Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dr Abramović: „Da li smo žrtve režiranog potopa“?!

Dr Velimir Abramović, jedan od najboljih poznavalaca Teslinih radova, tvrdi da je rbija nedavno bila ...

  • kim Vreme: 09.12.2014 02:02h

    velja je legenda svaka mu cast

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Trnko Vreme: 03.06.2014 19:29h

    Nema nikakve teorije zavere, već teorija moći, potrebnih resursa i jeftina radna snaga (čitaj robovi), koju države prodaju u bescenje. Ko ovo ne zna ,ne shvata ili ne želi da vidi već zabija glavu u pesak. njegov problem, ali neka ne pljuje po znanju i onima koji vide ono što treba da se vidi. Ovaj napaćeni narod je prošao tri rata, Balkanski, Prvi i Drugi svetski rat i izašao kao pobednik, a vojna strategija vojvode Živojina Mišića se izučava u većini vojnih akademija u svetu. Ali nije imao Haarp iza leđa da ga mučki davi u poplavama i kontaminira svakodnevno Chemtrails-ima i bombama osiromašenog uranijuma kao u zadnjem ratu. Zapitajte se zašto nam pada natalitet a vi "zanemoćali" sa ženama, učestala ubistva, samoubistva, nasilje u porodicama i van nje... Kada sve to sagledate, promislite i presaberete, rezultat će vam biti poznat....

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • Trnko Vreme: 03.06.2014 19:28h

    Zaboravili ste na Cunami i katasrofu koju je ostavio za sobom, zaboravljate na sve zemljotrese različitih inteziteta, ali sa zajedničkom dubinom magnitude...10 km (!?). Dubine svojstvene za delovanje Haarp-a. Ako neko ne zna, na Internet pa neka malo prostudira delovanje ove Tesline "sprave" koju je i sam zaključao u fioku kada je shvatio njegovu razornu moć i delovanje, ne samo na prirodu već i na ljude. Počelo je "čišćenje " planete od namnoženih sedam milijardi stanovnka zemlje. Planirani "ostatak" je od pola milijarde do milijarde i po, što zavisi od dobre volje "moćnika" koji upravljaju planetom (čitaj Rotshild i druge moćne porodice).

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • Trnko Vreme: 03.06.2014 19:24h

    Ne mogu, a da se ne zgrozim nad ovim polupismenim i neobrazovanim "mudracima", koji životinjare po ovoj zemlji (čast izuzetcima kojih je na žalost ostao mali broj), a koji nemaju ni mali odmor od školske spreme, isfrustriranih, neostvarenih i zavidnih, pa ismevaju ljude sa znanjem i diplomama prosipajući svoju "mudrost" i "znanje". Dr Abramović je jedan od retkih koji je (utemeljeno na osnovu svih parametara i do sada sakupljenih iskustava svih svetskih naučnika, a i svojih ličnih, koji se bave fenomenom Haarp), smogao snage i hrabrosti da skrene pažnju javnosti na prethodni užasni događaj koji nije usamljen u svetu, a za koji bi trebalo da se zaintresuju ozbiljnije i oni koji su odgovorni za ovaj narod, ako ga toliko "vole" i ako im je stalo do njega. .

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • verica ivanovski Vreme: 03.06.2014 18:03h

    ima li kraja tom divljanju nad nama?kako spreciti ponavljanje istog scenarija?

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • VITEZ Vreme: 03.06.2014 16:19h

    Da, zahvatilo je Bihać i BiH verovatno zato što su muslimani srpskog porekla. -:)

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Petrovic Ljubisa Vreme: 03.06.2014 06:40h

  • Leo Vreme: 02.06.2014 16:47h

    Vax, koliko reči o naučniku koji iznosi svoju teoriju. Može da bude, a ne mora da znači. Neke ‚99 god. po tom nebu je bilo horizontalnih i vertikalnih munja, crvenelo se to nebo. Bez teorije zavere, proučite malo fiziku iz programa osnovne, a i srednje škole.

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • milos Vreme: 02.06.2014 15:49h

    Covek je potpuno u pravu,ne bi skodilo da pre nego sto, sudite da nije u pravu,istrazite to pitanje...,prvo osiromaseni uranijum,pa GMO,pa i ove poplave,a da ne pricam o etnickom ciscenju u ratovima unazad, svaki eksperiment valja isprobati nad srbima..

