Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Veliki Brat

Nevena: Ljudima je žao što je jače nisam udarila!

Izbačena ukućanka “Velikog brata” Nevena Miličević, po svemu sudeći, nije nimalo tužna što ...

  • Tara Vreme: 17.04.2013 03:39h

  • Smederevac Vreme: 13.04.2013 21:38h

    Daleko od toga da podrzavam resavanje problema fizickim kontaktom, ali kada bi me neko postavio u poziciju u kojoj je bila Nevena, mislim da bih to isto uradio, jer je Sindi (kakvo originalno "Beogradsko " ime) jedna neobrazovana zenturaca koja je non stop isla iza Nevene i pricala koje kakve gluposti.I mislim da je tortura koju je Nevena dozivljavala od strane ove "igracice", mnogo bolnija od ona dva nazovi udarca....Pozdrav i podrska Neveni !!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • nedzad Vreme: 13.04.2013 19:48h

    Ovde nije problem ko je ko, ovde je problem ova mlada zena koja nema mozga sa kojim bi mogla da se brani i zato koristi ruke. Sramota za nju, njenu majku i oca a i za celo drustvo koje opravdava ovakve postupke.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • nedjo Vreme: 13.04.2013 16:27h

    sto je nisi ritnula,ili nbekom fekalnom motkom??

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Nesa Vreme: 13.04.2013 15:40h

    NE ZNA SE koja je gora ... Koje crno ' lepo vaspitanje ' jedne vec ' baba devojke ' , profurane , isfrusrirane , i odvratne . Kako razgovara sa Milicem , koji deda moze da joj bude ? I Maja Volk je izjavila da bi sa njom drugacije razgovarala da joj je cerka . Ne zaostaje Nevena po prostakluku , cak prednjaci . Zalosna ' dama ' u pokusaju .

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • MladenBg Vreme: 13.04.2013 14:17h

    Ova ulicarka Sindi bi isprovocirala onim unjkavim glasom i tupavim komentarima i najmirniju osobu na svetu! Nisam za nasilje, ali neki ljudi ne razumeju druge metode!Jedina je greska sto i Sindi nije izletela, jer fizicko nasilje nije nista gore od verbalnog!Sindi napolje!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Djuro Vreme: 13.04.2013 13:42h

    @Tasha Da tebi nije mozda 10 god.? Lijepo vaspitana i obrazovana osoba ne upotrebaljava pesnice kada je vrijedjaju niti verbalnu komunikaciju, nego na fin i kulturan nacin zavrsi pricu. Kao sto je Perica naveo gore"takvi problemi se rijese uz pomoc glavne osobe na tom mjestu". Zamisli da odes na posao i imas direktora ustanove, neko te pocne provocirati i izazivati, a ti mu opalis sljagu. Tada ces ti nadrljati, a ne ta osoba, a da odes lijepo i reknes koji je problem, vjeruj da bi nadlezna osoba rijesila to bez ikakvog incidenta a ti bi ostala cistog obraza. Jer zapamti, VODA SVE MOZE OPRATI, ALI OBRAZ NIKADA. I jos jednu pametnu da ti dam kao savjet dok budes odrastala KO TE IZNERVIRA, PORAZIO TE JE. Glava sluzi da se misli sa njom, a ne da se sminka i pravi frizure a iznutra je puna vakuma. Meni je bilo zao Nensi u toj situaciji provokacije, ali kad je napala na uloske ja bi je odmah izbacio iz kuce.Uhvatila se toga kao pijan plota. To se rekne VB i on rijesi za 10 sec. :)

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • tesa Vreme: 13.04.2013 13:31h

    U danu zalosti u Srbiji zbog stravicnog zlocina, u kuci velikog brata mirna ,fina ,lepa devojka fizicki nasrce na drugu ukucanku. Cupa je za kosu i otpozadi jako udara dva puta u glavu.Za ubicu iz Ivance celo selo je tvvrdilo da je dobar ,miran .najbolji domacin...Za ovu ukucanku svi su tvrdili da je divna,isli u ispovedaonicu da agituju da je ne izbace...Sad se devojka hvali svojim podvigom i ima podrsku mnogih.Psihijatri akcija, edukujte ovaj nesvestan narod.Dosta podrzavanja nasilja kada se desava drugom,a ovoj devojci savet ; potrazi pomoc dok jos imas sansi.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • DSV Vreme: 13.04.2013 13:30h

    Pametnih se mozes otresti recima ,od olosa batinama i tacka . A vi koji je optuzujete budite pi*** i dalje u svom malom jadnom zivotu ,kome je provokacija manir .Da trebala je malko jace jer ono se po osmehu sponzoruse videlo da je navikla na batine!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Jedini pametan Vreme: 13.04.2013 11:48h

    Bravo devojko,stalno ti se unosila ona u facu i jos davno si to trebala da uradis i da tako izadjes,nisi ti za Velikog Brata..udaj se za mene !

