Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Rijaliti šou

Tijana: Ja sam budala što sam odbila novac!

Rijaliti „Parovi“ polako se približava kraju. Kako je najavljeno, pobednik će se znati u nedelju ...

  • NINA Vreme: 22.06.2015 10:39h

    Posto se obavlja glasanje od strane gradjana..i to njihovim novcem! To bi onda bilo manipulisanje glasovima ili laziranje istih!.A to je prevara!Ovde ne bi smela da ucestvuje familija vlasnika zaposlenih u toj kuci..inace sve dalje nema smisla ! Iz aviona se jasno vidi ko je pobednik ovog rijalitija i oko koga se sve vrti..Gassttoz ! Decko je za desetku!Melem je i za oci i za dusu!Bez njega bi cela ova prica bila cist promasaj! Izdrzao je najgore uvrede ,kakve retko ko moze da izdrzi a da ostane posle svega svoj i da nastavi .. u istom ritmu!Bilo je tu direktnog vredjanja njegove ..majke i to od strane ukucanke..jako niskog morala,promiskuitetne i nevaspitane Ruzice!Strasno je to.! Toma onako, licemerni kafanski zabavljac i stocar.. suludi Ilija, covek sa psihickim problemom, u etar su sasuli tako strasne uvrede i pretnje..ka Nenadu,tako sto su sa Ruzicom stvorili pakt protiv njega....a iz niskih pobuda! I tako jedino uspeli da mnogima ogade ovaj sou!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Beba Vreme: 22.06.2015 08:10h

    Mobilni telefoni , izlasci , dogovor sa produkcijom o fejk svadjama to je "srecna televizija ", sa druge strane gledaoci koji predstavljaju ovce za sisanje (nazalost).

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Maki Vreme: 21.06.2015 21:40h

    Nisam verovala, kada su ljudi koji poznaju situaciju, pričali da su Matora i njena najbolja drugarica Milena Mitić, koju ona javno pozdravlja i koja je sada u Americi, u šemi sa ćerkom vlasnika TV Happy i da je ona već odredjena za jednu od tri nagrade! A pošto je dobra i sa Ružicom, proguraće i nju medju nagradjene! Shodno tome, glasanje se ne isplati, kada se zna ko će biti u vrhu! Narod da ne baca pare, nego da potroši na svoju decu, a ne na ove zamlate...

    Preporuka čitalaca: +21 - 0

  • nedjo Vreme: 21.06.2015 16:19h

    namestaljka

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

  • max Vreme: 21.06.2015 16:14h

    I Ejmi juce izjavila da je Jasna trazila da izadje, iako je blia na 3-cem mestu.Iza nje su bili Velja i Saska.Dzabe ljudu glasaju i bacaju pare ,kad je namesteno

    Preporuka čitalaca: +16 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>