Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

ALO PATROLA: Javljajte nam gde je pomoć najpotrebnija!

Poštovani čitaoci, svedoci smo velikog broja apela na društvenim mrežama, pa smo odlučili da pomognemo ...

  • Marija Vreme: 19.05.2014 01:33h

    Gde su trenutno potrebni volonteri?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mima Vreme: 18.05.2014 15:57h

    O.S. "Gavrilo Princip" u Zemunu, potpuno je spremna da prihvati do 150 ljudi. Namesteni su duseci i strunjace, dve prostorije su prilagodjene zenama i deci, a jedna veca muskarcima. Ima volontera, cekaju se samo evakuisani gradjani iz delova pogodjenim poplavama. Ima sredstava za higijenu, dve ucionice su pune odece i obuce za decu i odrasle. Inace sa ovog mesta uputio se autobus sa 52 Crnogorca koji su posle odmora od puta krenuli put Sapca da pomognu najugrozenijima.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Iva Vreme: 18.05.2014 13:13h

  • ana krsmanovic Vreme: 18.05.2014 12:51h

    Gde su potrebni volonteri, i kada.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Klara Vreme: 18.05.2014 12:15h

    Beogradjani STIDITE SE! Majke sa bebama i malom decom po halama. Pogledajte Hrvatsku sve ugrožene primili su porodice Otočca.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nikola Vreme: 18.05.2014 11:45h

    Lepa ideja, ali bih zamolio ALO da pored vesti koju objave stave i vreme, da znamo ako naknadno vidimo, da li je vest aktuelna... hvala

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Boris Katic Vreme: 18.05.2014 02:07h

    http://www.malizvornik.rs/index.php/240-izvestaj20h na ovom linku imate vest o stanju na podrucju jednog sela u opstini mali zvornik, do kojeg mehanizacijom ni danas petog dana opstinski stab nije uspeo probiti put. Dobrovoljci su na ledjima dostavili neophodne stvari mestanima preko drugih sela i brda. Sada je to veoma rizicno jer svakog sata u opstini nice novo kliziste. Najvece je u zaseoku podgaj u velikoj reci gde je evakuisano 60 lica a desetak kuca na klizistu. Dodatni problem je kliziste sa Kamene devojke (stene kod starog mosta, granicnog prelaza sa BiH) koje pravi zastoj vec dva dana jer je ta deonixa puta jedina veza malog zvornika sa loznicom, a i veza ka ljuboviji. Nikakvu pomoc vojske, nadleznih ministarstava, ni mehanizacije nismo dobili sa strane ni od drzave. Nije nam odobden ni helikopter da tom selu dostavi hranu i izvuce bolesne i ugrozene, navodno zbog magle nije poletao, dok smo svi svedoci da je preko istog sela i cele opstine leteo prema ljuboviji i nazad. U svim medijima se spominju sve susedne granicne opstine, samo ne i mali zvornik koji ima duzi tok reke drine od svih ostalih i najveci povrsinski sliv sa planina koji i iz opstina krupanj i ljubovija zavrsava u nasoj opstini u tresnickoj i radaljskoj reci. Nestasica vode, nema ni flasirane, nema struje, a od juce ni telefonskih i internet komunikacija. Samo telenor mreza. Neke video snimke mozete pogledati na Youtube profilu OPSTINAMALIZVORNIK ali ne i one iz tog sela jer tamo jos nismo uspeli doci ukoliko vas zainteresuje ova prica vise fotografija, trenutnog stanja, komentara svih vezano za nasu opstinu i njenu zastupljenost mozete naci na mom profilu FB, nesto azurirano na sajtu www.malizvornik.rs (azurirano dok smo imali interneta u opstini) ili kontaktirati novinara Radio Drine d.o.o. koji je i clan opstinskog staba za vanredne situacije, Ljiljana Ristanovic 069/559-56-59. Izvnjavam se zbog gresaka u kucanju, mrak je i telefon je jedini nacin informisanju iz nase opstine. Boris Katic, administrator u opstini mali zvornik

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • marko Vreme: 18.05.2014 01:24h

    Grabovac, Donji Kraj broj kuće 511 , Obrenovac, šestoro u kući, četvoro male dece, nemaju pelene, hranu i vodu, šaljite nešto. ‪#‎poplave‬ 0669274374 kontakt telefon

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • jelena Vreme: 18.05.2014 01:17h

    Zabrezje selo kod obrenovca. Otac i sin sa dvoje starih i bolesnih ljudi. Ulica Savska 124

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • jelena Vreme: 18.05.2014 00:47h

    S obzirom da mnogi centri ne znaju, u Hali sportova na Novom Beogradu se nalazi skladiste hrane i ostalog materijala. Javite ljudima koji volontiraju po raznim centrima da, ako im nesto treba, zovu broj 064 125 30 40 i traze, jer ljudi iz te hale ne mogu bez potraznje nista da iznesu!!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Jelena Vreme: 17.05.2014 23:25h

    U Hali sportova na Novom Beogradu se nalazi magacin sa odecom, hranom i ostalim sredstvima.Ukoliko su centrima koji zbrinjava ljude koji su evakuisani potrebna prethodna navedena sredstva mogu da se jave njima.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>