Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Rijaliti šou

Irina i Nikola napustili Pinkove zvezdice! (FOTO) (UŽIVO)

Irina Arsenijević i Nikola Milenković su dvoje takmičara koji su večeras napustili Pinkove zvezdice. ...

  • Mikemaki Vreme: 28.06.2015 18:14h

    Kako, pobogu, ne vidite da nije Pavle problem. Ko redovno prati Zvezdice brzo je shvatio da žirijem uglavnom komanduje Leontina, koja je od početka forsirala neke osrednje pevače jer su iz njenih Čarolija. Tako su, još dok je žiri odlučivao, ispali i neki mnogo bolji pevači nego što su Mateja i, naročito, Igor. Važno je bilo da bar njih dvojica (kad već nikako nije uspelo sa npr. malom Ivonom Rambosek, zbog čijeg su opstanka takođe ispadali neki od nje bolji pevači) po svaku cenu opstanu do momenta kada će publika (devojčice u pubertetu) odlučivati. Ostalo odrađuju hormoni.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • bubica Vreme: 28.06.2015 10:57h

    Sramota! Ispali pevači-pevačine, Irina i Nikola, a ostali Mateja i Igor, osrednji pevači, picopevci i fićfirići za koje glasaju uspaljene šizike. Sav desetomesečni trud takmičara i rad žirija (koji je očajan zbog nepravde) je time anuliran. Zadnji i konačni glas treba da da žiri, a ne publike koja se rukovodi izgledom i nametanjem (posebno Matija) a ne kvalitetnim pevanje. Zvezdice nisu licencni format već Pinkov, pa zato vratite Irinu i Nikolu. Ne zaboravite kako su zbog izvesnog Akija iz Zvezda Granda ispali vrsni pevači, dok je za njega kupljenim karticama, glasala baba! I šta je sada sa njim? Nema ga nigde, pa čak ni posle učešća u Farmi, jer je nabeđeni pevač, kao i ona dva bubuljička.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • vesna Vreme: 27.06.2015 20:39h

    Irina jeste fantasticna, a Nikola smekercina. Ispao je i podneo muski. Ali Pavle se vec dokazao, pevajuci one teske balade. Niko ne vidi to sto je on zbog svojih godina hendikepiran u odnosu na ostale. Samo vidite to sto je mali i sladak i mislite da na to prolazi. A ovo dvoje bi svejedno ispali, kao sto ce i svi ostali da ispadnu, vec sledeci put. Pobedjuje Marija Serdar, garantovano i zasluzeno. Pa ako gledamo tom linijom, jos je veca grehota sto ce ispasti Isidora, koja jedina Mariji moze da stane na crtu sa mocnim glasom. Ali, prosto su takva pravila, jedan pobedjuje. A Paja je malo zlato

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • maki Vreme: 27.06.2015 20:27h

    Pa jednostavno Pavle nije samo simpatično dete nego dete sa neverovatnim sluhom. Prema tome niko ga nije gurao ali je najmlađi i hrabro izdržava i bori se sa mnogo starijima od sebe tako da je zaslužio da ostane u zvezdicama. Za ostalo nisam baš pametna. Mislim da je napravljena greška što šou traje toliko dugo. Shvatam da su se deca za to vreme, promenila i porasla i napredovala u pevanju, ali isuviše je dugačko i naporno. Trebalo je da se završi ranije. Inače deca pevaju FAMOZNO, svako je priča za sebe tako da više u igri nije asmo umeće pevanja već šta ko voli. Ipak ima nekih koji što bi rekli imaju taj Božji dar. Inače žiriju ne bih zamerila ništa. Veoma lepo su odradili svoj posao. Sinoćno pojavljivanje sa zvezdicama gde su zajedno pevali je bio šlag na tortu. Neka pobedi koga publika izabere, u ovom slučaju to ne znači da je najbolji, jer su svi fantastični. Ja bih volela da pobedi mala Lena Stamenković, ali mi je i mali David fantastičan, ma svi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • tamara manojlivic Vreme: 27.06.2015 20:06h

    Izlabacena su genijalna deca poput Sofije, Todora, MIlice M. da bi prosli klinci poput Pavla i Delije, koji je odmah u sledecem krugu ispao. Gurati dete od 6 godina u ovako nesto je nezamislivo. Lepo je Tasovac u talentu nekadasnjem govorio da nece decu ispod 10-11 godina. To nisu njihove zelje, sta znaju oni o tome. To ih roditelji forsiraju. Ne kazem, Pavle je izuzetno talentovan, sladak, divan, ali to nije kriterijum za ovo takmicenje. Bilo je mnogo bolje dece, koja su vise zasluzila da prodju. Steta sto produkcija gura svoje, znajuci da ce tu biti para. Pa ko ima srca da mu kaze da je zavrsio..

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Ivica Matić Vreme: 27.06.2015 17:42h

    Poštovana Vesna, niko ne bi mogao da glasa za dete nedostojno ostalim takmičarima da ga žiri nije pustio u 16. Pavle je simpatičan dečak a tkvih ima na hiljade ali roditelji im nisu bolesno ambiciozni. Logično je očekivati da će narod glasati za simpatično dete i time uništiti najčednije ambicije MEGA IRINE.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • VECA Vreme: 27.06.2015 17:17h

  • vesna Vreme: 27.06.2015 17:12h

    Ivica je u pravu 1000 posto,zrtvovan je i Todor i jos koliko super pevaca bog Pavla...sramota,lena do pobede

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • vesna Vreme: 27.06.2015 14:34h

    Dragi cika Ivice, Pavla ne gura ziri, vec mi koji glasamo, glasamo i glasacemo, jer ga volimo.

    Preporuka čitalaca: +3 - 7

  • Ivica Matić Vreme: 27.06.2015 11:12h

    Pinkove zvezdice su po meni, nešto najlepše, što je ova kuća uradila od postanka. Deca izvanredna po svim kriterijumima, žiri beskrajno harizmatičan... i sve to do trenutka kobne greške od strane žirija. Za ulazak u 16 ispada devojčica, mislim da se zove Sofija, da bi u Pariz išao mali Pavle. Produkcija zajedno sa sponzorom je mogla Pavta da pošalje kao 17. ne bi to bio preveliki trošak. Posle toga nastaje nastaje nemilosrdno čuvanje Pavla, što je razumljivo, i seča najboljih pevača. Žiri je mnogo doprineo gledanosti šou-a ali ga je nažalost i uništio. Ja sam ćika Ivica i nikada neću ni jednom članu žirija da oprostim ovu sramotu

    Preporuka čitalaca: +15 - 3

  • Olja Vreme: 27.06.2015 10:31h

  • Olja Vreme: 27.06.2015 10:31h

  • Olja Vreme: 27.06.2015 10:30h

  • marko Vreme: 27.06.2015 10:10h

  • nekilik Vreme: 27.06.2015 01:53h

    hahahah pa ovo je smejurija od soua glasa se po nekim nerealnim kriterijumima, ispadaju redom najbolji pevaci a ostaju neka sitna deca iz meni neshvatljivih razloga sve je bas na nivou pink produkcije i na nivou drzave u kojoj smo, sto mozda i nije lose jer klince treba spremiti na to da svuda vlada nepravda i da se najmanje ceni kvalitet i postenje, ali bas bas najmanje od svega. pozz

    Preporuka čitalaca: +20 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>