Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Država štiti lopovske agencije!

Zahvaljujući nemaru i neefikasnosti državnih institucija, još jedna turistička agencija je uspela ...

  • ahahaha Vreme: 29.05.2013 19:46h

    Ko vam je kriv,ja sa 20 godina znam koje su agencije dobre za saradnju a koje ne! Naravno da anonimus od agencije suri za pare a ne izvrsava obecamo!!!! Meni je ovo smesno koliko godina imate i da li ste se zapitali u kojoj drzavi zivite!!! Pamet u glavu za ubuduce!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • HPTS Vreme: 29.05.2013 13:49h

  • HPTS Vreme: 29.05.2013 13:48h

  • HPTS Vreme: 29.05.2013 13:43h

  • vec putovala Vreme: 28.05.2013 13:17h

    Ja sam prosle godine putovala pomenutu turu i sve dok autobus nije posao nisam bila sigurna da li je u pitanju prevara ili cu stvarno obici sve navedeno... Bice da su mu pre godinu dana apetiti bili manji pa je pred sam dolazak u San Remo saopsteno kako treba da doplatimo novac na ime boravisne takse iako je u "ugovoru" pisalo da nema nikakvih doplata. Kako sam odbila da platim, pred celom grupom, tokom vecere, me je izvredjao i napljuvao, cak i kad sam nasamo pokusala da mu objasnim, ali sam valjda jedina ostala dosledna i nisam mu platila! Svedok je bila vodic Milena. Inace, "medjusmenu" su cinili zaposleni u Skupstini Grada i to je bilo prvo kad se otvori njihov sajt ... krajem aprila 2012. Novac je prikupljao i na samom parkingu ispred Sava Centra, bez priznanica, dinari, evri... sve je vazilo... pomagale su mu u tom poslu cerka i jos jedna muska osoba. Ipak, moram priznati, putovanje je u pozitivnom smislu bilo nezaboravno.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • mima Vreme: 28.05.2013 12:25h

    STRASNO! Ne mogu da verujem da nam se ovo desava? Da li je moguce da niko nista ne radi u ovoj Srbiji? UZAS!eirterm was

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • JO Vreme: 28.05.2013 12:12h

    ne zasmejavajte me...kada je ona agencija iz centra Beogradaprosle godine otvorila svoju ekspozituru na Vidikovcu pa bas ta ekspozitura ojadila ljude i uzela novce ljudi su pisali da je Stevan Radunovic bio glavni u toj ekspozituri na Vidikovcu,znaci poimence se zna ko je kriv a pri tom se zna da je pre njega dir agencije na tom mestu bila njegova rodjena sestra Natasa Radunovic udata Markovic poznata po malverzacijama sa nekretninama. Mesec dana pre cele frke Natasa je prebacila sva ovlasceja na brata -koji nema mrlju na svom imenu barem nije imao do tada- i? i? ODE LOVA! GDE SU SADA TO DVOJE LJUDI? DA NICU U OVOJ AGENCIJI? ILI NA NEKOM DRUGOM MESTU? MA AJTE MOLIM VAS NTI NOVINARI RADE SVOJ POSAO NITI SUDSTVO I SVE SE PONAVLJA.

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • gaga Vreme: 28.05.2013 11:25h

  • Mile Vreme: 28.05.2013 09:30h

    Država i Vlada su organizatori organizovanog kriminala u Srbiji. Centralni komitet iz 1914 pod dirigentskom palicom Vatikana upravlja sa Srbijom. Vlada krši Ustav Srbije i komada državu?! Vatikan nas detronirao ubio nam Kralja i sad Vlada, pa, Vlada Srbije, a u stvari Vlada Srbije je organizator organizovanog kriminala koja nas iznura krade , a spolja prodaje! Čuvari revolucije Crnoruki moraju da …. na Terazijam ili ovde ni jedno srpsko uvo ostati neće!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nedjo Vreme: 28.05.2013 00:56h

    dobro dusli u srbiju

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>