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • Rosuljac Vreme: 02.06.2014 15:45h

    Srbi vec vise decenija zive od teorija zavera.Sve se urotilo protiv nas pogotovu devedesetih.Sta li treba Amerikanci da kazu kad se kod njih na par meseci pojavljuju oni silni uragani.Njih izgleda vise mrze od nas.Mozda ce nas ta" mrznja" svetskih zaverenika spojiti.Nikad se ne zna.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • marko Vreme: 02.06.2014 15:00h

    Bas lepo da imamo strucnjake koj ise razumeju u sve.Posebno ove sa drustvenih nauka koj ise "rayumeju u tehniku".Doduse i ovim "tehnicarima" nije strano expertsko tumacenje pojava u srustvu.Profesiru ocigledno dosadno pa iscitava materijale o Teslinim projektima i proiyvoljno iynosi yakljucke.Nego, niko ne rece gde je taj HAARP i kakve su to antene i sta one i koliko "zrace".Posto apstraktna misljenja sa FDU u ovom slucaju nisu nimalo naucno kreativna, da ostavimo ljudima od struke da se bave uocenom pojavom a profesor neka se drzi apstraktnih a ne egzaktnih aksiomicnih teorija sa pretpostavkom dokazivosti.

    Preporuka čitalaca: +3 - 6

  • teoreticar Vreme: 02.06.2014 13:45h

    ajd jos malo sludite ovaj i onako zaludjen narod dajte naucne dokaze a ne samo teorije zavere odjednom toliko naucnika a niko od struke da uradi nesto korisno za ovo zemlju.

    Preporuka čitalaca: +7 - 4

  • Vladana Vreme: 02.06.2014 11:36h

  • 888 Vreme: 02.06.2014 11:33h

    A drzava neka i dalje cuva HAARP antene i svi cute na tu temu. Tako i nam i treba kada ne postujemo sami sebe..(zar nam treba vecih neprijatelja od nas samih..)prodali bi se za Saku Dolara jeftini smo

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • mr.burns from simpsons Vreme: 02.06.2014 10:52h

    a mozda samo bog mrzi srbe?..:-)

    Preporuka čitalaca: +5 - 6

  • VLADE Vreme: 02.06.2014 10:46h

    Jel se radi o RBIJI ILI SRBIJI?

    Preporuka čitalaca: +9 - 2

  • dosta vise sa haarpom Vreme: 02.06.2014 10:37h

    Cega je ovaj doktor i jel ima neki naucni dokaz za ove tvrdnje.Ako nema jednacinu i neki dokaz da potvrdi svoje ideje neka niko ne pise o njemu.Klima se menja jednostavno pa i u Americi je padao sneg kakav nije padao koji se sporije topio do sada ,a vi ste nasli da pisete o Srbiji i Rusiji.Zasto covek pise teorije zavere sto ne izadje sa nekim radom,proracunom i jednacinama kao sto rade pravi naucnici.

    Preporuka čitalaca: +11 - 12

  • Saul Vreme: 02.06.2014 10:25h

  • Mila Vreme: 02.06.2014 10:10h

    Jesmo, to nas ameri kaznjavaju zato sto Rusima nismo uveli sankcije.

    Preporuka čitalaca: +10 - 4

  • Vax Vreme: 02.06.2014 10:05h

    Svaka cast dr Abramovicu za njegovu opservaciju povodom nedavnog ciklona "Tamara". Zanimljivo je da je pomenuo nekoliko pojmova koje nego njegovog ranga, struke, poznavanja, nikako ne bi smeo da pomene. Po njegovim recima kisa pada iz neba!! Iz neba?! Dakle gdin smatra da kisa nije atmosferska pojava koja je u stvari pretvaranje vode iz agregatnog stanja pare u agregatno stanje tecnost, nego da kisa pada iz "neba". Pominjanje jonosfere i ostalih elemenata ili nivoa koje cine ovu plavu loptu u svemiru, a pritom govoriti da je "nebo" pocetak puta kisnih kapi, je veoma zanimljivo. Druga stvar. Pominje se da je kisa krajnje etnicki nastrojena. Zanimljivo. Kaze se da Vojvodina nije bila pogodjena ovim ciklonom. Zanimljivo. Samo ne znam koja kisa nam je onda padala u Vojvodini, i iz kog "neba"? Tako da dragi dr Abramovicu, zamolio bih vas da sledece obracanje malo vise zasnijete na cinjenicama, a ne na nagadjanjima. Hvala

    Preporuka čitalaca: +12 - 18

  • Pedja Vreme: 02.06.2014 09:43h

    Naucno utemeljeno, nema sta. Koliko smo primitivni.

    Preporuka čitalaca: +13 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>