Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Doktorke ostavile čoveka da umre, smrdeo im na fekalije!

Došle su dok sam ga na podu čistila. Preklinjala sam ih da ostanu, priča baka Stevka, čiji je muž ...

  • LISA Vreme: 31.10.2014 12:08h

    HVALA BOGU IMA U NACIONALNOJ SLUZBI ZA ZAPOSLJAVANJE PREKO 2000 LEKARA, MEDECINSKE SESTRE NE MOGU NI DA IZBROJE! IMA VREDNIH I POZRTVOVANIH KOJI BI RADILI SAVESNO TAJ POSAO! ALI NEMAJU VEZU! NECE OVE OTPUSTITI, NEMOJTE SE NADATI! MALA JE SREDINA, SKLONICE IH NA NEKO BOLJE RADNO MESTO, CISTIJE! NEMOJTE SE KIDATI KADA NE MOZETE NISTA IZMENITI!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Рајко Vreme: 31.10.2014 07:53h

  • Рајко Vreme: 31.10.2014 07:52h

    Коментари су погрешни, не размишљате: - изумрећемо ако сва средства не усмеримо на рађање - залажем се за легализацију еутаназије коју ћу применити на себи чим онемоћам - остаћемо без лекара ако их не будемо више поштовали и плаћали

    Preporuka čitalaca: +0 - 4

  • slavica Vreme: 31.10.2014 03:41h

    Koliko puta su tako postupili i sa mojim bratom koji je tezak bolesnik,po zakonu ako kazem ide na dijalizu,dobio je epi napad treba da reaguju odmah,plus sporedne bolesti.Koliko puta hitna pomoc ne moze ni da se dobije,sat vremena sam jednom zvala.Treba ih kazniti i opaliti otkaze,da nauce prvo da je pacijent najbitniji,i dok je ziv on se ne otpisuje.Zato otkaz pod hitno,jer one ne znaju da rade svoj posao,ne znaju da su dale zakletvu Hipokratovu,ne znaju da vole svoj humani posao,Otkaz i ima ko voli,zeli i da da sve od sebe da radi,a oovo isto vazi i za ove sa centrale.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • nedjo Vreme: 31.10.2014 00:34h

    momentalni otkaz

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • nadja Vreme: 30.10.2014 20:14h

    Doktorima sve smrdi pogotovu onima koji rade u hitnoj sluzbi!! A kada su njihovi u pitanju tada znaju da se ulizuju!!! Sramota!!! Dosta mi je vise njih,na radnom mestu izigravaju cistunice a u kuci im je uzas!!! MOMENTALNI OTKAZ PA NEKA RADE U PARFIMERIJI!!! Ima ko hoce da radi!!!

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • nina Vreme: 30.10.2014 19:51h

    Da ih je gospodja Stevka docekala sa 100 evra u rukama mozda bi nesto i uradile. Ovako, nisu imale zbog cega da se zadrzavaju. Nema se sta reci, postupak ovih medicinara je uzasan, besraman, a na kraju neprofesionalan. Ali, svedoci smo cinjenice da ovakvih slucajeva ima sve vise i vise. Ne znam samo do kada ovako. Zdravstvo nam je sve jadnije i jadnije.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Svetlana Vreme: 30.10.2014 19:22h

    Igrom slucaja sam i sama med.radnik koji je letos imao cast da sagleda svu bedu i oholost mojih kolega u Kraljevu.Zamislite cekaonicupunu pacjenata i sestru koja nece da otvori vrata kako bi prosla kolica sa pacjentom jer ce da polomi nadogradjen nokat!?!!Da napomenem da na istim kolicima lezi mlada zena od muza prebijena..modra i nepokretna.Sestra na sve to ima komentar da nisu imali pametnija posla nego da se nedeljom tuku!Celokupna situacija je takva da bi u normalnoj drzavi i sistemu odavno nesto preduzeto bilo a kod nas ostaje ili da trpis ili da im se obratis na sta oni istog momenta prete policijom!!Da napomenem slucaj dr.Lukica koji im je polako dao toliko za pravo da pacjent treba da bude srecan ako ne bude izbacen policijom ili nedaj boze jos i prebijen od strane medicinskog osoblja!Cast izuzecima ,ali njih je zaista malo

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • jeca Vreme: 30.10.2014 17:40h

