Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Ispovest nove žrtve vladike Pahomija

Magacioner koji zaposlen u Eparhiji Vranjskoj optužio je vladiku Pahomija za višegodišnje seksualno ...

  • Љиљана Ћуић Vreme: 23.03.2013 15:31h

    Како неко дође у прилику да добије толики публицитет? Сматрам да овакве гадости износити о једном српском великодостојнику срамота је. Који је од њих двојице јачи? Ако је епископ без видних трагова могао да савлада "жртву" право је чудо да бар део одеће нису исцепали у "борби". Овај чланак не држи моју пажњу, видим да су изнете углавном претпоставке. Осећам да је дечко злоупотребљен уз инструкције и подршку заинтересованог. Српски род треба да се уједини оног ко скрене с пута да врати а не да урушавамо најзначајнију установу, највећи ауторитет целокупног српстрва

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • seka Vreme: 22.03.2013 15:16h

    Samo se vi gadjajte citatima iz svetog Pisma dok ne bude vase dete zlostavljano...onda vadite brvno iz svoga oka i okrecite drugi obraz i ostalo...civilizovani svet hoce da vidi zlocince kako placaju za svoja nedela...hoce li se vise stati na put zlocincima, pa ma gde oni bili...muka mi je od vas...ovde se govori o seksualnom predatoru vec duze vreme, onom najgore vrste koji zloupotrebljava poverenje i neciju veru u Boga, a kod ljudi su to najuzviseniji osecaji a crkva samo pere ruke od svega i pravi se blesava a i vi turbo vernici, mlatarate tu citatima a to moze i svaki priuceni sektas...gde vam je srce za zlostavljanu decu...ne mogu od pedofila da dodju na red, valjda...vi ste licemeri i to oni najgori

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Marijana Vreme: 22.03.2013 13:11h

    Da li znate zasto je obustavljen slucaj "Pahomije"? Zato sto je zastareo a ne zato sto je on nevino optuzen, ej, bre da je cist on bi kao bozji covek trazio da pravda bude zadovoljena i da istina izadje na videlo, a ne bi se krio iza zastarelosti!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 22.03.2013 12:44h

    Dokle vise sa tim Pahomijem? Hoce li neko vec odgovarati za, pre svega, predmet koji je ZASTAREO? Mozda Kostunica, ciji je Pahomije bio STICENIK? Pahomije je, ocigledno, BOLESTAN i treba ga leciti. Ispitati SVE i najuriti Pahomija-DOZIVOTNO! Pisite sta je sa decacima, koji su seksualno zlostavljani u z a s t a r e l o m predmetu, kako zive sa svim onim sto im se desilo, da li i dalje idu u crkvu kod Pahomija?

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Radosav Vreme: 22.03.2013 11:27h

    Malo mi je cudno otkud optuzbe za pedofiliju samo za Pahomoja,zasto nema za nekog drugog vladiku.Ako deca optuzuju samo njega verovatno imaju razlog.Niko nije kriv dok se ne dokaze da jeste,ovo je odlicna prilika za sud i pravdu da pokazu koliko vrede i kakvi su profesionalci.Dokle ce vise patrijarh da trpi ovog vladiku koji srozava ugled crkve i pravoslavlja.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • miki Vreme: 22.03.2013 09:30h

    Ovog vladiku niški sud je oslobodio pre nekoliko godina iako je bilo ozbiljnih optužbi protiv njega. Treba ih obavezati na brak i porodicu da ne siluju više dečake. Ovaj slučaj ne treba zataškavati kao prethodne.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • čitateljka Vreme: 22.03.2013 09:15h

    Samo mogu da napišem da - verujem u ovu ispovest! Kakve teorije zavere i gluposti - taj Pahomije je takav, verovatno ga ne mogu izlečiti, ali izlaza ima, svakako.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • seka Vreme: 22.03.2013 09:14h

    Odvratno...a crkva...umesto da istrazi ovog puna malo bolje sta joj rade episkopi i svestenici, oni kukaju...trnoviti put...napadi na crkvu...molimo se Bogu...bla bla bla...odvratni ste...odvratni pedofili

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Стеван Vreme: 22.03.2013 08:56h

    Још једна ствар ви који сте га подржали који нисте упали у замки сатанску свака вам части нека вам је на спасење за остале не желим ни да коментаришем све јеречено у Светом писму новом завета Матеј глава 5 стих 1, 2, 3, 4, 5.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Стеван Vreme: 22.03.2013 08:54h

