Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Rijaliti šou

Ovo je devojka za kojom Gastoz pati! (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz u rijalitiju "Parovi" često pominje svoju bivšu devojku Mariju Jakovljević, ...

  • mimica83 Vreme: 28.05.2015 15:24h

    "Uvedite je, uvedite je...", bla, bla... 'Alo! Neće djevojka da uđe, već su joj ponudili novac, piše u tekstu. Mogli ste prvo pročitati tekst, pa onda komentarisati.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Jelena Vreme: 27.05.2015 20:27h

    E blago vama kad gledate Parove !!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • marijanedajse Vreme: 27.05.2015 19:04h

    Marija, ne daj se! Nadam se da će bar neko ostati na nogama... Ovakva preprodaja ličnih priča je jedostavno odvratna...

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • Worm Vreme: 27.05.2015 18:58h

    Jadan je a juce se narocito srozao sa ulizivanjem Zorici Markovic. Uvek sedi u dnu stola gde je u kadru ili ispred voditelja a to kako sedi je odraz njegove(ne)kulture i nije mi jasno sto ga produkcija ne opominje. U uzivo prenosu on drzi noge na stolici kao da je kuci. O tome kako neartikulisano govori,suvisno je i pricati.Odavno ljigavije stvorenje nisam video.

    Preporuka čitalaca: +15 - 3

  • bordzija Vreme: 27.05.2015 18:04h

    Gastoz spada u retko viđene mediokritete, organizatori su uradili niz neverovatnih pogrešaka sa predviđanjem dodeljujući njemu primarnu ulogu i nosioca radnji u rijalitiju. Simptomatično je da bilo kakvo događanje uokviruje njegov kadar, kao da se sve vrti oko njega, a tu se očito primećuje njegova uloga i dogovor sa organizatorom. Jelena Golubović nije glupa, na vreme je primetila spregu Gastoza i rijaliti vrhuške. Strašno je što nas smatraju diletantima, ali je ova očitost za svaku osudu. Šmekerski bi bilo da su pustili da se događanja sama raspetljavaju, a ovako je sve predvidivo. Neznam ko je nagovorio Šaviju da lane o porno snimcima sa političarima, zar to nije malo opasna izjava. Kokuzna su vremena i glava se gubi za mnogo manje razloge. Političari svoje pozicije čuvaju kao da im je to dedovina, zašto bi imali obzira prema jednoj Nataši Šaviji. Ako je slučajno zgazi kakav đip, u javnosti će osvanuti naslo " Poginula jedna od elitnih prostitutki"

    Preporuka čitalaca: +12 - 2

  • Dragan Vreme: 27.05.2015 17:34h

    Zivela sa njim 3 godine u Parizu? Jeli mozda to onaj Pariz blizu svilajnca?

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • Jan Vreme: 27.05.2015 13:18h

    Iva sve si u pravu,non stop je taj kao neki soumen u kadru,najveca je fora kada nesto prica kao da je smesno i svi vidimo da se jedino on smeje tome sto prica dok ga ostali samo onako gledaju zacudjeno i to se ponavlja od kada je usao,valjda je samo produkciji to smesno pa ga stalno forsiraju u kadar,a ja kazem da je on tamo najveci folirant koji javno sili kamere,napada zene,javno je iznosio vise puta da su za njega sve zene iste tj da su samo stvar i da ih treba .........,i niko ga ne opominje za to,a da ne kazemo sta sve radi onoj Maci ,pa neznam kakva god da je pa to sto on njoj radi kakvo maltretiranje vrsi nad njom to je uzas.Zanimljivo da niti jedan novinar ne potegne to pitanje kada je on u pitanju.pa narod sve vidi koliko se on forsira i sta mu se sve dozvoljava da radi,sramotno od strane produkcije.

    Preporuka čitalaca: +20 - 6

  • REALNO Vreme: 27.05.2015 13:10h

    UVEDITE JE NA PAR SATI SA MARICEM ILI MUZICARIMA..NARAVNO DA NECETE JER BI NENAD PUKAO A SA TIM I RIJALITI. ETO BILO JE OCIGLEDNO DA STE MOGLI DA PISETE PA CAK I DA ZOVETE DA PEVA LEPINA "NASLEDNICA" ALI STE JE SVI SAHRANILI ZIVU PA NIKO NE SME DA PISNE O NJOJ. KAKO BI VAMA BILO DA VAS UZME NEKI MECENA VODA VAS PO EMISIJAMA PROMOVISE VAS KAO ANSLEDNIKA A ONDA VAS SUTNEUNUSTI VAM KARIJERU I ZIVOT.EVO I VI DA DOBIJETE OTKAZ ZIVOT VAM BI SE PROMENIO ZA 180 STEPENI A NE NEKOM DETETU . MORA DA JE TO BILO STRASNO. I SVI S EPRAVITE LUDI. I VI NOVINARI -ISTINOLJUPCI?HAHAH- I ONA SA NACIONALNOM PENZIJOM KOJA SE NE KOCKA SAMO U KOCAKRNICI VEC SA -LJUDIMA

    Preporuka čitalaca: +13 - 3

  • jok Vreme: 27.05.2015 12:11h

    pa uvedite je u PAROVE....ponudite joj novac ili sta vec i uvedite je makar na tri dana

    Preporuka čitalaca: +4 - 8

  • Danče Vreme: 27.05.2015 11:09h

    Prelepa. I-izgleda da pametno razmišlja.

    Preporuka čitalaca: +19 - 2

  • Iva Vreme: 27.05.2015 05:37h

    ALi najvaznije je da je on non stop u kadru, kao da u tom rijalitiju nema niko drugi osim njega! Da ne pricam o tome kako su na lukav i podmukao nacin sklonili Zmaja u satro "gledano Gnezdo" da bi ovaj izbio u prvi plan jer pored Zmaja nije mogao doci do izrazaja ni pored svih onih ocajnih pokusaja. Sada je Zmaj, sto je Jelena juce rekla, konacno pao, sto je i bio cilj produkcije koja mu je dovela one zenetine a ovaj ljubimac vaseg novinara vedri i oblaci.

    Preporuka čitalaca: +20 - 7

  • Sju Vreme: 27.05.2015 00:44h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>