Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Evo koga Rusi smatraju za saveznike i neprijatelje - Srba ni u najavi!

Čak 38 odsto Rusa smatra da im je SAD najveći neprojatelj, dok 33 odsto veruje da je to Gruzija!

  • dekiamg Vreme: 22.07.2014 22:19h

    vidim neki si se pro-amerikanci ili prozapadnjaci oglasavaju zbog ovog claka...imam samo jedno pitanje za vas Ko nam je veci prijatelj Rusija (koja nas prema gore navedenom ne smatra ni za prijatelja a ni za ne prijatelja) ili nam je pak to amerika i nato pakt koji nam je doneo velika zla od 1990 god pa 1999god i sada sa ovom njihovom politikom koja nas polako ali sigurno vodi u rupu bez dna ?

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Nemanja Vreme: 22.07.2014 18:44h

    jel ste vi blesavi ili ne citate sta ovde pise?da im nismo neprijatelji to se podrazumeva a nigde se ne govori o tome da im nismo prijatelji nego saveznici, o tome se prica a saveznik je vojni termin.naravno da se drzava velicine Rusjie ne moze uzdati u "patuljka" Srbiju i gledati na nju kao na bitnog saveznika, to moze ici obrnuto.Pa ovo je kao kada bi neko rekao da USA na Farka Ostrva gleda kao na saveznika,dajte ne mesajte babe i zabe a vidim da su mnogi ovakav clanak jedva docekali jer im je dao slagvort da odma pocnu pljuvati po Rusima.Zorane, nakaza ti je u glavi i na zapadu, a inace, ja sebe ne smatram rusofilom,znam dobro da velike sile imaju samo interese a ne prijatelje ali zapad ne podnosim svakako vise nego istok u kojem gledam manje zlo

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Ajzak Vreme: 22.07.2014 12:15h

    Zorane , zbog takvih kao sto si ti i jeste tako. Ja nisam rusofil, ovo je propala zemlja koja je zasluzeno propala zbog naroda sto zivi u njoj. Ali cu uvek znati ko mi je neprijatelj. Nikad u EU , nikad nista sa US. Svi su ti oni za globalizaciju koja mora da se uspori maksimalno dok ne budemo u mogucnosti da je zaustavimo. A neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. Uvek za Rusiju jer jedino ona moze da odrapi ove olose kako valja.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Драгомир Vreme: 22.07.2014 06:36h

    Да погледамо историјске догађаје?Нама србима у Србији највећи непријатељи су ПРЕКОДРИНСКИ СРБИ!Чињенице говоре!Од њиховог Гаврила Принципа смо страховито пострадали!У ослобођену Србију дошли су са аустроугарским капларом Јозефом Брозом звани Тита и од Србије направили просјачку државу.Узели наш олош као помагаче и са црногорцима преузели сву власт.Прекодрински србин Шешељ се удружио са црногорцем Милошевићем и својом политиком изазвали да нас свет бомбардује?Уз то допринели су да се оцрни српско име иако они нису били по рођењу из Србије.Од преко Дрине је дошао Тадић!Аутор ,,Београда на води,, је добио ,,Србију у води,,!

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • bordzija Vreme: 21.07.2014 20:43h

    Demokrate sa Tadićem na čelu i još poneki dupelisci, nastojali su svim silama prikazati Rusiju kao izvor svih zala za Srbiju. Tako da je popularnost Srbije u tom periodu bila veoma mala. Sada se slika menja, ali veoma sporo i sa nepoznatim količnikom.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Zoran Vreme: 21.07.2014 13:14h

    HAHAHA,sta ce sada da kazu nasu Rusofili.Srbijo opameti se dok ne bude kasno.Nama je mesto u EU a ne nekavoj nakazi na Istoku.

    Preporuka čitalaca: +1 - 9

  • Branko Vreme: 21.07.2014 13:08h

    Da se malo spustimo na zemlju i prestanemo sanjati! Svako je smom sebi najveći prijatelj i neprijatelj. Ima za to narodna: "Uzdaj se u se i u svoje kljuse", a ima i ona Titova: "Tuđe nećemo, svoje ne damo". Ova zadnja mi se pogotovo sviđa. Samo što su je naši političari odbacili odmah na početku devedesetih. Zato imamo što imamo, bolje reći - nemamo!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Tamara Vreme: 21.07.2014 13:07h

  • Citalac Vreme: 21.07.2014 12:30h

  • CodeSerb Vreme: 21.07.2014 11:20h

  • Radosav Vreme: 21.07.2014 11:06h

    Ovaj članak treba da bude stalan zbog patoloških rusofila koji su izgubili svaku dozu objektivnosti kada su u pitanju odnosi Srbije i Rusije. Ovo je najbolja slika šta ruska javnost (narod) misli o nama. Svaki drugi komentar na ovo je izlišan.

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • Aloooo Vreme: 21.07.2014 10:43h

    Alo ljudi shvatite ruse zabole za srbe. Znam iz licnog iskustva i iz svog okruzenja gde su i rusi, a da ne spominjem ove iz evropske unije. Jedini prijatelji srba su bosanci, makedonci i grci...ostali nikako...

    Preporuka čitalaca: +3 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>