Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Rijaliti šou

Jelena kažnjena, umanjili joj honorar!

Jelena Golubović, rediteljka i glumica, koju je javnost zavolela zbog bistrog uma i britkog jezika, ...

  • Milos M. Vreme: 18.04.2015 15:08h

    Zasto produkcija kaznjava Jelenu ,ona nista ruzno nije rekla ,rekla je samo istinu ,Lepu boli to sto je baba ,nije mbaba nego BABETINA ,a produkcija je na Lepinoj strani ,jasno kako dana ,ona ih vrti oko malog prsta ,u rijalitiju su svi ukucani jednaki i za sve vazi isto pravilo ,ovde se vidi da nije tako BABA je povlascena ,cak i zna koliko ce ostati ,sinoc je izjavila 2 meseca . Sve je NAMESTALJKA u babinu korist -ona nikom nije zanimljiva . ......

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Galeb Vreme: 18.04.2015 14:29h

    LEPI i BORU treći realiti....Jeleni drugi...A Boro i LEPA da su tako bogati i da imaju kintu..nebi ulazili u ove Parove..Pogotovo deda Boro nije trebao da se vraća posle smrti svoga Brata!!Mislim sami procenite šta sve ljudi rade u nedostatku para a izigravaju neke zvezde!!!Jelena do pobede!!!

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • aleksandar Vreme: 18.04.2015 13:53h

    zena u devetoj deceniji,tj,lepa je BABA sigurno je nece zvati DEDA,nema ono sto treba inace bi je zvali deda,jos se vredja,i molba produkciji da ne snima po pola sata kako joj celavac masira smrdljiva stopala broj 49,odvratno je,i ako kaznjavaju onda neka kazne i BABU jer ima pogana usta.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • nenad Vreme: 18.04.2015 12:43h

    Mislim strasno sta je ova Lepa umislila da nije baba, da je DEVOJVICA od 17 god .sramota od nje sto je tu uopste i dosla, matorka od stotinu ljeta.Mislim da joj nije mesto u Parovima i ne zivi se od stare slave moze ona biti Lepa Lukic po sto puta ali pusti brate decu neka se svadjaju i prepiru za njihov gros.A Produkcij bi trebala malo da uzmu u zastitu Jelenu Golubovic od Atine i ORLUSINE Rugobe jedna i druga ko nebi provocirao i sebe branio da te onako napadnu dve gadure. pozzzzz.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • selma Vreme: 18.04.2015 11:50h

    Jako je ružno od produkcije Heppy Tv kakav odnos ima prema Jeleni G koja im je kostur ovog showa.Diskriminaciju prema njoj vidjeli smo u postupku gosp.Marića, ružno ,jako ružno isto kao i uličarski riječnik Atine i Mimi prema Jeleni koji je uvijek podržan od produkcije.Sem toga iste dvije forsiraju riječi debela vreća sala. Zaboravljaju da ih ne gledaju samo starlete....

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • ROŠANA Vreme: 18.04.2015 11:41h

    JELENA KOLIKO JE GOD PROVOKATIVNA BIRA RIJEČI .Smatram da gos,Lepa mora biti svijesna da je u igri i da nipoćemu nebi trebala biti odvajana i zaštičena jer ušla je u kolo svijesna pa neka igra kako zna.Vrijeđanja su prisutna i prema ostalima a smatram da je tu svako ličnost bez razlike na godine i karijeru.Uz to riječ BABA stvarno nije uvreda...Zašto ta ista Lepa ne opomene Atinu i Mimi na uvredama i zlobi koje upućuju prvenstveno Jeleni Čutanje je znak odobravanja.I da zaključim da bi isti show bio jako dosadan bez Jelene jer ona usmjerava režira tok svega veoma pametno.Ja i moji prijatelji sve Jelenine postupke opravdavamo jer su igra dok ostali su licemjerni i lažnjaci i nisu uopšte kreativni .Još da dodam da je veća uvrada ATINE KOJA INDIREKTNO PREKO JELENE NON STOP VRIJEĐA PRETILE LJUDE,,,

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • rošana Vreme: 18.04.2015 11:38h

    Jako sam razočarana odnosom gos.Marića u emisijt Goli život koja se emituje u sklopu Parova.Bez obzira na koncept ,jako je ružno da se Jeleni kaže da je niko i ništa, kao i druge uvrede.Time se je isti i ekipa koja stoji iza njega otvoreno pridružila klanu koji najpogrdnijim riječima vrijeđa Jelenu.Na čelu toga klana su dvije kompromitovane osobe AtinaI mIMI.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • jeca Vreme: 18.04.2015 10:41h

    jelena i ruzica su moralne nakaze !

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • mačić Vreme: 18.04.2015 10:38h

    Lepa jeste BABA. I to nije ništa uvredljivo, ALI NAKAZA je vrlo uvredljiva reč. Zato gopodine Mariću i gospođice-gospođo voditeljice OBRATITE PAŽNJU NA SVOJE PONAŠANJE I DVOSTRUKE ARŠINE. Vi treba da ste neutralni. BAR JA TAKO SHVATAM POSAO KOJI OBAVLJATE.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • vox Vreme: 18.04.2015 09:01h

    Svetlana prebacujete da Jelena ide od rijalitija do rijalitija,a za Lepu kazete da je ime i institucija,a da li se pravite Svetlana,ludi,i kao ne znate da Lepa ide od rijalitija do rijalitija,i naravno za nju nemate sta da kazete.Sramota,,,institucija,, kaze da je KOCKA VRLINA,pa da li imate vi imalo objektivnosti,Svetlana,SRAMOTA

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Svetlana Vreme: 17.04.2015 20:59h

    Lepa Lukić je ime i institucija koja traje. Ko je uopšte Jelena, gdje ona radi i da li uopšte radi nešto. Ona živi od rijalitija. Niko nije za nju ćuo dok nije ušla n farmu. Da je nešto režirala ili glumila, znalo bi se ovako sigurno znaju u Lazi.

    Preporuka čitalaca: +7 - 18

  • Van Halen Vreme: 17.04.2015 19:41h

    Produkcija Happy televizije.... ima pravila od osobe do osobe! Sta je uvrdljivo u tome sto je rekla Lepi Lukic da je baba? Pa ona i jeste baba! A kada Atina "Fevavi" i ona spodoba od Mimi posalju tonu uvreda Jeleni Golubovic... nakazo.... i dr... onda nema kazne? Usput Bora Drljaca je prava kornjaca!

    Preporuka čitalaca: +21 - 7

  • Zvrčka Vreme: 17.04.2015 19:08h

    Uvjek sam volio i cijenio i Lepu Lukić i Boru Drljaču..Sad su me ovim ulaskom totalno razočarali..Bora posle smrt svoga brata, u opšte nije trebao ulaziti u ovo "obdanište",jer ipak brat mu je umro i treba ispoštovati tradiciju..No pare izmjene sve pa i čoveka...Lepa i Bora su se ovim učestvovanjem i te kako izblamirali...Da su učesnici neki nivo osim Jelene ,svi drugi su dno-dna,možda bi bilo u redu.Ovako Lepa i Bora bi trebali sami napustiti ovaj Šou"""!!

    Preporuka čitalaca: +18 - 4

  • kojo Vreme: 17.04.2015 18:33h

    Da je znala Jelena da ce pored Ukucana i Produkcija da bude protiv nije trebala da ulazi ali sta je tu je viecemo za kraju ko ima vise zivaca. Protiv su i Bojana Voditeljka i Maric svojim provokacijama. sve u svemu JAD I BEDA OD PRODUKCIJE I HAPPY TV.

    Preporuka čitalaca: +20 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>