Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Rijaliti šou

Jelena: Veljo, ružna ti je žena!

Glumica i rediteljka Jelena Golubović pred svima JE u vili „Parova“ rekla KAKO Velja Miranović ...

  • Mary Vreme: 24.06.2015 11:51h

    Najrade bi volia da Jelenu izbace jer je dvolicna i uzasna svakok provocira i oce da ona ispane i najpametnija ona nek je za sebe Pametna a ostale netriba ponizavat i govorit da su glupi neispane ni ona uvik pametna ispane i ona glupa meni je maca macaaaaaaaa najbolja i do pobjede pozzzzz bec:)

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • VOJKAN Vreme: 23.06.2015 23:58h

  • VOJKAN Vreme: 23.06.2015 23:58h

  • VOJKAN Vreme: 23.06.2015 23:55h

    Hocu i ja na maldive ako hocete da me pozovete

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Zoran Vreme: 23.06.2015 23:53h

  • Zoran Vreme: 23.06.2015 23:52h

  • SRPKINJA Vreme: 23.06.2015 13:17h

    UUU STA BIH JA SVE KAZALA DA SAM NEKOME POMOGLA A ON ME PLJUNUO. SAM JE CRNOGORCA PRIZNAO DA JE OTISAO SA JELENOM U TV HAPY I DA JE SKLOPIO DOGOVOR SA OCEM DA JE IZIGRA I NE UDJE SA NJOM I RIJALITI. AKO NECE SA NJOM U RIJALITI TO JE NJEGOVO PRAVO. ALI GDE JE TU OBRAZ DA JOJ TO NE KAZE ODMAH I UNARED VEC IDE SA NJOM ZATIM SVESNO OSTAVLJA SVOJ TELEFON D. DJURICU-PRODUCENTU I TEK ONDA SUTNE JELENU. OSTAVIO JE TELEFON DA BI KASNIJE POZVALI I DA ON UDJE SAM I ORAVI SEDA JELENU NE ZNA? VELJA JE TIPICAN CRNOGORAC KOJI SEPOZIVA NA OBRAZ SRBI TU UDICU PROGUTAJU A ONDA TEK KASNIJE SHVATE DA CRNOGORAC OBRAZA NEMA.JA SMAPOREKLOM IZ CG I ODLICNO ZNAM KAKVI SU. ILI SU LJUDINE ILI SU RDJE. A TA FORA SA OBRAZOM JE ISTROSENA

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • Anđelija Vreme: 23.06.2015 13:06h

    Jelena nikada nije ni rekla da je žrtva,odakle vam to?Mi Srbi ne volimo što je naše,a posebno se ne oprašta ako je neko obrazovan i ako ne psuje,volimo prostakluk i sve što nije naše.Važno je da nam je dobra Senada koja priča o svom seksualnom odnosu do detalja i u originalu u 22 h.Da li je ikada neko čuo da je Jelena nekome rekla "nakazo,stoko,štalarko,spodobo,ološu,pogledaj se kako si ružan-na,idiote dlakavi..." ali Jelena to svakodnevno sluša.Kažete da Jelena sve komentariše,a ako malo pažljivije pogledate videćete da je voditeljke uvek pitaju šta misli o osobama ili situacijama u kojima su se našle iste te koje nisu dobre s njom i koje je pljuju non-stop.To rade namerno da bi slušale svađe i vređanja na račun J.G. jer čim ona zine svi graknu kao vrane jednoglasno,a Veljinu ženu je potkačila jer je ovaj prvi počeo da se njoj obraća neprimereno i ona je nečije dete.

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • dorcolac Vreme: 23.06.2015 11:18h

    Jelena je Milos Bojanic u zenskom izdanju.

    Preporuka čitalaca: +5 - 7

  • sale Vreme: 23.06.2015 09:54h

  • BELLA ITALY Vreme: 23.06.2015 08:44h

  • JA* Vreme: 23.06.2015 06:17h

    Meni licno nije jasan profil ljudi kojima ova zena moze da bude 'zrtva' , Koristi identicnu taktiku (u stvari to i nije taktika koliko je to njena priroda ,nazalost) kao na Farmi. Jedno normalno ljudsko bice bi se zapitalo , kako je moguce da su i na Farmi a i sada ovde svi protiv doticne ? Ali nas narod odavno ne razmislja logicno , jer da je tako i politicka scena bi bila drugacija ....... Majstori smo u povrsnom i razmisljanju i kao da nam je neko masovno izvrsio lobotomiju !

    Preporuka čitalaca: +11 - 11

  • Aca Vreme: 23.06.2015 03:33h

    @Miki - Problem je u tome što niko nju nije napao prvi, već ona namerno vređa i provocira ljude ciljajući njihove slabe tačke kako bi ih potpuno izbacila iz takta i izvukla najgore iz njih. Kada izazove sukob sa nekim, ona iz sukoba izlazi kao pobednik, jer ona može da podnese i najgore uvrede, a drugi to ne mogu, već u naletu besa prave svakakve gluposti kojima ruše sopstveni rejting i pritom pumpaju njen, gurajući je na taj način ka pobedi... Vređanjem Veljine žene, Jelena pokušava da natera Velju da napravi neku glupost i tako izleti iz šoua. Problem u svemu je to što je produkcija svim takmičarima jasno poručila da će svako pominjanje članova porodica drugih takmičara u negativnom kontekstu biti sankcionisano, ali za Jelenu i još neke takmičare (one sa najvećim rejtinogom) ta pravila očigledno ne važe...

    Preporuka čitalaca: +11 - 10

  • Miki Vreme: 22.06.2015 22:20h

    Vredjaju nju mnogo gore, pa se ona ne zali produkciji.

    Preporuka čitalaca: +20 - 18

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>