Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Kome treba bolovanje i odmor, to je čist luksuz!

Zašto se predlogom novog Zakona o radu zaustaviti „samo“ na ukidanju nadoknade za topli obrok i ...

  • Jedan od mnogih Vreme: 21.04.2015 07:41h

    Lepe ideje za ove eksperte koji će rado da prihvate. A dal niko ne vidi cilj ovakvih mera da se nekolicina za koje pošten narod nije ni čuo da postoje do 90 ih godina odjednom su vlasnici svega što vredi. Uporni su u guranju evropskih zakona al ćute kad je reč o standardu i zaradama.Teraju narod da legalizuje sve što ima da bi sudski izvršitelji imali šta da otmu od sirotinje a narodu ostao samo goli život. I to hoće da mu oduzmu pod uslovom da mora da se sam sahrani da se nebi oni istrošili........ Ima mnogo toga al nema ko da vidi

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Zora Vreme: 21.04.2015 02:11h

    Pa svaka vam cast.sve ovo bi i prihvatili da je plata 2000 evra mesecno,a da pritom ne odlazak na odmor,wc i bolovanje se dodatno doda na platu kao bonus i onda nema problema... Ljudi mislim da i vazduh koji disemo bi trebalo da nam naplacuju,molim vas ne bacajte ,,koske'' jer i onako tesko zivimo samo nam jos i ovaj vas predlog hvali,a da ga neko od ovih politicara da kao predlog na razmatranje a zatim i usvajanje u skupstini i to bi bio kraj siromastva a pocetak bede.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mira Vreme: 21.04.2015 01:37h

    ovo mora da je njuz net. Svaka cas. To su prava zazmisljanja ovih nasih velikih skorojevica vrlih biznismena.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • baki Vreme: 20.04.2015 23:35h

    Vase savete vec uveliko primenjuju poslodavci u privatnom sektoru. 1977.god, kada sam pocela da radim, u tada drustvenom preduzecu desavalo se vrlo slicno vasim savetima ali je plata bila odlicna a firma uspesna. Da vas nasmejem evo nekoliko primera.1. Koleginici je umro otac, morala je da zavrsi sve poslove pa da ode na sahranu.. 2.Proveravao je zaposlene koji su na bolovanju, 3. Brojao je koliko puta neko ide u WC, koliko dugo jede i naravno nismo smeli da vodimo privatne razgovore. Radilo se i subotama i nedeljama i do kasnih sati uvece. Prosecna plata je bila u vrhu a dobit preduzeca astronomska. Nakon njegovog penzionisanja sve se promenilo radnika tri puta vise kafenisanje, igrice seminari, reprezenacija, uzivancija radno vreme prosecno 3 sata, poslovi sa gubitkom, plata minimalac a firma u gubitku.Bese to davno ali ovo poslednje nabrojano se desava jos uvek u drustvenom sektoru jedino sto primaju poprilicne plate.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Da li ste vi Vreme: 20.04.2015 20:21h

    Poštovana gospodo, da li Vi znate da članke čitaju i pojedini pripadnici određenih partije koji žele da napreduju u hijerarhiji. Vi na ovako jeftin način dajete savete. Šta će biti kada to budu iskorisili. Da li ste zaštitili svoja autorska prava na rešenja koja će doprineti unapređenju i napredovanju u partijskoj hijerarhiji. I još nešto, kada pišete savete, onda malo i razmišljajte koje bi posledice ovo moglo imati ako bi, ne daj bože, ovo neki nesmotreni perspektivni kadar pročitao i samo nagovestio u nekom JP. Momentalno bi ga zatvorili u ludnicu i Vi gospodo bi ste ga nosili na savesti. Molim Vas da kada pišete to uradite ozbiljno i promišljeno a ne ovako polovično.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>