Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

650.000 nezaposlenih dobija knjižicu preko roditelja

Iako zaposleni svakog meseca izdvajaju doprinose za osiguranje za slučaj nezaposlenosti, koji im prema ...

  • Hmm Vreme: 03.02.2014 13:11h

    Jeste da u Svedskoj ostvarujes pravo na zdravstvenu zastitu ali da li si u skorije vreme bilo gde pokusala da zakazes pregled? Svuda ce ti reci da ako ranije nisi bila njihov pacijent nemaju slobodnih termina da te prime ili se mesecima ceka na pregled. U Srbiji bar mozes otici kod privatnika a ovde je apsolutno sve jedno da li je u pitanju drzavna bolnica ili privatna praksa. Redovi i guzve svuda a sve se zakuje. Toliko o zdravstvenom sistemu u Svedskoj.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Драгомир Vreme: 03.02.2014 13:05h

    30 000 и словима тридесет хиљада пензионера је тужило ПИО фонд због намерно датих пензија у мањој количини него што треба?Ако ти,као,дају више а да ни сами не знају зашто и онда ти тај ,,вишак,, отму!ПИО ФОНД ЈЕ НАЈГОРА ДРЖАВНА УСТАНОВА И СЕБЕ СМАТРАЈУ ,,ДРЖАВОМ У ДРЖАВИ,,!Поред запослених,незапослених ето и пензионери трпе тортуру.Добићеш пензију како треба ако частиш онога што ти је израчунао ПРИВРЕМЕНУ?Ко их тужи буде кажњен намерним смањењем пензије.СВЕ ОВО ЈА МОГУ ДА ДОКАЖЕМ ЈЕР ИАКО ЈЕ СУД ПРЕСУДИО У МОЈУ КОРИСТ ДА САМ У ПРАВУ ШТО ПРИМАМ НЕТАЧНУ ПЕНЗИЈУ ПИО ФОНД ЈЕДНОСТАВНО НАТЕРА СУДИЈУ ДА ПРОМЕНИ ОДЛУКУ?

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Violeta Vreme: 03.02.2014 12:08h

    Za ovo treba zahvaliti Dinkicu i T. Milosavljevicu koji su to uveli 2007. za vreme vlade V. Kostunice.Dacic u svakoj kampanji obecava da ce lecenje biti besplatno za sve ali sve zaboravi kad sedne u dve ministarske fotelje! Nazalost, mnogi roditelji placaju nezaposlenim mladima a mnogi mladi placaju nezaposlenim roditeljima koji su ostali bez posla!!!! Ne znam da li ijedna zemlja u Evropi ima ovakav sistem. GDE SE IZGUBI NAS CUVENI PRINCIP SOLIDARNOSTI???? Bar u pristupu zdravstvu treba da budemo jednaki! Politicari su osigurani bas ih briga za narod!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • milica Vreme: 03.02.2014 08:24h

    ZASTO DRZAVA KOMPLIKUJE SA ZDRAVSTVOM,EVO JA ZIVIM U SVEDSKU I SVI KOJI IMAJU SVEDSKU LICNU KARTU, ZNACI GRADJANI DRZAVE AUTOMATSKI IMAJU PRAVO ZDRAVSTVENU ZASTITU.NE TREBA DA BUDES MNOGO PAMETAN DA SHVATIS KAKO SOCIJALNO OVDE FUNKCIONISE.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>