    велика срамота и за новине и браћу и сестре које наседају на не истине и лажи сутра може неко рећи Владика Пахомије убио човека па ај сви да поверујемо стварно срамота од новина што лажи објављују као прво браћи сестрама који осуђују Пахомија ево одг и нећу даље улазити: Свето писмо нови завет Матеј глава 7 1. Не судите да вам се не суди; Језек. 16:52, Лука 6:37, Рим. 2:1, 1 Кор. 4:3, Јаков 4:11 2. Јер каквим судом судите, онаквим ће вам судити; и каквом мером мерите, онаквом ће вам се мерити. Јер. 34:17, Језек. 24:8, Мар. 4:24, Лука 6:38 3. А зашто видиш трун у оку брата свог, а брвна у оку свом не осећаш? Лука 6:41 4. Или, како можеш рећи брату свом: Стани да ти извадим трун из ока твог; а ето брвно у оку твом? 5. Лицемере! Извади најпре брвно из ока свог, па ћеш онда видети извадити трун из ока брата свог. Ништа више надам се да ће схватити ако су опште верујући они који су оставили коментаре против преосвећеног Владике Пахомија.

    Preporuka čitalaca: +0 - 5

  • mileva Vreme: 22.03.2013 01:45h

    Sara,u pravu ste.Ja sam iz Vranja i odlicno znam sta je pozadina ove price Nazalost kad sam pokusala da prokomentarisem nisu hteli da objave .Cudi me da su vas komentar objavili jer ovde ocigledno sme samo da se pljuje Pahomije.Toliko o "nezavisnom" novinarstvu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Minja Vreme: 22.03.2013 00:54h

    Ja u ove optužbe ni najmanje ne verujem. Godinama nije imao hrabrosti da prijavi vladiku, a skupio je hrabrost baš pošto je nastao manjak u magacinu?! Upravo u vreme, kada kaže da je sve počelo, se vodila najžešća hajka protiv vladike Pahomija, te bi mu mnogi više verovali, ali tada nije bilo manjka u magacinu.

    Preporuka čitalaca: +7 - 11

  • Duda Vreme: 22.03.2013 00:51h

    Gospodo draga, ovde nije rec o SPC ,vec o gospodinu Tomislavu Gacicu, jezim se na pomisao da takav covek moze biti vladika i propovedati Jevandjelje... Misle ako stave sebi mitre na glave i panagije na grudi,da mogu raditi sta im se hoce, a zaboravljaju da treba da budu primer i uzor vernima,kako sveti apostom Pavle kaze u svojoj poslanici "Ugledajte se na svoje staresine", pa da li zaista da se ugledamo na ovako nesto i na ovakve cije ime ,malo ,pa malo izadje u medijima i to u ovakvom svetlu?! Jos nesto setimo se da je gospodin Tomislav Gacic, oslobodjen predjasne optuzbe, ZBOG ZASTARELOSTI PREDMETA, jos nesto gospodo graga,ja ne osudjujem , vec samo rasudjujem, po cinjenicama koje svi mi vidimo, a pravimo se slepi i ne primecujemo...

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • Dušan Vreme: 21.03.2013 23:53h

  • mileva Vreme: 21.03.2013 23:39h

  • madman Vreme: 21.03.2013 22:50h

  • sramota Vreme: 21.03.2013 22:28h

    Eh Sara ne daj Boze da je neko vasem sinu tako pokusao kako bi se vi ponasali izgubili bi veru i u Boga i u narod.on je osumnjicen nije osudzen ija vise verujem ovo decak nego i popovima.ZA mladu decu su popovi Bog i postovanje i deca se boje i stide da kazu najblizim.Ja ovog popa ne osudzuijem nisam nadledan,ali ako ste roditelj onda treba da se zamislite nije sve ni belo u zivotu ima vise crnoga.

    Preporuka čitalaca: +3 - 6

  • ela Vreme: 21.03.2013 19:04h

  • Sara Vreme: 21.03.2013 19:00h

    O,opet poceli napadi na Srbiju sa svih strana. Biserovicke i ostale opet instruiraju sirotinju.Opet napad na SPC! Od 16 godine nije znao kako da se odbrani!Kako da ne!Nije mogao da se pozali Patrijarhu,a?! Price z adecu! Bolje ukinite prostituciju po TV,drzavnim institucijama i privatnim univerzitetima!

    Preporuka čitalaca: +7 - 14

  • kosta Vreme: 21.03.2013 18:59h

    pored ovoga,voli preosveceni i pare.a voli i da pripreti preko bivseg sekretara djakona vladana...

    Preporuka čitalaca: +11 - 3

  • Mr.Burns from simpson's Vreme: 21.03.2013 17:46h

    nemam komentar, samo tople preporuke: Borci somalijske grupe El-Šabab kamenovali su do smrti muškarca koji je jednog 13-godišnjaka prisilio na homoseksualni odnos, javio je AP, pozivajući se na izjave lokalnog stanovništva.

    Preporuka čitalaca: +14 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>