Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Rijaliti šou

Dado Topić i vidovita Zorka stižu na Farmu 5!

Ostalo je još malo do početka „Farme 5“. I dok radnici sređuju imanje za nove stanovnike, produkcija ...

  • slavko Vreme: 16.08.2013 01:19h

    Dado Topić@ Ako si Ti stvarno "pravi" Dado onda Ti svaka čast jer si oduvek bio veličina od čoveka i umetnika. Iskreno odmah sam se začudio odkud Ti na Farmi jer to nije mesto za velike karaktere kao što si Ti. Čak i da si odlučio doći na Farmu narod bi imao prilike u Tebi videti kako se ljudski ponaša i ophodi prema drugim ljudima. To je u jednom rijalitiju pokazao Dejan Cukić i posle toga ga vole i oni koji ga nisu dobro poznavali niti slušali njegovu muziku. Veliki pozdrav za Tebe Dado i želim Ti puno sreće i zdravlja. I dalje budi drugima primer kakav treba slediti.

    Preporuka čitalaca: +51 - 0

  • Dado Topic Vreme: 15.08.2013 18:29h

    Molim redakciju Alo.rs da izvrši ispravak teksta, iz razloga što mene niko nije kontaktirao u vezi ulaska na Farmu ili bilo kakvog - reality show - a. Najiskrenije niti ne znam šta je u stvari - Farma. Očigledno se neko, ponovo, koristi marketinškim trikovima, da ne kažem lažima. Meni osobno nije potreban - nastup - u takvim emisijama niti ću ikada pristati da učestvujem u njima, ma koliko bio visok honorar. Ja sam oduvek bio i ostaću ono što jesam, umetnik, muzičar i pevač... Zahvaljujem, s poštovanjem, Dado Topić

    Preporuka čitalaca: +108 - 0

  • Nabob Vreme: 15.08.2013 16:29h

    PA jel imate vi drugo dugme na daljinskom ili ste ovo zalepipi super lepkom. VAš je izbor što gledate idiotski program

    Preporuka čitalaca: +31 - 0

  • slavko Vreme: 15.08.2013 12:04h

    E sada neka državni organi nadgledaju navodno poštenje Željka Mitrovića prilikom lažnog izbacivanja farmera putem lažnih montiranih glasova SMS poruka.Dosta je bilo krađe novca od građana koji redovno glasaju za svoje favorite a Željko Mitrović unapred zna koga će izbaciti a koga ostaviti na farmi. Dosta je bilo lopovluka.

    Preporuka čitalaca: +139 - 0

  • Jelena Bg Vreme: 15.08.2013 11:55h

    U tekstu piše :" ..ali nije mogao da odbije kad je čuo visinu honorara - kaže izvor blizak produkciji i dodaje: Vidovita Zorka, proročica koja se proslavila devedesetih godina, nije imala dilemu. Posle prvog poziva dogovorila se s produkcijom."...upravo je to najveća bruka Pink televizije i produkcije jer smo već dosta puta bili svedoci nepravde jer se pod takvim "dogovorima" upravo i dogovara koliko će koji učesnik Farme biti dugo na farmi odnosno produkcija ga namerno neće izbacivati jer je već dogovoreno ko će doći do finala.Opet će izbacivati dobre, kulturne i normalne ljude a ostavljati monstrume. Svako će prihvatiti učešće zbog visokog honorara ali pod uslovom da ostane duže vreme na farmi. I građani će opet biti prevareni jer će uzalud bacati novac na glasanje a unapred produkcija zna koga će izbaciti.To je čisti kriminal krađe novca prevarom građana.Nadležne institucije neka spreče taj očigledan vid kriminala jer smo ga se već nagledali u prethodnim serijalima Farme.

    Preporuka čitalaca: +136 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>