Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

I političari među mušterijama!

Pored korumpiranih policajaca, makroi dodatnu zaštitu imaju i od klijentele jer među njima, objašnjava ...

  • momazver Vreme: 13.10.2013 07:49h

    tako *cedna* navukla je nekog matorog Svajcarca,da je ozeni,pa mu pokupila lovu,koju je njoj pokupio ovde u Srbiji,jedan mangup sa Zvezdare,nju sutnuo i ozenio model-pevacicu-starletu,danas poznatu clanicu nase najvise institucije..Jel tako gargi..Tako prica beogradskla carsija..jel to trac ili istina..imaju li oni OGLEDALCE...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • gargamel Vreme: 12.10.2013 16:37h

    Jedna naša opajdara pre nekih 38 godina počela da navodno peva,pa joj čarobno OGLEDALCE,OGLEDALCE odvelo u Malu Aziju i onda se naglo pojavila posle mnogo pređene kilometraže kao devojka koja sreću deli. Ima je i po internet sajtovima u eksplicitnim pozama ghde sa znatiželjom posmatra Estoril noću. Mnogi neće verovati da je tako i misliće da je čedna kao ŠTRUMFETA.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Ignjat Vreme: 12.10.2013 16:19h

  • momazver Vreme: 12.10.2013 09:16h

    postoji *El Dorado* za *ritch bitch* na ovome svetu. Mnoooooge glumice, manekenke, pevacice,ali i njihove muske/mlade/ kolege,pogotovo one/i/ koji su bili u finansijski losoj situaciji i trebala im je velika lova/za veliko *vadjenje*/,su ga posetili...obicno to bude sexy weekend ili cela nedelja..u pauzama snimanja, angazmana...ali da ne duljim zove se Sultanat Bruneji.njegov vladar NEZAMISLIVO je bogat./..njegov rodjeni brat je do pre 2 godine trosiio na bonvivanski zivot milijardu dolara godisnje,pa mu je Veliki bata to srezao na 5oo mil/..E,tu obicno po pozivu,zasnovanom na slavi,izgledu i mladosti odlaze sve/i/ koji su primile/o/ NEPRISTOJNU ponudu. Malo njih ju je odbilo.nije to sapun da se potrosi,a uostalom vikend potrosnja sapuna je od milion pa dok se plemstvu dopadne.To je do pocetka 90-tih bila strogo cuvana tajna,ali progovorile su neke britanske,svetski poznate,manekenke,naterane nedostatkom belog praska za nos i izostankom *nepristojne* ponude.Razlog.Izraubovane su.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • mjam Vreme: 11.10.2013 21:35h

    izmisljotina

    Preporuka čitalaca: +2 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>