    MISLIM STA RECI,SRAMOTA JEDNA VELIKA SRAMOTA,POJEDINI DOKTORI I SESTRE SE PONASAJU KAO DA SU POPILI PAMET CELOGA SVETA,DRSKO AROGANTNO I BEZOBRAZNO ZATO STO ZNAJU DA TAJ JADAN PACIJENT ZAVISI OD NJIHOVE RECI I UCINKA,MISLIM TREBA IM DATI AUTOMATSKI OTKAZ,SAMO STO OPET NEMA NI TO KO DA IM DA, KAD ISTI TAJ SEF ILI DIREKTOR DA JE NEKI AUTORITET ILI PAMETAN COVEK,VEC BI IMAO AUTORITET NAD NJIMA PA SE NEBI NI SMELI TAKO PONASATI,U SVAKOM SLUCAJU TAKVE OSOBE KOJE OSTAVE BOLESNIKA KAO TOG JADNOG DEDU,VEROVATNO NEMAJU OSECAJA NI OBRAZA UOPSTE U ZIVOTU,ALI BI BAR TREBALI IMATI MALO SAVESTI JER SU IZABRALI TAKAV POSAO DA POMAZU LJUDIMA A NE KEROVIMA,MISLIM I KEROVIMA TREBA POMOCI NARAVNO,IMA LEKARA I SESTRICA DOBRIH I KOREKTNIH MNOGO I SVAKA IM CAST NA TOME.ILI SU DOBRI MNOGO ILI SU LOSI TOTALNO,NEMA NISTA IZMEDJU

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Mirna Vreme: 30.10.2014 17:32h

  • djordje Vreme: 30.10.2014 14:15h

    a tek dom zdravlja Karaburma, sa sve ispostavom na Visnjickoj Banji, te mlade sestre medicinske, bahate iz punu podrsku direktorke, ne interesuju se za nista osim za bahato ponasanje i sredjivanje noktiju.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Nema Nade Vreme: 30.10.2014 14:08h

    Opet se vracamo na temu o eutanaziji. Stara, bolesna zena, nema nikakve mogucnosti da pomogne muzu koji umire u teskim mukama. Meni je otac umirao dva meseca u teskim mukama. Mislim da zadnji mesec nije znao ni ko smo mi ni gde se nalazi. Sestra i ja smo ga minimum tri puta dnevno prali, menjali postaljinu ispod njega, prekrivac,menjali katerer, brijali, pokusavali da ga hranimo, tek posle toga je mirno spavao. Od medicinskog osoblja nema bas nikakve pomoci, za njih otpisan slucaj. Jednom prilikom, pozvao privatnu kliniku nocu, da zamene kateter, dosli, sofer uz velike muke mog oca zamenio, doktorka se malo zabavljala, pricala kako mnogo ljudi prolaze kroz to i uzeli 100 eura. I bojim se bolesti, sada bih potpisao da imam mogucnost da me uspavaju ako se nesto desi, mnogo bolje nego da se moji brinu o coveku koji ne postoji, prezivljavaju traume.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Minja Vreme: 30.10.2014 12:38h

    Zdravstveni sam radnik,za ovo momentalni otkaz,kao i svima koji se ovako ponasaju prema pacijentima i koji kada se pozove hitna sluzba,prvo pitaju koliko pacijent ima godina.Bez obzira na godine i sve ostalo,mi smo tu da im pomognemo.Nije bitna samo Hipokratova zakletva,bitno je da imas dusu i bar lepu rec,za onoga kome je potrebna.

    Preporuka čitalaca: +26 - 1

  • milorad Vreme: 30.10.2014 11:54h

  • Silver Vreme: 30.10.2014 11:04h

    Sramno! Otkaz, pa u zatvor!

    Preporuka čitalaca: +21 - 1

  • Soki Vreme: 30.10.2014 09:58h

    Dr Marjana Jovičić i sestra Marija Penić ne mogu i ne treba vise da rade to sto rade i one treba da dobiju momentalni otkaz, jer nisu ispostovale Hipokratovu zakletvu !

    Preporuka čitalaca: +42 - 2

  • GOCA Vreme: 30.10.2014 09:49h

    to je strasno!!! svi koji boluju od raka debelog creva uglavnom tako zavrse, i moj otac je umro od raka na debelom crevu i ista prica smrdi im i zapusten slucaj. Jako ne ljudski i bezobrazno odma im treba dati otkaz pa neka rade u parfimeriji!!

    Preporuka čitalaca: +33 - 2

  • Ljubinka Vreme: 30.10.2014 09:28h

    Ja sam medecinska sestra i zgrazam se na ovo sta se desava. Mi smo izabrali taj poziv i trebalo bi da pomazemo ljudima u svakakvim okolnostima a ne da gledamo kako ko izgleda. Doktorki i medecinskim sestrama bi trebalo oduzeti licencu za rad jer nisu sposobne za taj posao koje su izabrale a same su ga izabrale. Gde je tu humanost? Nas poziv je human a ovde kako citam nema ni H od humanosti da ostave coveka da umire u najvecim mukama pored starice koja nije u stanju da sredi svog coveka. Treba da se stide i doktorka i sestre koje su dosle i tako reagovale.

    Preporuka čitalaca: +35 - 3

  • Maja.M Vreme: 30.10.2014 09:21h

    Šta ima da se ispituje lepo otkaz koliko samo mladih lekara i medicinski radnika na berzi kad nekog tako ostave da umre das otkaze pa da vidiš kako će drugi znati da rade svoj posao sram ih bilo

    Preporuka čitalaca: +34 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>