Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Izvršitelji povređuju pravo na privatni život

Radnje koje preduzimaju privatni izvršitelji, iako ne moraju da povređuju, duboko pogađaju pravo izvršnog ...

  • Pedja Vreme: 07.03.2015 14:36h

    Sve je to + samo gledate - tjst. iz perspektive razlike potencijala. ZIVIO SUPER HIK vjeciti borac protivu uboge sirotinje, koju treba pljackati a plen djeliti mocnim bogatunima. SIROMAHA CETE UVEK IMAT A MENE NECETE IMATI UVEK- I.H.NIKA

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Alan011 Vreme: 27.03.2014 01:43h

    Meni se nagomilao Info stan na oko 80.000...krediti su mi bili pri kraju,stiglo obdaniste od 9000 za dete,i ja svesno pustim Info stan jer nisam imao da se gomila.Izadjem iz kredita,naidje jos neki dinar pride i ja odem da platim ceo dug...Medjutim tamo me doceka iznenadjenje.Kazu da sam optuzen i da imam na taj dug7.200 kamate,5.800 sudski trosak i da je predmet kod izvrsitelja u Skojevskom naselju Mileta Simonovica kome jos na sve to trebam da platim 7.000 dinara.Znaci jos ukupno neplaniranih 20.000 dinara (kojih nemam).Sta raditi...kome da se zalim...hocu da puknem od muke!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Bailiffbuster Vreme: 21.02.2014 00:18h

    Gde je sad članica izvršnog odbora Komore izvršitelja Danica Čolović da se javi sa tvrdnjom da su (ostavljam ćirilicu iz oririginalnog komentara) "kрајње тендециозни , злонамерни и неистинити (navodi lista Alo, a zapravo advokata Tatjane Davidović) да су извршитељи класични утеривачи дугова"? Šta je sad? Muk posle Jankovića i Šabića? Evo, da objasnim gđi Čolović: privatni izvršitelji su uvedeni da bi izvršavali sudske presude - što je legitimno - ali je država Srbija odlučila da sebe povlasti kao poverioca pa je glavni posao i dominantni izvor zarade privatnih izvršitelja postao - prinudna naplata potraživanja za komunalije. A neizvršene sudske presude građana? Koga je briga za to. Tu mora da se radi, mora da se muči. Lakše je da se građanima odere koža u postupku za komunalije, makar i prevarom. A kada se građanin požali na KRAĐU, servira mu se ideološka banalizacija "trebalo je da platite račun na vreme". Mnogo providna zamena teza, gđo Čolović. Mnogo providna.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • srecko sojic Vreme: 20.02.2014 14:16h

  • srecko sojic Vreme: 20.02.2014 14:15h

    Pisite malo o ovome http://www.okradio.rs/vesti/lokalne/izvrsitelji-izuzeti-od-izvrsenja-_37260.html Zove se Zikica Trajkovic

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Aleksa Vreme: 20.02.2014 12:08h

    Najdobronamerniji savet svim građanima koji su na bilo koji način oštećeni od strane izvršitelja je da sastave kolektivnu tužbu i upute je sudu u Strazburu. Sigurno će za veoma kratko vreme dobiti spor pred ovim sudom, a vrlo je verovatno da istu tužbu upute našem sudu-bila bi verovatno stopirana za kratko vreme. Kada jednom bude dobijen ovakav spor pred stranim sudom, verujte da će se Zakon tada sigurno vrlo brzo izmeniti. I pravnici, a evo i zaštitinik građana upozoravaju na gomilu nepravilnosti u sadašnjem zakonu.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • gago Vreme: 20.02.2014 09:31h

    Opet nesto sto je preuzeto sa zapada. naravno prilagodjeno odnosno izopaceno po srpskom obicaju.Kad se sve sabere, mentalitet duznika i modernih uterivaca akutna besparica onda smo tu gde smo.Pitam se dali ovi uterivaci idu i kod onih velikih duznika koji su negde na ivici zakona?Sam cu dati odgovor:Naravno ne.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Žaks Vreme: 20.02.2014 08:18h

    Nadamo se da će gos.janković zaštiti građane Srbije od lopovluka Izvršitelja jer oni uzimaju oko 20% na sumu dugovanja za njihov uspeh u naplati,kamata nesagledive prirode gde niko od građana nema predstavu kome se žaliti na sudsku odluku.Skidaju sa ličnog dohodka kako hoće i kad hoće.Molimo Vas da im stanete na kraj.Pozdrav

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>