Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Jovana (9): U školi me zadirkuju jer sam siromašna

"Deca nas zadirkuju jer nemamo lepe stvari. Jer smo siromašni...", reči su devetogodišnje Jovane Đusić ...

  • BATA Vreme: 13.02.2013 22:41h

    Duboko me pogađa muka ovog deteta ,bio sam u istoj situaciji kad sam došao u školu sa zakrpama na kolena .Danas je drugo vreme kako ta dečica nisu mućnula glavom pa da sakupe neki dinar i kupe nove jeftine patike kod kineza.Deco može da se izvinite devojčici kolektivno ,i pokažite malo dobre volje .

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • popeye Vreme: 13.02.2013 20:44h

    Кад се одраста и образује уз ТВ и естраду, певаљке, шунд и кич то је вероватно логичан исход. Тамо су сви у неким скупим стварима, колима, становима, астрономским хонорарима, потпуно одвојени од живота 99% обичних људи. Деца знају понекад да буду лоша али не разумем родитеље, како нико није нашао за сходно да покупи то што је вишак играчака и одеће његове деце и однео овима која немају ништа. Све су то наша деца...

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Prvo mene Vreme: 13.02.2013 20:42h

    Ako se i moja deca smeju siromasnima, to znaci da sam ih ja tako nakaradno vaspitala da nemaju ni humanosti ni osecaja za ljudske vrednosti u sebi, treba me najostrije kazniti. to vazi za sve, i za prosvetu sto ne obraca paznju na vaspitanje dece, pod uslovom da su i prosvetari dovoljno kvalitetni.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Stefan Vreme: 13.02.2013 20:19h

    Dame i gospodo u Pressu:zivim u Holandiji i mogao bi pomoci ovoj djevojcici ....Moja iemel adresa je :zvstra3@live.nl pa se javite...Ne mogu da zovem telefonom,jer je uzasno skup.Raspitajte se tacno na koji broj ziro racuna Poslao bi koju kintu za pocetak i nesto stvari mogu da joj kupim na snizenju,da se dobro obuce i da iznenadi sviju u razredu i imamjedan mini leptop koji bi joj doneo na leto kad dolazim na odmor....Mozete li mi se javiti da vidimo kako se to moze izvesti,mozda preko nekog shofera Lastinog sto vozi za Holandiju.....Pozdrav,komentar mi nemojte objavljivati jer je to samo izmedju nas,a i ako nesto uradim,hocu isto da ostanem anoniman.Pozdrav!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Leon Vreme: 13.02.2013 19:56h

    Nije jedina familija na balkanu koja zboog politike i korupcije zhivi u bedi. Molio bih redakciju da objavi neku adresu imam djecu u istu vozrast tako da bih rado pomagao stvarima, nisu nove a ni bash stare. Allbanac iz Hamburga

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • bane Vreme: 13.02.2013 18:24h

    Nikolicu,Vucicu,Dacicu,Dinkicu vise od pola godine sta na vlasti,zamajavate nas kojekakvim aferama ,a ne vidite da nista ne radite po pitanju poboljsanja standarda gradjana,sve teze i teze se zivi ,narod je bez posla ,ai oni sto rade jedva kraj sa krajem sastavljaju,a vi samo o kosovu i aferama ,ko je koga i zbog cega,stidite se,ako ovako nastavite zao mi je sto smo uopste i glasali za vas,a i ova EU uhvatili ste se za nju kao pijan za plot,ko ce nas tamo ovako bedne i siromasne.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>