Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

EPS gubi 30 miliona € zbog starih brojila!

Životije Jovanović, zamenik generalnog direktora Elektroprivrede Srbije (EPS), izjavio je juče da ...

  • Dragan Jovanovic Vreme: 19.09.2013 10:17h

    Verovatno je zamenik direktora nestrucno lice, a dundjeri ga savetuju. Po zakonu verovatnoce, a i po prirodi konstrukcije brojila je verovatnoca da nebazdareno brojilo pokazuje vise ili manje od stvarnog utroska jednaka. Brojila nisu konstruisana tako da sa starenjem pokazuju manje. E sad to sto elektroprivredu ne interesuje kad naplati vise to je drugi par opanaka. Sa druge strane EP potkrada kupce na mnogo nacina, pa pokrije trosak cak i da u ukupnom zbiru postoji gubitak po tom osnovu. E sad potezanje tog pitanja, koji sami mogu da rese, svaki put kad im odgovara je drugo pitanje ...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • momazver Vreme: 19.09.2013 08:43h

    evo nemogu da verujem da je nesto i na vasu stetu.daj boze da tako uvek ostane DOK NE UKLONITE LOPOVE I NERADNIKE IZ VASEG SISTEMA.koliko smo samo dali para za vasu elektrifikaciju,prenumeraciju,direktorizaciju,separaciju,preparaciju a sve se svelo na vasu ZA ANCIJU NARODA. smeju nam se razni vasi direktori i clanovi upravnih odbora,sve otimajuci pare i trpajuci ih u SVOJE DZEPOVE. samo da vas podsetim USKOKOVIC je imao 10stanova i kuca/i u inostranstvu,NIJE PLACAO STRUJU, i sad je slobodan covek...OTKUDA Hamovic i Lazarevic U KUPOVINI I PRODAJI STRUJE kao posrednici kad imate direktore koji to treba da direktno /ne/rade..ko je sta je taj Kene .. trepne i ocas dobije 3 milona evra. i treba ta ministarka da vas istrese iz gaca, aL se plasim da ce bude obrnuto.uh sad bi vam rekao i neku ruznu rec,al necu stoicki cu podneti vasu maltretazu.NICIJA NIJE DO VEKA GORELA..a u Srbiji se oluja sprema..UGASILI STE GA.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Aleksandar Vreme: 19.09.2013 08:34h

    NOTORNA LAZ, SKRIVANJE ISTINE, NESPOSBNOST. Osnovni razlog sto gube je sto ZASTICENI i ostali pacovcici kradu struju i ne placaju. Zivim pored jednih zasticenih, celu noc i dan 24h-30 dana-12 meseci gore po dve sijalice upaljene napolju ispred vrata. Grejanje na klime, a NIKO, ALI NIKO NEMA NI JEDAN JEDINI STRUJOMER. A mi budale placamo li placam, bando nesposobnjakovica, lezilebovica, bahatih bezobzirnih ljudi su svi u EPS-u od direktora do montercica koji za stotkicu odradi prikljucenje struje nelegalno.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • laki Vreme: 19.09.2013 07:41h

    a sto se ne postavi pitanje koliko se struje pokrade ? ili je to samo novi nacin da neko uzme lovu za verovatno milionski kontigent brojila.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>