    Preporuka čitalaca: +3 - 7

  • Stojko Vreme: 13.04.2013 09:43h

    Svaka cast , Nevena!!! Trebalo je jace da je klepis!!! U stvari, dobro si je ti zategla. Imas tesku ruku :)

    Preporuka čitalaca: +5 - 7

  • Marko Vreme: 13.04.2013 09:14h

    Zalosno je kad se devojka od 30 godina ponasa kao tetka od 50,Moje misljenje je da je u pitanju seksualna frustracija i da je velika steta sto se nije nasao neki momak koji voli baba-devojke,da joj izadje u susret pre ulaska u kucu VB,u mnogo boljem svetlu bi se pokazala.Jako mi je krivo kad vidim da je jedna tako lepa devojka toliko dosadna i iskompleksirana.

    Preporuka čitalaca: +7 - 6

  • Nenad Vreme: 13.04.2013 07:35h

    Bravo Nevena! Sandi je teški ološ. Konstantno si trpela njeno lupetanje! Prelepa si i šteta što si izašla!

    Preporuka čitalaca: +8 - 10

  • pile Vreme: 13.04.2013 03:39h

    Nisi ti curo normalna!Nasiljem se dicis, sramota!!!

    Preporuka čitalaca: +12 - 9

  • Tasha Vreme: 13.04.2013 02:42h

    Bravo Nensi!!!!! Samo osmeh na lice... Prelepa,obrazovana,vaspitana devojka,sta vise...

    Preporuka čitalaca: +10 - 10

  • MariMari Vreme: 13.04.2013 01:33h

    Sindi....ko je Sindi?Neobrazovana,neskolovana,bez profesije,sa fondom reci na nivou deteta koje je tek progovorilo,razludjena zena koja kako joj godine prolaze ne drzi vise konce u svojim rukama pa je nemocna da zaradjuje na osnovu svog tela koje je i pre 15 godina bilo prosecno a kamoli sada...Sindi VIP? Jel to neka sala?Ne zasmejavajte me,molim vas! Zaboga,papagaji nauce vise reci nego ona..."ja nemam celulit,ja nemam celulit"....jel to necija majka? Jel to nekome treba da bude idol? Kad bude izasla,tek ce shvatiti koliko je vec ugasena,ugasila. Nevena,skidam ti kapu! Imas svoj stav i izgradjenu licnost i naravno da ne treba da dozvoljavas jednoj sizofrenoj osobi koja halucinira da je neko i nesto da te gazi.Ja da sam bila na tvom mestu,nosila bi ona i dalje one naocare,ali da prikrije modrice!

    Preporuka čitalaca: +6 - 10

  • Perica Vreme: 12.04.2013 23:18h

    Ti si jedan veliki panj. Svako zlostavljanje ili smatranje necega zlostavljanjem, trebala si rijesiti u ispovjedaonici sa VELIKIM BRATOM, a ne ti fizicki da napadas nekoga bezobzira na vrijedjanje i provociranje. Zamisli da svako od nas u trenutku ljutnje udari tu osobu koja je kriva, pa gdje bi svijet bi? Ti nisi dijete od 3 god. nego odrasla mlada djevojka koja je to trebala znati, kako se takvi problemi resavaju, kao i za uloske na koje si navalila i ponovila 1000000000x, a mogla si jednostavno otici u ispovjedaonicu i reci sve sta te muci i da se rijesi taj problem :)

    Preporuka čitalaca: +20 - 17

  • Marija Vreme: 12.04.2013 23:01h

    Čega se pametan stidi,.....sudar dva ega bez trunke obzira prema onom drugom,s vim ostalim i svijetu koji gleda. Mlada dama ima 30.godina, a govori kao da je juče rodjena... Jednom će se možda i stidjeti...Možda... Nije sigurno....

    Preporuka čitalaca: +18 - 11

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>