona podrzavala hrvatske generale jer ruku na srce i mi bi to uradili.I to ne donosi ili odnosi novac vec je valjda u prvom planu njena muzika.Znam za nju i ima dobar glas ali ne slusam tu muziku a ima onih koji slusaju i ici ce na koncert i protiv toga ne treba reci nista lose.I Bono je verbalno bio protiv Srbije ali to ne znaci da ne bih isao na koncert U2-a.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • deni Vreme: 05.04.2014 18:44h

    Upotpunosti se slazem sa komenarem hromog dabe,volela bih kada bi i ona procitala ovo.Bas,ali bas mi se dopada njen vokal,pesme...ali tim potezom je pokvarila moju celokupnu sliku o njoj.Isto sam tako komentarisla posle tog dogadjaja,ne znam zasto im je to potrebno imaju obozavatelje u Srbiji prave koncerte uzimaju pare ali ne haju i bas prst u oko.Posle se zapitam da nije njoj kao i ostalima samo novac bitan a ljudi i osacanja ne postoje.Toliko,Nina pogresila jesi i mnogi te manje vole zbog toga da znas!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • hromi daba Vreme: 05.04.2014 17:34h

    Verovatno danas Nina Badrić ima koncert u "Domu sindikata" Nakon "Kombank arene" spala je na manji prostor računajući na mnoge kojima se zamerila svojom dobrodošlicom hrvatskim generalima. Nisam šovinista, ali mi naprosto smeta njeno ponašanje, u Srbiji peva da bi njeni koncerti bili posećeni i na taj način zaradila pare. Neka ona voli svoje generale, nitko joj to ne zamera, ali ako u Srbiji zarađuješ za život, nemoj im gurati prst u oko i javno im upućivat dobrodošlicu. Ovaj dekolte bi trebao biti poziv za naivne, još uvek niti jedna pevačica nije uspela pevati sa s...ma ?!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>