Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Gradonačelnik Niša obavlja sedam poslova!

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić (SNS) po svemu sudeći jedan je od najzaposlenijih Nišlija ...

  • kaja Vreme: 21.06.2014 07:26h

    skoro pa ko vucic !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragan Jovanovic Vreme: 20.06.2014 11:55h

    Postize. Verovatno ce za neku godinu te poslove u amanet i nasledstvo da prenese svojoj deci kao sto to radi u javnim preduzecima u Nisu. Od kad je dosao na mesto gradonacelnika, ne postoji ni jedna stvar koju je unapredio, ali ih je masu unistio ili to pokusava, poput Nisvila i drugih kulturnih manifestacija koje, po njegovom misljenju, ne donose profit gradu. Ipak iz ovog clanka mi je jasnop sto je covek nekulturan i protiv kulturnih dogadjanja u ovom gradu. Zato sto covek za to nema vremena od silnih poslova. Po danu je gradonalnik, a nocom dezurni kardilog. Ne daj boze, samo da mi pozli kad je on na dezurstvu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ogorceni Vreme: 20.06.2014 11:37h

    Pa prepusti nekom nesto.Još ljudi treba da živi.Normalno i kvalitetno ne možeš da radiš više od jedne ,dve funkcije.Sve ti malo.Treba i neko mlad da se zaposli.To li je borba protiv partijskog zapošljavanja? Gori ste od bilo kog prethodnika

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Nišlija Vreme: 20.06.2014 11:30h

    26.691din ZA RAD U KC NIŠ KAO LEKAR SPECIJALISTA..KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA LAŽETE izvinite vi ste jedan od onih 90% poštenih lekara.Čekam odgovor poštenih lekara koji će pacijentu uzeti i suzu iz oka. Možda bi mogao gosn gradolnačelniče da budeš i rudar u Jelašničkom rudniku kao rudar pošto još to samo nisi

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nislija Vreme: 20.06.2014 09:52h

    Posledice te njegove svestranosti osecamo mi u Nisu.Izmedju ostalog ,slikajte most kod Tvrdjave i videcete njegov izum-da se rupe na mostu krpe plehom.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Гамудије Vreme: 20.06.2014 09:30h

    Шта се чудите народе... чим је из СНС,све јасно.. Приватна држава или ортачко друштво СНС је гадно зајашила Србију, две године слушамо бајке и обећања а време пролази... сваки дан гори од јуче... афере на све стране, ништа ми не знамо и боље је тако... иначе би радиле мотке и врљике. Колико далеко је СНС организовао власт у своју корист, запослио хиљаде својих чланова,обезбедио гласове, формирао Кол центар,200 запослених за одбрану лика и дела Томе и Аце у медијима... шта рећи на ТАШТУ ДИПЛОМАТУ... није Србија ово заслужила, овакве глумце у улози спаситеља... мислим даје нова година неки рок кад падају маске.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Nislija Vreme: 20.06.2014 09:24h

  • mila Vreme: 20.06.2014 09:20h

    Ili je on previše panetan,ili su ostani napednjaci glupi.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • ACA Vreme: 20.06.2014 09:17h

  • Dr.Mr Vreme: 20.06.2014 09:12h

  • Jasna Vreme: 20.06.2014 08:54h

    Neneormalno je da covek koji je gradonaclenik nesto kao radi nocu (da bi imao vecu platu u Klinickom centru), pa jos i predaje na fakultetu-samo ne znamo kada jer gradonacelnik radi pre podne i sl. Znaci li to da studenti imajuanstavu popodne da bi im bas on predavao? Nema potrebe da lekar-strucnjak bude gradonacelnik. Gospodine profesore, da uvazavate svoju profesiju onako kako je mi uavzavamo, vi nikada ne bi prostali da budete gradonacelnik!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>